όπως έγραψα και στον άλλο συνάδελφο, δες το σχόλιό μου αμέσως παραπάνω.Αυτο το εχω απορια μι εγω..αν ξερει κανεις να μας πει!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)
Χμ..θα περναγα μονο αν οντως εχει πολυ ωραιες κοπελες..αλλα top ομως..για σκασω τοσα..αν ξεκινανε με τιμοκαταλογο στα 80..όπως έγραψα και στον άλλο συνάδελφο, δες το σχόλιό μου αμέσως παραπάνω.
όπως και τα περισσότερα μασάζ, νομίζω ότι κι αυτό έχει όχι μεν gilf αλλά ούτε και πιτσιρίκες.Χμ..θα περναγα μονο αν οντως εχει πολυ ωραιες κοπελες..αλλα top ομως..για σκασω τοσα..αν ξεκινανε με τιμοκαταλογο στα 80..
Α, επίσης η περιβολή των κοριτσιών όταν εμφανίζονται μπροστά σου για να επιλέξεις είναι ΠΟΛΥ διακριτική. Είναι ντυμένες σχεδόν όπως θα τις έβλεπες αν δούλευαν σε κάποιο γραφείο. Μέσα στο δωμάτιο βλέπεις πιο καθαρά τι επέλεξες.
Χμ..οχι και τοσο καλο αυτο..θυμαμαι σε ενα μασαζ παλια εθχα επιλεξει μια που φορουσε στο σαλονι ενα μακρυ φορεμα..και φαινοταν η γκομεναρα..ε..το βγαλε μες στο δωματιο..και ειδα τι πηρα...όπως και τα περισσότερα μασάζ, νομίζω ότι κι αυτό έχει όχι μεν gilf αλλά ούτε και πιτσιρίκες.
Α, επίσης η περιβολή των κοριτσιών όταν εμφανίζονται μπροστά σου για να επιλέξεις είναι ΠΟΛΥ διακριτική. Είναι ντυμένες σχεδόν όπως θα τις έβλεπες αν δούλευαν σε κάποιο γραφείο. Μέσα στο δωμάτιο βλέπεις πιο καθαρά τι επέλεξες.
trelamenosxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε τι γίνεται στο Mon Massage στο Μοσχάτο ;Θα προσπαθήσω στα γρήγορα να σου πω δυο πράγματα απο τη δίκη μου σκοπιά......προφανώς τα δυο μαγαζιά έχουν τους δικούς τους φαν και μπορει οι απόψεις να διηστανται, εγω ειμαι δεδηλωμένος φαν του Στουρνάρη το λεω απο πριν αλλα έχω παει αρκετες φορές και στο άλλο....
Λοιπόν, το Στουρνάρη είναι πιο στοχευμένο στο μασαζ και εχει τουλάχιστον τεσσερεις (Λια, Μονικα, Ελένη, Βερονικα και Σόφη) που στο πακέτο θα παρεις και πολυ καλο μασαζ. Για τον γράφοντα η Μονικα προσφέρει το καλυτερο της αγοράς σε τετοια μαγαζιά. Ο κόσμος του είναι κυρίως 40+, οι κοπέλες οι περισσότερες μιλφ εκτος απο Άννα, Μελινα και Παολα. Εκτος απο Λια και Βερονικα θα έλεγα ότι οι περισσότερες (συνήθως 10+) είναι gfe style. Η πιο gfe style.... εχει πιο ατμόσφαιρα μασαζ με δυνατότητα τζακούζι και Νουρου.
Το Λ23 είναι πιο «ξενοδοχείο ημιδιαμονης» με διπλό κρεββάτι στο δωματιο, που θα πας κυρίως για το σεξ, εχει δυο τρεις (διορθώστε με αν κάνω λαθος) Ειρήνη, Άντζελα, Βαλεντίνα που θα παρεις καλές έως πολυ καλές υπηρεσιες σεξ και κατι σαν μασαζ ή ας πούμε μασαζ. Είναι πιο φτηνό απο το Στουρνάρη στην ώρα (80 αντί 100) για δυο πιστολιές.
Για τα υπόλοιπα μπες και πάρε εικόνες......
Ελπιζω να βοηθησα....ίσως κάποιοι να διαφωνήσουν, αυτη είναι η δίκη μου αποψη....
