Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17.029
- Πόντοι
- 3.506
τραβαει το ονομα!Κ γω στην αρχη διαβαζα Παπαζησης...κ λεω γιατι το λεει στο παιδι;;;
τραβαει το ονομα!Κ γω στην αρχη διαβαζα Παπαζησης...κ λεω γιατι το λεει στο παιδι;;;
Βαρα σειρα.τραβαει το ονομα!
Ναι ρε θηρίο αυτό είναι!Αυτό είναι το γερμανοβουλγαρακι?
Καλό το σεξ με έγκυο, ή δεν έχει διαφορά;;;αν και νεος στο bourdela...χθες εκανα βολτα και πετυχα την ιουλια κατα τις 1 τα μεσανυχτα!
Εχω την εντυπωση οτι ειναι γκαστρωμενη διοτι η κοιλια της ειναι αρκετα πρησμενη...
οταν πηγα να πιασω λιγο κοιλια ειπε ΄'οχι εκει τα χερια '' 6-7 μηνων σιγουρα! αντε και καλα γεννητουρια!
Κατα τα αλλα κατι μαυρες αριστερα και δεξια την Γιαννιτσων|!
Που την βρίσκουμε αυτήν την κοπέλα φίλε μου;Αυτό είναι το γερμανοβουλγαρακι?
Προς το παρόν όχι εκεί που βρίσκεσαι!Αλλά θα επιστρέψει σύντομα!Που την βρίσκουμε αυτήν την κοπέλα φίλε μου;
Ζητάει 150/h το καριολακι!Ναι ρε θηρίο αυτό είναι!
Νεος και Ιουλια?και γκαστρωμενη?αν και νεος στο bourdela...χθες εκανα βολτα και πετυχα την ιουλια κατα τις 1 τα μεσανυχτα!
Εχω την εντυπωση οτι ειναι γκαστρωμενη διοτι η κοιλια της ειναι αρκετα πρησμενη...
οταν πηγα να πιασω λιγο κοιλια ειπε ΄'οχι εκει τα χερια '' 6-7 μηνων σιγουρα! αντε και καλα γεννητουρια!
Κατα τα αλλα κατι μαυρες αριστερα και δεξια την Γιαννιτσων|!
Περιμενε μολις επιστρεψει να δινεις 20αρακι.Ζητάει 150/h το καριολακι!
Το πολύ 30 θα την έδινα εδώ που βρίσκεται!Περιμενε μολις επιστρεψει να δινεις 20αρακι.
Ποσο ζητησε?ελπιζω οχι πανω απο 15Πέρασμα σήμερα όπου και πήρα την Βίκυ με το Daewoo το μπλε στο στενάκι της Πειραιώς για πίπα.Τρομερη καύλα με απίστευτο δέρμα και ωραία πιασίματα τόσο πίσω όσο και στα ωραία της βυζάκια.Πολυ ευχάριστη,άξιζε και θα τιμηθεί ξανά.Για όποιον ενδιαφέρεται βγαίνει μόνο Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
η γκαστρωμενη η πολλες μπυρες!Νεος και Ιουλια?και γκαστρωμενη?
Μπορουσες και πιο κατω.
Πρεζουδες στη διχάλα σίγουρα, ίσως και γύφτισσα απέναντι από το ερείπιο στη γωνία...Σ. Κ. Μεσημεράκι παίζει τίποτα όπως παλιά η βγαίνουν μόνο βράδυ τα κορίτσια?
Παιζει ναι ειδικα Κυριακη εχει κινητικοτητα 4-6Σ. Κ. Μεσημεράκι παίζει τίποτα όπως παλιά η βγαίνουν μόνο βράδυ τα κορίτσια?
Νιναρα..Ερικα.. η πρωτη μπορει να σου ρουφηξει και τη ψυχη καθως βαζει και αρχιδια μεσα μαζι με τη βεργα..προσεχε..για σπιτικο φαγητο ο χρηστης Yiannis εχει μεγαλυτερη εμπειρια να σου απαντησει...Ποια τρανς κάνει καλή πίπα;Ελπίζω να απαντήσει έστω ένας σοβαρα
Εδώ φίλε μου βρίσκεσαι σε σοβαρό νήμα .Ποια τρανς κάνει καλή πίπα;Ελπίζω να απαντήσει έστω ένας σοβαρα
Η νινα εχει νημα στα τρανς εδω..η Ερικα στ στενο στη κτηνιατρικη η στη σελ τ βγαζει ολα φορα παρτιδα....αμφοτερες δεν παραπεμπουν καν σε τρανς...Ποια είναι η νιναρα και ποια η Έρικα γιατί δεν έχω ιδέα.Αν μπορείς κατατοπισε με