gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.532
- Πόντοι
- 7.095
Εσύ είσαι πόλεμος, φτωχός, μείνε μακριά.pm, ελα δώσε τηλ, να ξεκινήσω παιχνίδι αγορίνα.
Εσύ είσαι πόλεμος, φτωχός, μείνε μακριά.pm, ελα δώσε τηλ, να ξεκινήσω παιχνίδι αγορίνα.
Συμπάσχωμακριαααααααααααααα τετοιες εχω και δωρεαν ! ΜΙΚΡΑ θελω μικρουλια
φτωχτος -κοντος και φαλακρος ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ στη Μαρια με ΤΙΠΟΤΑ!!!Εσύ είσαι πόλεμος, φτωχός, μείνε μακριά.
φοιτητριες εγγυηση απλα να προσεχεις ειναι καποιες θεο μουρλες και αν δεν τις ριξεις καλο χρημα κανουν καταγγελιες πλεον .Εγω αγορια το πιο πολυ χρημα τελευταια 10ετια τοχω ριξει φοιτηριες κλπ.. και στα μασαζ, αλλα πιο πολυ τα τρωνε φιλες φιλης κλπ..χαλαλι οτι αρπαξουμε..
Δεν μουχει τυχει αλλα ναι..σημεια των καιρων..μια προσοχη την θελει..φοιτητριες εγγυηση απλα να προσεχεις ειναι καποιες θεο μουρλες και αν δεν τις ριξεις καλο χρημα κανουν καταγγελιες πλεον .
στα λεω για να μην σου τυχει...αν σου τυχει θα εισαι μεσα ηδη-τα προσεχουν αυτα πολυ οι δικαστινες πλεον αστο !Δεν μουχει τυχει αλλα ναι..σημεια των καιρων..μια προσοχη την θελει..
Αν διαβάσεις προηγούμενες σελίδες το έχουμε ξαναπεί ότι είναι μεγάλη απάτηΚαλησπέρα μάγκες. Από περιέργεια επικοινώνησα με το more massage μέσω εφαρμογής. Μου έστειλαν σε φωτο τις κοπέλες, μουναρες.. και μόνοι τους μου είπαν για έξτρα υπηρεσίες....κάποιες πανε μέχρι φουλ...δεν ξέρω μου φάνηκε πολυ καλο για να είναι αληθινό. Δεν ξερω αν κάποιος φίλος πήρε καμία από εκεί?
Σταματα βρε γκαντεμη..μπααα παναθεμασεστα λεω για να μην σου τυχει...αν σου τυχει θα εισαι μεσα ηδη-τα προσεχουν αυτα πολυ οι δικαστινες πλεον αστο !
Μεγαλη προσοχη γιατι οι δικαστες εγιναν δικαστινες για αυτον τον λογο !
εχω παθει ζημια μεγαλη εγω αστο.....Σταματα βρε γκαντεμη..μπααα παναθεμασε
Περαν την πλακα..δεν ειναι αστειο..παιζουν καταγγελιες για πλακα απ τις τρελες κι αντε μετα τρεχα..στα μανταλακια σε κρεμανε..ασχετα αμα εισαι αθωος..αν εισαι ενοχος οκ..προσυμφωνο για να γαμησουμε θαχουν τα περιπτερα σε λιγο..το βλεπω το εργο..
Μη μασάς, έχεις λεφτά.. Πάρε Κούγια και καθάρισεςεχω παθει ζημια μεγαλη εγω αστο.....
οχι κουγιας δεν μετραει στη θεσσαλονικη ,υπαρχει αλλος καλυτερος για ποινικα για το χωριο μας.Μη μασάς, έχεις λεφτά.. Πάρε Κούγια και καθάρισες
Μάγκες βλέπω στο dames ανεβάζουν φωτογραφίες απο μια μουναρα έχει δοκιμάσει κανένας είχα πάρει παλια δυο μαζί ξανθιές παρτουζα τέλειο ήταν έχει τίποτα νέο το μενού?Έχει πάει κανείς πρόσφατα dames να πει τι παίζει
Τηλέφωνο πληροφορίες τιμές?Πήρα Ευα στην Μαριάννα. Καλή φάση, με πολλά γλωσσόφιλα και γλυψήματα. Σκοπεύω να πάρω και Κατερίνα σε διπλό. Αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. Ξέρει κανείς να μας πει?
Έχει ένα μωρό η Ηλέκτρα τρομερή, αλλά και μια μουναρα Μαρία η οποία ξινή και δεν κάνει τίποτα, πετάμε λεφταΜάγκες βλέπω στο dames ανεβάζουν φωτογραφίες απο μια μουναρα έχει δοκιμάσει κανένας είχα πάρει παλια δυο μαζί ξανθιές παρτουζα τέλειο ήταν έχει τίποτα νέο το μενού?
Για παρτουζα δυο μεγάλες ξανθιές που ηταν δεν είναι πλέον?Έχει ένα μωρό η Ηλέκτρα τρομερή, αλλά και μια μουναρα Μαρία η οποία ξινή και δεν κάνει τίποτα, πετάμε λεφτα
Αυτές τις δύο είχα πάρει και ήταν ότι καλύτερο γκιλφ αλλά υπέροχες υπάρχουν ακόμη?Όντως μεγάλοκοπελες είναι.Το δίδυμο για τρίο είναι η Σοφία με την Σάσα.Χρειαζεται και η κατάλληλη χημεία φυσικά αλλά και φαντασίωση.Ξες τι είναι να κάθεσαι στην καρέκλα με θεα τον καθρέφτη και να σε παίρνουν πίπα ταυτόχρονα;
Σιγά την θεία ρε τυπε ....εμφανισιακά είναι σαν αυτή που έρχεται και μου συγυριζει κάθε 15 ....και γω όταν ήμουν νέος είχα πέραση τι πάει να πει αυτό να μου κάνουν έκπτωση οι βίζιτες ????? .....ούτε φράγκο σε αυτές τις θείες παλαιμαχες γκόμενες ....ποσο μάλλον όταν από την " εργασία " τους ταιζουν τεμπέληδες συζύγους αγαπητικους κλπ. ...φτωχτος -κοντος και φαλακρος ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ στη Μαρια με ΤΙΠΟΤΑ!!!
Η Μαρια τα θελει ολα και πιστεψτε με μικρη εκανε τρελο Γ@μησ@ !!!!