greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.567
- Πόντοι
- 496
Υπάρχει κανείς που να ξέρει που χάθηκε η Λένα που ήταν στο Royal massage?
2 παιζουν..ή εισαι στραβος ή αλλη λες...αν θες γραψε τα τελευταια 3 νουμερα του κινητου της να σου πω αν λεμε την ιδια...Ρε φίλε συγνώμη κιόλας.. εγώ την έψησα την είχα έτοιμη να την πηδήξω, μου έστειλε 15 βίντεο.. τα χω.. και έφτασα στο καφέ που είχα ραντεβού πριν το ξενοδοχείο όμως όταν την είδα από κοντά εξαφανίστηκα!! Υπερκαυλο;;;;;;;;; Σορρυ κιόλας δηλαδή.. κάτι έχω χάσει!! Στείλε μήνυμα αν έχεις τη διάθεση να μου δώσεις τα φώτα σου
Την ποντια λέω εγώ.. αν λέμε την ίδια ή εγώ είμαι στραβός ή εσυ σαβουρογαμης!! Το έσβησα το κινητό της γιατί δεν την γαμαω αυτην και να με πληρώσει(την είδα στα Μίκελ βαρδάρη μπροστά μου και έτρεξα να φύγω την σαύρα .. χαχαχαχα! Παρολαυτα έχω βίντεο κ φωτό της πολλά, Ελα κάπου να στα δείξω.. & αν λέμε την ίδια πάω πάσο εγώ.. γαμα οποία θες!2 παιζουν..ή εισαι στραβος ή αλλη λες...αν θες γραψε τα τελευταια 3 νουμερα του κινητου της να σου πω αν λεμε την ιδια...
Δηλαδή θες να πεις ότι άλλες φώτο σου έδειξε κ Αλλά βίντεο γιατί Εγώ μόνο φώτο είδα δε προχώρησα γιατί ήθελε love story δεν είναι κ θέα Αλλά κυρίως σαβούρα δε την λες με τίποτεΡε φίλε συγνώμη κιόλας.. εγώ την έψησα την είχα έτοιμη να την πηδήξω, μου έστειλε 15 βίντεο.. τα χω.. και έφτασα στο καφέ που είχα ραντεβού πριν το ξενοδοχείο όμως όταν την είδα από κοντά εξαφανίστηκα!! Υπερκαυλο;;;;;;;;; Σορρυ κιόλας δηλαδή.. κάτι έχω χάσει!! Στείλε μήνυμα αν έχεις τη διάθεση να μου δώσεις τα φώτα σου
Δεν παιζουν αυτα που λες..τα τηλ ποτε δεν τα σβηνεις..στο τικ-τοκ της απο κατω σαλιαριζουν σαν τα κουταβια ολοι..αλλη λες..Την ποντια λέω εγώ.. αν λέμε την ίδια ή εγώ είμαι στραβός ή εσυ σαβουρογαμης!! Το έσβησα το κινητό της γιατί δεν την γαμαω αυτην και να με πληρώσει(την είδα στα Μίκελ βαρδάρη μπροστά μου και έτρεξα να φύγω την σαύρα .. χαχαχαχα! Παρολαυτα έχω βίντεο κ φωτό της πολλά, Ελα κάπου να στα δείξω.. & αν λέμε την ίδια πάω πάσο εγώ.. γαμα οποία θες!
Για ποια λέτε βρε σύντροφοι;;;Δεν παιζουν αυτα που λες..τα τηλ ποτε δεν τα σβηνεις..στο τικ-τοκ της απο κατω σαλιαριζουν σαν τα κουταβια ολοι..αλλη λες..
πολυ μετρια στο σεξ , ο κωλος ειναι λιγο πεσμενος ενω φαινεται οτι εχει κωλαρα.το παιζει λεσβια και ειναι ψυχρη. δεν ζηταει ουτε σχεση ουτε τιποτα τετοια. καλυτερα να πας στα μπουρδελα2 παιζουν..ή εισαι στραβος ή αλλη λες...αν θες γραψε τα τελευταια 3 νουμερα του κινητου της να σου πω αν λεμε την ιδια...
