Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Να προσθέσω σε αυτό που Ανέφερε ο φίλος dew πως καθώς έκανα και εγώ κάποιες βόλτες χτες αε διάσπαρτες ώρες δίχως να φορτώσω κατα τις 2-2:30 αυτή η πρεζου η γυφτισα με την καμπούρα εκτός από το ότι φορτωνόταν συνέχεια καθώς πηγαινα προς ΚΤΕΛ σταμάτησε μπροστά μου μια Ασήμι bmw και κατεβαίνει αυτή πάει στο παράθυρο του και τον φιλάει!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΝΕΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗ!!!

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.780
Πόντοι
1.056
Οποις ψάχνει την Σία πάντως την βρίσκει κ στο ξύλινο στα δελα από το μεσημέρι μέχρι της 12.Δεν ξέρω ποιες όμως στάνταρ. 40 ζητάει. Μόνο ισπανικό κάνει η 30ωρο πρόγραμμα. Τιμές δεν ρώτησα καν

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Να προσθέσω σε αυτό που Ανέφερε ο φίλος dew πως καθώς έκανα και εγώ κάποιες βόλτες χτες αε διάσπαρτες ώρες δίχως να φορτώσω κατα τις 2-2:30 αυτή η πρεζου η γυφτισα με την καμπούρα εκτός από το ότι φορτωνόταν συνέχεια καθώς πηγαινα προς ΚΤΕΛ σταμάτησε μπροστά μου μια Ασήμι bmw και κατεβαίνει αυτή πάει στο παράθυρο του και τον φιλάει!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΝΕΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗ!!!
Ναι το έχω δει κι εγώ να συμβαίνει αυτό...η ασημί bmw είναι μόνιμα στην πιάτσα και όπως φαίνεται ξέρει προσωπικά πολλές κοπέλες.
Αλλά δε σημαίνει κάτι αυτό, πολύ πιθανό να είναι και κάποιο μέλος εδώ μέσα

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.545
Πόντοι
446
Οποις ψάχνει την Σία πάντως την βρίσκει κ στο ξύλινο στα δελα από το μεσημέρι μέχρι της 12.Δεν ξέρω ποιες όμως στάνταρ. 40 ζητάει. Μόνο ισπανικό κάνει η 30ωρο πρόγραμμα. Τιμές δεν ρώτησα καν
Ενημερωτικά, είχα μίλησει με την Σία και μου είχε πει ότι πήγε στο ξύλινο για μια ημέρα πριν τρεις ημέρες για να αντικαταστήσει μια κοπέλα. Δεν είναι κάτι μόνιμα.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.780
Πόντοι
1.056
Ενημερωτικά, είχα μίλησει με την Σία και μου είχε πει ότι πήγε στο ξύλινο για μια ημέρα πριν τρεις ημέρες για να αντικαταστήσει μια κοπέλα. Δεν είναι κάτι μόνιμα.
Και με αυτήν ταπερακια ρε συ;;; :dancing:Το Σάββατο δε το λες και πριν 3 μερες. Μόνιμα σίγουρα όχι. Άλλωστε έχει πάει πολλές φορές το τελαυταιο διαστημα σαν guest. Ακόμα και στο golden lips. Μάλλον είναι ο 6 παίχτης από τον πάγκο για όλα τα δελα

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.940
Πόντοι
3.796
Και με αυτήν ταπερακια ρε συ;;; :dancing:Το Σάββατο δε το λες και πριν 3 μερες. Μόνιμα σίγουρα όχι. Άλλωστε έχει πάει πολλές φορές το τελαυταιο διαστημα σαν guest. Ακόμα και στο golden lips. Μάλλον είναι ο 6 παίχτης από τον πάγκο για όλα τα δελα
Μετά τις 00:00 πάντως το Σάββατο βγήκε να πιατσαρει , οπότε το πρωί δεν πήγε και τόσο καλά .
Στο ξύλινο δούλευε ή και δουλεύει πρωινή η Στεφανία η Βουλγάρα που έβγαινε μαζί με την τσιμπουκοχειλου στην χλόης ,οπότε ίσως έκανε τα ρεπό της .

