greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.567
- Πόντοι
- 496
Ναι φίλε μην κάνεις το λάθοςΔμε φίλε άλλες φωτο στέλνουν αλλες γυναίκες σου έρχονται?
Ναι φίλε μην κάνεις το λάθοςΔμε φίλε άλλες φωτο στέλνουν αλλες γυναίκες σου έρχονται?
Ωραία ευχαριστώ φίλε μου!!!!!!!!!!!!!!! κοροιδεύουν με λίγα λογιαΝαι φίλε μην κάνεις το λάθος
Που την βρίσκουμε την συγκεκριμένη;Με πιασιματα αλλα οχι χοντρη,καβλοφατσα κατ εμε ,καλουτσικο "μασαζ" ,δυνατη στην πιπα..κανει και καποια guest ανατολικα.
Η Αρτεμις ειναι η παλια Αρτεμις με τις βυζαρες ή καποια καινουρια κοπελα?Επίσκεψη σε Crystal.
Παρούσες : Κασσανδρα , Ολίβια , Νεφέλη , Ραφαέλα , Αρτεμις .
Προτιμήθηκε η Αρτεμις . Ευγενική και ησυχη από άποψη ομιλίας στο δωματιο , στα γούστα μου από άποψη εμφάνισης οποτε ήμουν οκ. Πρώτο μέρος σχετικά καλό , θα ήθελα λίγο καλύτερο αλλα δεν ήταν κάτι που με χάλασε, πίεσε παραπάνω εκεί που χρειάστηκα . Δεύτερο μέρος εξαιρετικό , το πήγε παρα πολύ καλά και το απόλαυσα. Σύνοψη . Έφυγα ευχαριστημένος . Αν θα προτιμηθεί ξανά ; Ναι
Κόστος 30€+20€=50€
Και το άλλο το κοπρόσκυλο μέσα κρυμμένος στο Ρελιεφ να κάνει τον επιχειρηματία με τα λεφτά του ποδομασαζ της ξανθιάς
Στα φρουτάκια 6 ώρες καθοταν
φίλε μου με το εσώρουχο είχες μείνει; γιατί και εγώ πριν 'κανα ενάμιση μήνα που είχα πάει ακριβώς το ίδιο με εσέναΚαι το άλλο το κοπρόσκυλο μέσα κρυμμένος στο Ρελιεφ να κάνει τον επιχειρηματία με τα λεφτά του ποδομασαζ της ξανθιάς
Ποιον λες ;Και το άλλο το κοπρόσκυλο μέσα κρυμμένος στο Ρελιεφ να κάνει τον επιχειρηματία με τα λεφτά του ποδομασαζ της ξανθιάς
Νταβάς ή σύζυγος ή μπορεί και τα δυοΠοιον λες ;
Αυτό με χαλάει εμένα. Ενώ μου αρέσει πολυ το μασαζ με Νικολ και ο τροπος που σε καυλωνει, ξενερωνω να σκεφτομαι οτι εχει εναν παπαρα σε διπλανο χωρο να το παιζει νταβας.Νταβάς ή σύζυγος ή μπορεί και τα δυο
Η Αρτεμις ειναι η παλια Αρτεμις με τις βυζαρες ή καποια καινουρια κοπελα?
Δεν ξέρω αν είχε καμια άλλη αλλα την ίδια λέμε νομίζω .Η Αρτεμις ειναι η παλια Αρτεμις με τις βυζαρες ή καποια καινουρια κοπελα?
ρε μαγκιτη αλλιως το λεει ο φιλος-πας μεχρι εκει και στα τρωει στην ουσια ο ΔημητρακηςΡε φίλε ντετέκτιβ της προσωπικής τους ζωής είσαι;
Εκτός το στρινγκ με.αλλα 20€ όλαΗ Μαρια κανει τα παντα απο το 2002 που την ξερω-χρημα ομως θελει-σου πινει το αιμα κ αυτη και ο Δημητρακης της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλημερα φιλε-στο 30+20 τα βγαζουν ολα ;
Όχι φίλε, άλλη δυστυχώς!Η Αρτεμις ειναι η παλια Αρτεμις με τις βυζαρες ή καποια καινουρια κοπελα?