captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.726
- Πόντοι
- 3.506
Δεν βαρεθήκατε να μαλακιζεστε σαν 15χρονα;;;;
Δηλαδή γιά νά καταλάβω εσύ τήν βρίσκεις μέ πουστάκια πού στραπονιάρεις μωρή!!σας θελω ποιο ετοιμόλογες και ποιο γρηγορες μισες μαγκιες ειναι ντεκαυλε σουφριτσες
ποιο ονειρο για την κωλαρα σου μιλαω ζουζουνα
Εχεις δίκιο Καπετάνιε αλλά αυτή η βρώμα φταίει!!Δεν βαρεθήκατε να μαλακιζεστε σαν 15χρονα;;;;
εγω την βρισκω να ξεσκιζω το λαρυγγι σου απο εκει βγηκαν οι μαλακιες και στις επιστρεφω στην κωλαρα σου ...γλυκια μου 1,92Δηλαδή γιά νά καταλάβω εσύ τήν βρίσκεις μέ πουστάκια πού στραπονιάρεις μωρή!!
Αλλά θά μου πείς μία διεστραμμένη Demisexual αρρωστιάρα τί άλλο θά έκανε ?
Εγώ δέν σου κάνω γιά αυτά πού έχεις στό πρόστυχο μυαλό σου...διότι είμαι 1.92 άνδρακλας καί 100% στρέιτ!!
Αλλά μήν τό βάζεις κάτω...έχει αρκετές λούγκρες εδώ!!
Γιατί βρίζεις ρε ;Εσύ ήσουν μωρή ξεκωλιάρα πρίν στό καφέ έξω από τά μπουρδέλα...πού σέ έχυναν δύο Πάκια ?
Σίγουρα εσύ ήσουν παλιοβρώμα!!
να τα λες σωστα μωρη κλαψαΕχεις δίκιο Καπετάνιε αλλά αυτή η βρώμα φταίει!!
Μιλάμε έχει μίσος η πουτάνα...όλο γιά λαρύγγια καί μαλακίες λέει...φαντάσου τί τρέλα κουβαλάει η βρώμα!!Γιατί βρίζεις ρε ;
Τα Πάκια εννοώ !
κλασικη περιπτωση τρως αναστροφες γιατι το προκαλεσες και μετα στην κλαψα ...τσολιΜιλάμε έχει μίσος η πουτάνα...όλο γιά λαρύγγια καί μαλακίες λέει...φαντάσου τί τρέλα κουβαλάει η βρώμα!!
Αηδίασα μωρή μέ αυτά πού λές...πάς καλά ?να τα λες σωστα μωρη κλαψα
νομιζες οτι μπορεις και απλα σου τριβω τη μουρη στα τσισακια ,,
να μην εκανες τον μαγκα ηλιθιε,,τωρα γλυψτε τα αρχιδια μερικων μπας και εχετε παρεα στο γαμισι που τρωτεKαλω τα μελη να μπαναρουν τη μαγκι.
Αν δεν θελουν να επικρατήσει εδω μεσα το μπάχαλο πρέπει να πεσει μπαν
Τσόλι είσαι καί φαίνεσαι ξεκωλιάρα τών πάρκων!!κλασικη περιπτωση τρως αναστροφες γιατι το προκαλεσες και μετα στην κλαψα ...τσολι
Καλά .... μην παίρνεις όρκο ... έχει και ... μέλη ... που γουστάρουν τσισάκια .... εστεμμένοι ....Αηδίασα μωρή μέ αυτά πού λές...πάς καλά ?
Τρελή είσαι μωρή ?
μπορεις να με αποκαλεις οπως θες οταν γαμαω λιγα ακουωΤσόλι είσαι καί φαίνεσαι ξεκωλιάρα τών πάρκων!!
Πραγματικά δηλαδή εμετός μού ήρθε μέ αυτό τό τρελοκομείο !!Καλά .... μην παίρνεις όρκο ... έχει και ... μέλη ... που γουστάρουν τσισάκια .... εστεμμένοι ....
Νο2 βέβαια .......
Τσόλι είσαι καί φαίνεσαι ξεκωλιάρα τών πάρκων!!
Τί νά γαμήσεις εσύ μωρή ξεκωλομήτρα ?μπορεις να με αποκαλεις οπως θες οταν γαμαω λιγα ακουω
Σίγουρα είναι ο ψυχοπαθής τής Ερμού!!Τυπάρα ... πρόσεχε τι γράφεις !
Μη .... θίγεις Πάρκα.
Υπάρχουν Κηπάρχες εδώ μέσα.
Καλύτερα να καταθέτεις προσχέδιο των posts σου πριν , για έγκριση .
Δηλαδή τώρα θες να θιγεί κανείςκατουρημένοςΚηπάρχηςΣτραπονιάρης;
Να είμεθα προσεκτικοί παρακαλώ !
πριν λιγες μερες εκανες το μαγκα τωρα ξερνα και κρατα και το μετωπο ψηλαΠραγματικά δηλαδή εμετός μού ήρθε μέ αυτό τό τρελοκομείο !!
Φαντάσου εμφάνιση πού θά έχει!!
Πραγματικά μού ήρθε εμετός καί αηδία μέ αυτά πού γράφεις!!πριν λιγες μερες εκανες το μαγκα τωρα ξερνα και κρατα και το μετωπο ψηλα