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.545
Πόντοι
446
Καλημέρα,
Δεν γνωρίζω εάν και άμα ήταν πριν από 1,2 ή 3 ημέρες επειδή δεν τραβιεμαι στα ρδελα καθόλου. Προηγούμενη φορά που την είχα ρωτήσει σχετικά με τα σπιτάκια, και ηταν πριν από κανένα μήνα, μου είχε πει ότι είχε πάει μόνο μια φορά πριν από 7-8 μήνες περίπου.
Τώρα μου είπε ότι πήγε μόνο για μία ημέρα. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο σχετικά με το θέμα.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.588
Πόντοι
446
Εχω αρχισει να σε φοβαμαι φιλε αληθεια.Μηπως εχεις ασημι BMW;;;;;

patsav0

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Κριτικές
7
Like
879
Πόντοι
361
Μια Χρυσά ξέρει κάνεις που αράζει;

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1
Νίκο κάτι δεν μας λες καλά ,σε ένα μεσημέρι πέτυχες και την Χρύσα και την Σβεντα που έχουν εξαφανιστεί από τα Χριστούγεννα;
Υπάρχει κάποιος άλλος να καλύψει το μεσημεριανό ρεπορτάζ ,όντως ξανά βγήκαν αυτές ;
Ποιες άλλες είναι πλέον την ημέρα ;
H Χρύσα σίγουρα αδερφέ. Η άλλη δεν την ξέρω την κυρια

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1
Δώσε λίγο μια περιγραφή της Χρύσας γιατί ξαφνικά και άλλος ρώτησε εχθές .
Αδύνατη μικρό κολαρακι 1.75 με χαρακτηριστικά φρύδια προς τα πάνω.....απο μακρυά φέρνει λίγο σε Ασιάτισσα.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
712
Πόντοι
86
Αδύνατη μικρό κολαρακι 1.75 με χαρακτηριστικά φρύδια προς τα πάνω.....απο μακρυά φέρνει λίγο σε Ασιάτισσα.
και πατούσες σαν των Hobbit από το πολύ περπάτημα, να συμπηρωσω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.940
Πόντοι
3.796
Ναι αυτή είναι .
Ζήτησα περιγραφή μήπως φορτωσες άλλη και απλά σου έδωσε άλλο όνομα .
Πλέον κάνει σπάνιες εμφανίσεις και περίεργες ώρες .

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.588
Πόντοι
446
Περασμα απο το δρομο μας...απο ανατολικα προς δυτικα..δυο κροσσακια η ζιζελ με αλλη μια πριν τη σελ...η ψιλολιγνη ξανθια απεναντι απο το ποστο της αλβας η οποια ελλειπε...χλοης μια μονη της..η κλασικη χοντρη στη τραπεζα πριιν τη χλοης με τα ιδια ρουχα.. οι δυο χοντρες στα καγκελα διπλα απο το γκρεμι..η Σονια σε μεγαλα κεφια σχεδον ατη μεση του δρομπυ να χορευει..δυο τζανκι στη διχαλα δεν βλεπονταν απο την αφυδατωση...πεσοντων πυροσβεστων μια κοκκινομαλα καθισμενη εκανε πιατσα δεν σταματησα να ρωτησω αλλα την ξερει κανεις τι εστι νεοφερμενη?

patsav0

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Κριτικές
7
Like
879
Πόντοι
361

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.940
Πόντοι
3.796
Περασμα απο το δρομο μας...απο ανατολικα προς δυτικα..δυο κροσσακια η ζιζελ με αλλη μια πριν τη σελ...η ψιλολιγνη ξανθια απεναντι απο το ποστο της αλβας η οποια ελλειπε...χλοης μια μονη της..η κλασικη χοντρη στη τραπεζα πριιν τη χλοης με τα ιδια ρουχα.. οι δυο χοντρες στα καγκελα διπλα απο το γκρεμι..η Σονια σε μεγαλα κεφια σχεδον ατη μεση του δρομπυ να χορευει..δυο τζανκι στη διχαλα δεν βλεπονταν απο την αφυδατωση...πεσοντων πυροσβεστων μια κοκκινομαλα καθισμενη εκανε πιατσα δεν σταματησα να ρωτησω αλλα την ξερει κανεις τι εστι νεοφερμενη?
Η κοκκινομαλλα είναι αυτή που ανέφερα πριν κάνα δυο εβδομάδες .
Την είχα πάρει για πίπα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom