Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 105
- Like
- 25.491
- Πόντοι
- 26.386
Μαι ρε φίλε το ξέρω, σε τρολάρω, μην με παίρνεις και πολύ σοβαράσταματα η φαγουρα ρε μαν τι να εννοω...
Μαι ρε φίλε το ξέρω, σε τρολάρω, μην με παίρνεις και πολύ σοβαράσταματα η φαγουρα ρε μαν τι να εννοω...
δυστυχώς θεσσαλονίκη καμία δεν ξυρίζει αρχίδιαας γινει μια ανακεφαλαιωωση..που και πως τις βρισκουμε τις κυριες που ξυριζουν
Κυρια ζητησα μυστη μου οχι κυριογραψε αποτριχωση βικακη, αν αντεχεις τον πονο θα σε κανει γυαλι
Εντάξει δεν μπορούμε να τα έχουμε όλαΚυρια ζητησα μυστη μου οχι κυριο
Φιλε μου εχεις καποιο τηλ.της κυριας που λες?νομιζω "κυρια" ειναι πλεον (εχω την εντυπωση δλδ), περα απο την πλακα ομως στην δουλεια της δεν υπαρχει καλύτερη
Καλησπέρα.γραψε αποτριχωση βικακη, αν αντεχεις τον πονο θα σε κανει γυαλι
Τι μου προτείνετε για λειζερ δηλαδή πιο είναι το καλύτερο;Έκανα ολική αποτρίχωση παλιά με μια αισθητικό γκόμενα φίλου που πήγαινε στα σπίτια.
Τρελό μουνι.Γνωριζομασταν, είμασταν και άνετοι στην επικοινωνία.
Καλοκαιράκι, την φωνάζω, έρχεται στο σπίτι μου.Θ αρχίσουμε απ'την πλάτη μου λέει, βγάλε το T shirt κάτσε στην καρέκλα αλλά ανάποδα ώστε να αγκαλιάζεις την πλάτη της.
Ψιλοεκλαψα.Μου λέει, τώρα μπροστά, στήθος κοιλιά, βολεύει όρθιος.Οκ λέω.
Μου λέει θες και κάτω για να σαι περιποιημένος για την κοπέλα σου;Της λέω δεν έχω.Ελα μωρέ λέει, ξάπλωσε να σου κάνω τις τριχουλες που ενώνουν πλάτη με πωπο.
Βγάλε μου λέει το εσώρουχο και στρώσε ένα παλιό σεντόνι μην το γεμίσουμε με κεριά.
Και μόνο στην ιδέα, ότι αυτό το μωρό μου λέγε βγάλε το εσώρουχο,υπερκαυλωσα, καθώς είχα υπερδιπλο κρεββάτι και με ήθελε κάπου στην μέση του, αναγκαστικά θα ανέβαινε από πάνω μου χωρίς τα παπούτσια της στα γόνατα με εμένα καυλωμένο και γυμνό.
Όμως επειδή ήταν επαγγελματίας στην δουλειά της δεν εστίασε στις καύλες μου, αλλά χειριζόταν την κουβέντα με τον χαβαλε που είχαμε πολύ καλά.
Όποτε σκέφτομαι αυτή την φάση, ρίχνω δύο μαλακίες για πάρτι της.
Πώς θα σου απαντήσει αφού διαγράφηκε;Τι μου προτείνετε για λειζερ δηλαδή πιο είναι το καλύτερο;
Υ.Γ.:Αρχηκα για Ποδια Γεννητικά όργανα και Κωλο.
Και πως πέρυσι ένα διαγρα μένω μέλος μου έκανε λαικ σε φωτογραφίες μου έξυπνακια;Πώς θα σου απαντήσει αφού διαγράφηκε;![]()
Προφανώς σε είχε κάνει like πριν διαγραφεί και άργησες να το πάρεις είδηση.Αλλιώς μιλάμε για μεταφυσική εμπειρίαΚαι πως πέρυσι ένα διαγρα μένω μέλος μου έκανε λαικ σε φωτογραφίες μου έξυπνακια;
αφου ειναι μποτΚαι πως πέρυσι ένα διαγρα μένω μέλος μου έκανε λαικ σε φωτογραφίες μου έξυπνακια;