Δες πιο πίσω ανέβασε την αγγελία της ο Addict.. Εκεί θα της στείλεις πρώτα και κάνεις τάμα να σου απαντήσει
Τώρα ειδικά μετά από τόση διαφήμιση εδώ θα έχει φουλάρει από μηνύματα
Δες πιο πίσω ανέβασε την αγγελία της ο Addict.. Εκεί θα της στείλεις πρώτα και κάνεις τάμα να σου απαντήσει
Θα το καταλάβεις εύκολα από το τηλέφωνο! Ο αριθμός είναι ίδιος με του παλιού body free...Παιδιά που είναι αυτό το παλιό body free είναι;
Θα είχε μαζέψει πολύ χαρτί αν ήταν μέλος εδω και δούλευε όπως τα υπόλοιπα κορίτσια του bou.Τώρα ειδικά μετά από τόση διαφήμιση εδώ θα έχει φουλάρει από μηνύματα
κουκουρουκου ειναι η Λενκα στην Βασ.ΟΛγας αυτη ειναι κλινικα καθυστηρημενη και εγκεφαλικα αμεα!Θα είχε μαζέψει πολύ χαρτί αν ήταν μέλος εδω και δούλευε όπως τα υπόλοιπα κορίτσια του bou.
Αλλά γενικά είναι λίγο κουκουρουκου στα μυαλά
Από κινητό δεν μπορώ να την βρω….Δες πιο πίσω ανέβασε την αγγελία της ο Addict.. Εκεί θα της στείλεις πρώτα και κάνεις τάμα να σου απαντήσει
Είναι κ ο εφιάλτης στο δρόμο με τις πλαστικεςκουκουρουκου ειναι η Λενκα στην Βασ.ΟΛγας αυτη ειναι κλινικα καθυστηρημενη και εγκεφαλικα αμεα!
ντροπη κυριε thespΣαν βάτραχος ειναι !!!!ντονλαντ μακ ντακ
Είχε έρθει και πέρυσι και έφυγε!Μαλλον πάει Ρωσία και μετά μόλις τελειώσουν τα λεφτά επιστρέφει .Επίσκεψη πριν κάποιες εβδομάδες στο Elegance. Ωραίος χώρος και καθαρός με ντουζιέρα μέσα στο δωμάτιο, πρώτος γύρος μασάζ σχετικά καλό σε πόδια και πλάτη από Σοφία και σε δεύτερο γύρο ανέλαβε η Ντάρια. Καλό κορμί δεμένο, ήρθε με εσώρουχα και τα έβγαλε όλα στη συνέχεια, άφησε δάχτυλα, έδειχνε να γουστάρει αυτό που κάνει, τρίφτηκε δυνατά πάνω μου. Συνολικός χρόνος κάνα 45λεπτο με το μπανάκι πριν και μετά. Δυστυχώς έμαθα ότι έφυγε. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει.
Ρώτησα φίλε επειδή έχω διαβάσει και οι απόψεις διαφέρουν, όπως επίσης μέσα σε μήνες μπορεί να έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα, ίσως είσαι ο πρώτος που λέει κάτι για πίπες για την Βασιλεία.Πόσο βαριέστε να διαβάσετε μερικοί ρε φίλε...πόσο.
Τα έχουν γράψει 500 φορές τα παιδιά.
Δηλαδή φαντάσου, εγώ που ΔΕΝ έχω πάει ποτέ εκεί ξέρω ότι
Η Μαρία επειδή πάντα το έδινε, τώρα δίνει μόνο κώλο.
Η Νικόλ πέρα από το footjob, κάνει τρίο και με τη θεία της.
Η Βασιλεία, μόνο πίπες με φετίχ να της χύνεις τα μαλλιά.
Διαβάστε ρε μερικές σελίδες, αμέσως πετάτε ένα συναθλητές και ρωτάτε.
Και φυσικά, ποτέ μετά δεν ενημερώνετε.
καλησπερα στην ομαδα νεος στο Bourdela.... Παλιος σχετικα στην πιατσα....καταδρομικη στο Κρυσταλ με Μπελλα
Σε γενικες γραμμες καλο μασαζ... 2 μερος 70-90 ευρω γινεται πολυ καλη δουλεια
Δεν είναι η ίδιαΕπίσης, σε περίπτωση που είναι όντως η ίδια, υπάρχει κάπου κάποια κριτική που να αναγράφει και συνοπτικά την εμφάνιση της? (Φαινομενική ηλικία, ύψος κτλ)
εγινε ευχαριστω πολυ!Αν πληρώσεις 90 € για να στο παίξουν θα έπρεπε να ντρέπεσαι να το γράψεις
Αν έχεις κάνει κάτι παραπάνω Τότε ακόμα και σε μήνυμα θα είσαι ανόητος αν το πεις γιατί εδώ μιλάμε για τις στάνταρ υπηρεσίες των γυναικών. Όποιος κάνει κάτι παραπάνω μαγκιά του αλλά δεν το λέει γιατί όλοι θα πάνε και θα ζητάνε τις ίδιες υπηρεσίες
Και μουνι που μυρίζει κάδο ανακυκλωσης, μακριάααΣαν βάτραχος ειναι !!!!ντονλαντ μακ ντακ
Και μουνι που μυρίζει κάδο ανακυκλωσης, μακριάαα