ο φιλος λεει για το Gaaxy,για την Τζενη ισχυει τα οσα γραφει εχω προσωπικη εμπειρια,η Ρατου προχωραει μεν αλλα δεν ειναι του γουστου μου..Ενδιαφερον να ενημερωσω και φιλο απ το Παλαιο Φαληρο που νομιζει στη περιοχη του δε παιζουν τετοια...διπλα στο σπιτι του το χει...
Μονο μασαζ φιλε μου, και ο χωρος δεν ειναι καθολου ωραιος οποτε ουτε και αυτο δεν θα το προτειναΞέρουμε τι γίνεται στο Mon Massage στο Μοσχάτο ;
Τιμημένοι Συναγωνιστές, δοξασμένοι στρατιώτες της καύλας, καλησπέρα!!
Κάνοντας scouting στους δίπλα, έπεσε το μάτι μου σε ένα μασατζιδικο στην Πατησίων 131... εκεί είδα την Καρολίνα και έπαθα την πλάκα μου...εφ όσον βέβαια η φωτογραφία ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα... λέει ότι άνοιξε πριν λίγες μέρες υπό νέα διεύθυνση...
Έχει κάποιος πληροφορίες τόσο για την πολιτική του μαγαζιού, (τιμοκατάλογος, κλπ) όσο και για την συγκεκριμένη κοπέλα?
Κάνοντας scouting στους δίπλα, έπεσε το μάτι μου σε ένα μασατζιδικο στην Πατησίων 131... εκεί είδα την Καρολίνα και έπαθα την πλάκα μου...εφ όσον βέβαια η φωτογραφία ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα... λέει ότι άνοιξε πριν λίγες μέρες υπό νέα διεύθυνση...
Έχει κάποιος πληροφορίες τόσο για την πολιτική του μαγαζιού, (τιμοκατάλογος, κλπ) όσο και για την συγκεκριμένη κοπέλα?
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.179
- Πόντοι
- 506
Εχει ηδη ανεβει κ κριτικηΤιμημένοι Συναγωνιστές, δοξασμένοι στρατιώτες της καύλας, καλησπέρα!!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.907
- Πόντοι
- 9.846
Τράβα στην πρώτη σελίδα του νήματος για το Λ23.Αν έχει κάποιος το τηλ του Λ23 σε πμ.. Ευχαριστω
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.714
- Πόντοι
- 6.946
Στούντιο είναι, τιμές και πρόγραμμα στούντιο. Άσε τα περί μασάζ την ημέρα και στούντιο το βράδυ, καμία διαφορά.Τράβα στην πρώτη σελίδα του νήματος για το Λ23.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.907
- Πόντοι
- 9.846
Μάλλον σε άλλον πηγαίνει αυτό που είπες. Εγώ απλά του είπα που θα βρει τα τηλέφωνα.Στούντιο είναι, τιμές και πρόγραμμα στούντιο. Άσε τα περί μασάζ την ημέρα και στούντιο το βράδυ, καμία διαφορά.
Επίσης το Λ23 δεν είναι στούντιο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λες φίλε. Μάλλον θα αναφέρεσαι σε κάτι άλλο και θα μπερδεύτηκες.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.714
- Πόντοι
- 6.946
Ναι, λάθος, στον προηγούμενο ήθελα να απαντήσω!Μάλλον σε άλλον πηγαίνει αυτό που είπες. Εγώ απλά του είπα που θα βρει τα τηλέφωνα.
Επίσης το Λ23 δεν είναι στούντιο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λες φίλε. Μάλλον θα αναφέρεσαι σε κάτι άλλο και θα μπερδεύτηκες.
Για το Sensuality.
Εχει διαφορα, πρωι λειτουργει ως μασαζ με αλλες τιμες χρονο στο δωματιο κ προγραμματα, το βραδυ λειτουργει ως στουντιο ακριβως με τις κοπελες του κηφισου 30-60( αυτες δε κανουν συνηθως πρωινες βαρδιες εκει)Στούντιο είναι, τιμές και πρόγραμμα στούντιο. Άσε τα περί μασάζ την ημέρα και στούντιο το βράδυ, καμία διαφορά.
50 μισαωρο, 80 1ωρα, 100 body to body, αυτα ισχυουν μεχρι τις 20:00 (μετα τις 20:00 ειναι το ιδιο στουντιο με κηφισου 30-60)Στο sensuality spa ξέρει κάποιος πόσο πάει το μισάωρο;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66