Θα ήθελα να κάνω μια παρέμβαση εδώ.
Σχετικά με την Camilla και για το αν δίνει φιλιά ή όχι και τι ισχύει στη δική μου περίπτωση.
Όπως γνωρίζετε η δική μου συνάντηση έγινε μετά από διαγωνισμό που έγινε σε αυτό το νήμα.
Το γραφείο μου προσέφερε την Camilla ως δώρο και τους ευχαριστώ πολύ.
Είναι η πρώτη φορά που ένα γραφείο μου κάνει δώρο μια κοπέλα του.
Μου ξεκαθάρισε ότι η μόνη επιβάρυνση που θα έχω είναι το κόστος του οδηγού που θα την έφερνε στο χώρο μου.
Λογικό αυτό.
Ασφαλώς οτιδήποτε έξτρα θα έπρεπε να πληρωθεί ως έξτρα κόστος.
Επέλεξα να ολοκληρώσω στο όμορφο προσωπάκι της πληρώνοντας έξτρα €30.
Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι επειδή το κορίτσι δεν θα ελάμβανε κάτι παραπάνω από μένα πλέον των €30 θεώρησε σωστό να κρατηθεί στα φιλιά.
Δεν το κατακρίνω.
Το σεβάστηκα όπως θα έκανε ο κάθε πολιτισμένος πελάτης.
Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα κορίτσια εργάζονται για τα χρήματα μόνο και τίποτα παραπάνω.
Δόξασοι ο Θεός οποία θέλω και θέλει την φιλώ και με φιλά παθιασμένα γιαυτό και ποτέ δεν πιέζω κανένα κορίτσι.
Όπως και ότι δεν γλείφω ποτέ μουνί που δεν γνωρίζω καλά.
Το να κράζετε όμως ένα κορίτσι και το γραφείο για το αν δίνει φιλιά ή όχι πραγματικά με ξεπερνάει.
Ρε παπάρες μουνί πάτε να μαμήσετε όχι να βρείτε γκόμενα.
Αυτά τα ολίγα απο μένα και συγνώμη για την παρέμβαση.
Και κάτι τελευταίο.
Μου είπε το όνομά της και που μένει στο Λονδίνο αλλά δεν πρόκειται να το μάθει κανένας σας γιατί μερικοί μερικοί είσαστε κάγκουρες.
Φίλε, με όλο το σεβασμό, κι εσύ σαν πολύ δεν την υπερασπίζεσαι;
Από όσο γνωρίζω, τα κορίτσια πληρώνονται κανονικά.
Μου παραχωρήθηκε κι εμένα κοπέλα με έκπτωση από το γραφείο (και τους ευχαριστώ για αυτό), η κοπέλα δεν έκανε καμιά έκπτωση στις υπηρεσίες. Και σε άλλο γραφείο κοπέλα δωρεάν, ούτε κι αυτή έκανε έκπτωση στις υπηρεσίες.
Θεωρώ άτοπο να λες ότι επειδή σου παραχωρήθηκε δωρεάν, το κορίτσι θεώρησε να μην φιλάει.
Όπως και να έχει, είναι στην διακριτική ευχέρεια της κάθε κοπέλας να επιλέξει τι υπηρεσίες θα δώσει και που. Απλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι επαγγελματισμός αν δεν τηρούνται οι υπηρεσίες που αναφέρονται στην καρτέλα.