Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Είναι ωραίο τραγούδι
Το άκουσα φανατικά σε πολλά ρεμίξ
Ναι, όλοι συμφωνούμε αλλά στη πράξη κωλοτούμπαγια πρωτη φορα θα συμφωνήσω μαζι σου !!!!
Δεν βλέπω να γίνονται καταγγελιες.... έστω ψευδείς...Ψηφοφορία φανερή εις το παρόν;;;;
Μηδέποτε!
Ευνοούμε τις καταδόσεις και τις αλληλοκαταγγελίες.
Μία φανερή ψηφοφορία θα απέτρεπε τις ψευδείς καταδόσεις και έτι ψευδέστερες καταγγελίες.
Ζήτω ο Ιούδας!
εχεις ακουσει που λεει το εξυπνο πουλι απ τη μυτη πιανεται ?Ναι, όλοι συμφωνούμε αλλά στη πράξη κωλοτούμπα
μόλις χαμογελάσει κάποιο γκομενάκι
Φευ, ξέρετε αυτό που λένε ο διάολος έχει πολλά ποδάρια.εχεις ακουσει που λεει το εξυπνο πουλι απ τη μυτη πιανεται ?
καπως ετσι την παταμε
απο κει που ημασταν " καθε λιμανι και καημός" βρεθηκαμε ερωτευμενοι ( τρομαρα μου ) και μονογαμικοι ( θελω ξυλο το ξερω )
και μετα ......
Σας ευχαριστω πολυ για την αφιερωση και για την εκτιμησηΦευ, ξέρετε αυτό που λένε ο διάολος έχει πολλά ποδάρια.
Όλοι τη πατάμε κάπου
Και μια αφιέρωση λόγω της εκτίμησης που σας έχω
Το έχουμε αντιληφθεί (και) αυτό.Το άκουσα φανατικά σε πολλά ρεμίξ
Θα μου κάνεις και καρδούλες ή να μη γράφω ούτε και εγώ;Βρίσκομαι στη μελαγχολική θέση, να αναφέρω ότι για ένα διάστημα θα αποχωρήσω από τις εργασίες του παρόντος συνεδρίου, για λόγους που δεν μπορώ να αναλύσω..ίσως κάνω σύντομες γκεστ εμφανίσεις
Θα σας διαβάζω..
τι εγινε γειτονα ?Gamieste. Fev.
Θα την δω το απόγευμα.τι εγινε γειτονα ?
Η μολδαβεζα καλα ?
Κοιτα σαρακοστη εχουμε ο κοσμος νηστευει ....Θα την δω το απόγευμα.
τον παρεμελησες πολυ τον αρισταρχο νομιζω τωρα ειναι αργαΘα μου κάνεις και καρδούλες ή να μη γράφω ούτε και εγώ;
Θα μου φύγει τώρα το Πάσχα, θα πάει στο χωριό της για καμμία εβδομάδα, είναι ορθόδοξη ρε γμτο.Κοιτα σαρακοστη εχουμε ο κοσμος νηστευει ....
Στην κολαση θα πας ....στο λεω
( καμια φιλεναδα μηπως εχεις ? )
και θα κανετε απο τωρα ανασταση ?Θα μου φύγει τώρα το Πάσχα, θα πάει στο χωριό της για καμμία εβδομάδα, είναι ορθόδοξη ρε γμτο.
Κάτσε ρε γείτονα, από τώρα Ανάσταση; Έχουμε ακόμα μία εβδομάδα.και θα κανετε απο τωρα ανασταση ?
Ε τοτε τι θα κανετε ? θα λυσετε το μεσανατολικό ? θα βρειτε λυση για την τρυπα του οζοντος ?Κάτσε ρε γείτονα, από τώρα Ανάσταση; Έχουμε ακόμα μία εβδομάδα.