papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 188
- Like
- 57.671
- Πόντοι
- 40.423
κανενα λαθος δεν κανω μπουστηΛάθος τα υποθέτεις τις βάζω και εγώ ιεραποστολικό και κάθονται μια χαρά.
κανενα λαθος δεν κανω μπουστηΛάθος τα υποθέτεις τις βάζω και εγώ ιεραποστολικό και κάθονται μια χαρά.
Δωρεάν μαθήματα από το bou.!Οι 40 - 67 ετών είναι μεσήλικες. Γέροι θεωρούνται οι άνω του 67ού έτους.![]()
Λάθος τα ξέρεις,μεσήλικας είσαι μέχρι τα 44 αν σκεφτείς ότι ο μέσος όρος ζωής είναι τα 80 κάτι,από 46 και πάνω είσαι τρίτη ηλικία πλέον.Οι 40 - 67 ετών είναι μεσήλικες. Γέροι θεωρούνται οι άνω του 67ού έτους.![]()
Οι 40 - 67 ετών είναι μεσήλικες. Γέροι θεωρούνται οι άνω του 67ού έτους.![]()
Ωραία πράματα...τι δήλωση έκανε η γκόμενα!!Εν το μεταξύ όλος τυχαίως είχε πει αυτή η φλωρογκομενα ότι αν μείνω χωρίς παιδιά ανύπαντρη θα τα φτιάξω με γυναίκα,τυχαίο?η απάντηση είναι όχι,αυτές οι κρυφολεσβιες είναι πρώτες στο να επιλέγουν άντρες που είναι φλωροι γιατί έτσι νοιώθουν οικεία επειδή είναι και οι ιδιες φλωρογκομενες και τους τρομάζει ένας φυσιολογικός άντρας,ορίστε γιατί επιλέγουν φλώρους τα σημερινά κοριτσάκια τα λοατκι και ο φεμινισμός φταίνε που έχουν κάνει τις περισσότερες γκόμενες κρυφολεσβιες και τους άντρες φλώρους και κρυφοπουστηδες για κοίτα επίδραση που έχουν τελικά τα λοατκι και ο φεμινισμός.
Αν διαβάσεις τις 40 κριτικές μου θα δεις ότι τις βάζω και ιεραποστολικό εξυπνακια.κανενα λαθος δεν κανω μπουστη
Ότι αν μείνω ανύπαντρη μέχρι μεγάλη τότε θα τα φτιάξω με τη Γαρυφαλλιά αυτό το είπε η Ανδρομάχη που πήγε με τον Λιβάνη το φλωροζευγαρο που σου έστειλα στη φωτό.Ωραία πράματα...τι δήλωση έκανε η γκόμενα!!
Λάθος τα ξέρεις,μεσήλικας είσαι μέχρι τα 44 αν σκεφτείς ότι ο μέσος όρος ζωής είναι τα 80 κάτι,από 46 και πάνω είσαι τρίτη ηλικία πλέον.
40 κριτικες που πληρωνεις και πας και παιζεις το πουλακι σου τελικα εννοεις... απο ποιο προφιλ ?Αν διαβάσεις τις 40 κριτικές μου θα δεις ότι τις βάζω και ιεραποστολικό εξυπνακια.
Όχι απλά ο Μητσοτάκης θέλει να δουλεύουν γέροι ο κόσμος για να πληρώσει λιγότερες συντάξεις μέχρι να πεθάνει ο κόσμος για να βγουν οι μισθοί του Κούλη και των υπολοίπων ρεμαλιων στη Βουλή.Επισήμως το κράτος μας θεωρεί μεσήλικες ικανούς προς εργασία μέχρι το 67ο έτος. Γι αυτό οι συντάξεις γήρατος αρχίζουν σε αυτή την ηλικία.![]()
Σε κάποιες από τις 40 κριτικές δε έπαιζα το πουλάκι μου έξυπνε εχυνα κανονικά στο μουνι.40 κριτικες που πληρωνεις και πας και παιζεις το πουλακι σου τελικα εννοεις... απο ποιο προφιλ ?![]()
απο ποιο προφιλ δεν ειπες ομως μαρη χλαπατσα24Σε κάποιες από τις 40 κριτικές δε έπαιζα το πουλάκι μου έξυπνε εχυνα κανονικά στο μουνι.
Ποια είναι η Γαρυφαλια;Αν διαβάσεις τις 40 κριτικές μου θα δεις ότι τις βάζω και ιεραποστολικό εξυπνακια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ότι αν μείνω ανύπαντρη μέχρι μεγάλη τότε θα τα φτιάξω με τη Γαρυφαλλιά αυτό το είπε η Ανδρομάχη που πήγε με τον Λιβάνη το φλωροζευγαρο που σου έστειλα στη φωτό.
Όχι απλά ο Μητσοτάκης θέλει να δουλεύουν γέροι ο κόσμος για να πληρώσει λιγότερες συντάξεις μέχρι να πεθάνει ο κόσμος για να βγουν οι μισθοί του Κούλη και των υπολοίπων ρεμαλιων στη Βουλή.
Στειλε πμ μωρη Τάνα να σου πωαπο ποιο προφιλ δεν ειπες ομως μαρη χλαπατσα24
τα βλεπεις ποσο ΜΠΟΥΣΤΗΣ εισαι ρε μπουστη ?Στειλε πμ μωρη Τάνα να σου πω
Γαρυφαλλιά καλυφωνηΠοια είναι η Γαρυφαλια;
Εγώ είμαι Μπουστης μωρη Τάνα ?στείλε μωρη πακοχυμενη κωλοτριπιδα πμ να σου πω πιο προφίλ.τα βλεπεις ποσο ΜΠΟΥΣΤΗΣ εισαι ρε μπουστη ?![]()
Αλλος ένας ψηφοφόρος νδ,τι να περιμένει κανείς με 90 κριτικές και όλες των 150 ευρώ σε ακριβά εσκορτακια τι ενσηναισθηση να έχεις εσύ?Και πριν τον Μητσοτάκη έτσι ήταν.![]()
Αλλος ένας ψηφοφόρος νδ
τι εννοεις ?Άλλος ένας που δεν παραδέχεται ότι έκανε λάθος και κάνει τα ίδια με τον Παπαφίλιππο.![]()
Μπορεί να με σιχαίνεσαι αλλά είσαι κατά της ΝΔ όπως είμαι και εγώ και μπράβο σου από εμένα.τι εννοεις ?![]()