christos1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα ομάδα για ποιο φιλετάκι λέτε στείλτε κ από εδώ να πάρουμε μια γεύση σας ευχαριστώΤο φιλετάκι οποίος ψήνεται να το πάρουμε μαζί
Πμ
Καλημέρα ομάδα για ποιο φιλετάκι λέτε στείλτε κ από εδώ να πάρουμε μια γεύση σας ευχαριστώΤο φιλετάκι οποίος ψήνεται να το πάρουμε μαζί
Πμ
Καλημέρα φίλε μου. Εάν είναι έτσι ψήνομαι εγώ!! Στείλε πμ για λεπτομέρειες!! Ευχαριστώ!!Το φιλετάκι οποίος ψήνεται να το πάρουμε μαζί
Πμ
Το φιλετάκι στο έστειλα στην φωτο , για να μιλάμε συγκεκριμένα1,60Υ 53KG 26 χρονων Ελληνίδα.
New level of promo.....αφού εσύ έχεις βάλει την αγγελία....ως ζευγάρι η μεμονωμένα....Το φιλετάκι στο έστειλα στην φωτο , για να μιλάμε συγκεκριμένα1,60Υ 53KG 26 χρονων Ελληνίδα.
Αν αφορά την πάρτη του με τη πιτσιρίκα καλά κάνει αρκεί να μη μας πρήξει τα συκωτια,αν αφορά άλλο ζευγάρι κ τπτ προσωπικό δεν χρειάζεται να το σχολιάσω καν!New level of promo.....αφού εσύ έχεις βάλει την αγγελία....ως ζευγάρι η μεμονωμένα....
Καλημέρα ομάδα για ποιο φιλετάκι λέτε στείλτε κ από εδώ να πάρουμε μια γεύση σας ευχαριστώ
paysafe και μαλακιες....το γνωστο τροπαρι......μακρυαLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Έχει κανείς εμπειρία με τη συγκεκριμένη ??
ρε μάγκα πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις οτι είναι fake… η κανονική λέγεται mt.sophia δουλεύει στο malt και σε φροντιστήριοLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Έχει κανείς εμπειρία με τη συγκεκριμένη ??
Δεν ειναι ολοι τζιμανια...!!!ρε μάγκα πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις οτι είναι fake… η κανονική λέγεται mt.sophia δουλεύει στο malt και σε φροντιστήριο
ρε μάγκα πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις οτι είναι fake… η κανονική λέγεται mt.sophia δουλεύει στο malt και σε φροντιστήριο
Ναι με την κοπέλα εχω πάει. Είναι σαν να γαμας την κοπέλα σου. Το μωρο εμφανισιακά ειναι τοπ και απο υπηρεσίες. Εχω στειλει και φωτο. Εντάξει 26 είναι.
Eχεις συναντησει το ζευγαρι; Μπορεις να μου πεις γιατι με ενδιαφερει
Συγνώμη και με το μπαρδον επειδή μπερδεύτηκα...το προφίλ αυτό σειφ σεξ δικό σου είναι ή είναι άλλος ασσφακερ7 αυτός; και πληρωνεσαι κι εσύ; ή διαφημίζεις την αγγελία σου και την κοπέλα που πηγαίνετε μαζί στα ραντεβού...Ναι με την κοπέλα εχω πάει. Είναι σαν να γαμας την κοπέλα σου. Το μωρο εμφανισιακά ειναι τοπ και απο υπηρεσίες. Εχω στειλει και φωτο. Εντάξει 26 είναι.
χαχαχα σαλατα τα εχουν κανει.... παντως το μωρο ωραιο...μεμονωμενα....Συγνώμη και με το μπαρδον επειδή μπερδεύτηκα...το προφίλ αυτό σειφ σεξ δικό σου είναι ή είναι άλλος ασσφακερ7 αυτός; και πληρωνεσαι κι εσύ; ή διαφημίζεις την αγγελία σου και την κοπέλα που πηγαίνετε μαζί στα ραντεβού...
Κάπου έχω μπερδευτεί.....