Σε ολα αυτα το μονο που εισαι μεσα ειναι οτι το παιζει λεσβια..βασικα ειναι..ειχε και γκομενα..αν προτιμας τα μπουρδελα απ αυτο το αματουρι 23χρονο τοτε ναι..ειμαστε στο σωστο site και ολα εξηγουνται.. Bourdela !!!πολυ μετρια στο σεξ , ο κωλος ειναι λιγο πεσμενος ενω φαινεται οτι εχει κωλαρα.το παιζει λεσβια και ειναι ψυχρη. δεν ζηταει ουτε σχεση ουτε τιποτα τετοια. καλυτερα να πας στα μπουρδελα
Τιποτα μη δινεις σημασια..για ενα χαλι με πεσμενο κωλο..Για ποια λέτε βρε σύντροφοι;;;
Δεν εχεις δικιο καπετανιε , αρκει να ξερεις να το ζητησεις.Μακρυά … το πιο φόλα τις πιάτσας! Πάνε καλύτερα μασατζιο με τις χοντρές πιο καλά θα περάσεις
το tik tok της ποιο ειναι? να παρουμε μια ιδεα. στειλε σε pm αν θεςΔεν παιζουν αυτα που λες..τα τηλ ποτε δεν τα σβηνεις..στο τικ-τοκ της απο κατω σαλιαριζουν σαν τα κουταβια ολοι..αλλη λες..
Αγορινα εγω δεν εκθετω κοσμο..οποιος εχει το κιν της εχει και το τικ τοκ..απλα ειναι και διανοια και δινει το κανονικο της ...η φωτο ειναι απο αγγελια της και υπαρχει ηδη στο ιντερνετ..παρ αυτα θ ανοιξω τα pm μου το βραδυ και θα σου στειλω την αγγελια της.το tik tok της ποιο ειναι? να παρουμε μια ιδεα. στειλε σε pm αν θες
Μεγάλη διαφορά από κοντά παλικαρε… μεγάλη!!Δηλαδή θες να πεις ότι άλλες φώτο σου έδειξε κ Αλλά βίντεο γιατί Εγώ μόνο φώτο είδα δε προχώρησα γιατί ήθελε love story δεν είναι κ θέα Αλλά κυρίως σαβούρα δε την λες με τίποτε
Δεν τα σβήνεις εσυ κ καλά κανεις! Εγώ τα σβήνω κ βρισκω νέα μουνακια..Δεν παιζουν αυτα που λες..τα τηλ ποτε δεν τα σβηνεις..στο τικ-τοκ της απο κατω σαλιαριζουν σαν τα κουταβια ολοι..αλλη λες..
Τι εννοείς υπέρκαυλο μεν?Ρε φίλε συγνώμη κιόλας.. εγώ την έψησα την είχα έτοιμη να την πηδήξω, μου έστειλε 15 βίντεο.. τα χω.. και έφτασα στο καφέ που είχα ραντεβού πριν το ξενοδοχείο όμως όταν την είδα από κοντά εξαφανίστηκα!! Υπερκαυλο;;;;;;;;; Σορρυ κιόλας δηλαδή.. κάτι έχω χάσει!! Στείλε μήνυμα αν έχεις τη διάθεση να μου δώσεις τα φώτα σου
Σε ότι άλλο γραφτεί μπορώ να δεχτώ την όρεξη του καθενως … σε αυτό όμως, συγνώμη κιόλας αλλά δεν δέχομαι κουβέντα! Το πρώην Aqua νυν glolden είναι το πιο μάπα μασατζιδικο που υπάρχει απο όλες πλευρές είτε διοίκηση είτε προσωπικό! 15 χρόνια σχεδόν μασαζαρο έτσι.. εκει κι αν έχω πηδήξει κοριτσάκια παλιότερα όμως πλέον έχει γίνει το χειρότερο!!Δεν εχεις δικιο καπετανιε , αρκει να ξερεις να το ζητησεις.
Κιουσπα… χαχαχα έτσι λέγαμε παλιά! Έχω κ γω φωτό που ανέβασε ο φίλος πριν κ φαίνεται μουναρα.. αν τη δεις απο κοντά αλλάζεις γνώμη!!! ΧαχαχαχαΤι εννοείς υπέρκαυλο μεν?
Καλό ή μπαχατέλα?
Πως διαολο επικοινωνείς μαζί της; είχα στείλει καναδυο mail δεν απάντησε ποτέΚιουσπα… χαχαχα έτσι λέγαμε παλιά! Έχω κ γω φωτό που ανέβασε ο φίλος πριν κ φαίνεται μουναρα.. αν τη δεις απο κοντά αλλάζεις γνώμη!!! Χαχαχαχα
Φιλε εγω παω συχνα και περναω super..τωρα εσυ τι κανεις και μ αυτα που διαβαζω ο θεος κι ψυχη σου..Σε ότι άλλο γραφτεί μπορώ να δεχτώ την όρεξη του καθενως … σε αυτό όμως, συγνώμη κιόλας αλλά δεν δέχομαι κουβέντα! Το πρώην Aqua νυν glolden είναι το πιο μάπα μασατζιδικο που υπάρχει απο όλες πλευρές είτε διοίκηση είτε προσωπικό! 15 χρόνια σχεδόν μασαζαρο έτσι.. εκει κι αν έχω πηδήξει κοριτσάκια παλιότερα όμως πλέον έχει γίνει το χειρότερο!!