kostasgg87
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2023
- Like
- 69
- Πόντοι
- 1
δε ξερω εξαφανιστηκε
στεναχορεθηκα
στεναχορεθηκα
βλακακο ηρθα και σου κοπηκε η φορα ..σηκω πανω μωρη πατσαβουραΕσυ βαλτο στον αυτόματο
στα γονατα μωρη τρυπαΝαι δεν μπαίνει η δεύτερη
Αντε απο εδω σούργελο
μαλακα μιλαμε εχει γινει το καλυτερο νημα
εφαγε μπαν;Λες στο τέλος να κάνουνε κάνα τετράγωνο και οι τέσσερις μαζί?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαλλον θα έβριζε τα μπουρδελα στις κριτικες που έκανε..ειχε ενα ψυχολογικό θεματακι
.με τα μπουρδέλα ο τύπος παπιας..
Γιατί μωρή ξεκωλιάρα δέν τό παραδέχεσαι...ότι είσαι ο ψεύτης γκομενοπαρθένος τής Ερμού ?ελα μουνιτσα ηρθα και ακομα γλυφεις το πατωμα
σας κραταω με τις τρυπες ανοιχτεςΓιατί μωρή ξεκωλιάρα δέν τό παραδέχεσαι...ότι είσαι ο ψεύτης γκομενοπαρθένος τής Ερμού ?
Νομίζεις δέν τό έχουμε καταλάβει...πόσο άλλο ξεφτίλα νά σέ κάνουμε παλιοβρώμα!!
Εσύ ήσουν μωρή ξεκωλιάρα πρίν στό καφέ έξω από τά μπουρδέλα...πού σέ έχυναν δύο Πάκια ?σας κραταω με τις τρυπες ανοιχτες
εκανες το λαθος να νομιζεις οτι μπορεις να καυλαντισεις στις πλατες μου...οποτε μην σκουζεις αλλα προσαρμόσου στη νεα ταξη πραμάτωνΣταμάτα μωρη να μου στέλνεις π.μ και να με παρακαλας και οταν σου λεω οχι με βρίζεις εδω μεσα...
Βρες τον παπαφιλιπς η καποιον αλλον,τοση καψουρα εχεις μαζι μου?
ειπε το υψηλο επιπεδο...γυρνα στο πλαι και σφυξου οταν σε γαμαω μου αρεσει να με γαργαλας με τη σουφρα σουΕσύ ήσουν μωρή ξεκωλιάρα πρίν στό καφέ έξω από τά μπουρδέλα...πού σέ έχυναν δύο Πάκια ?
Σίγουρα εσύ ήσουν παλιοβρώμα!!
Πολύ θά ήθελες νά σέ είχα...αλλά είπαμε έχω γούστο!!ειπε το υψηλο επιπεδο...γυρνα στο πλαι και σφυξου οταν σε γαμαω μου αρεσει να με γαργαλας με τη σουφρα σου
σταματα να με λες παπια καυλωνω ποιο πολυ και θα αδικισω τον ακροατηΘα σε κανω εγω να βογκιξεις δεν ξερεις οτι θα εχεις βαλει με τον ζαπατα.
Καταλαβες παπια?γαμηθηκε το αλλο προφίλ σου και μπαίνεις απο εδώ
σουσουραδα μιλας πολυ και στεγνωσε το λαρύγγι σου φαε λιγο σπερμα απο το ζαπατα και παμε ξανα τα χειλάκια χαλαραΠολύ θά ήθελες νά σέ είχα...αλλά είπαμε έχω γούστο!!
Αλλά μήν φοβάσαι μαλάκες υπάρχουν αρκετοί...θά βρείς καί εσύ έναν άσχημο!!
Ακου έχει μία σκλάβα τήν Τάρα!!
Εσύ μωρή πουτανάρα όλο στά χύσια τό μυαλό σου ξεσκισμένη!!σουσουραδα μιλας πολυ και στεγνωσε το λαρύγγι σου φαε λιγο σπερμα απο το ζαπατα και παμε ξανα τα χειλάκια χαλαρα
μουνακι γκρινιαρικο την μαγκια σου στολιζω μεσα απο την κωλαρα σουΕσύ μωρή πουτανάρα όλο στά χύσια τό μυαλό σου ξεσκισμένη!!
Ενα αρχίδι στολίζεις ψυχοπαθή τής Ερμού!!μουνακι γκρινιαρικο την μαγκια σου στολιζω μεσα απο την κωλαρα σου
εσενα πηρα εργολαβία....Ενα αρχίδι στολίζεις ψυχοπαθή τής Ερμού!!
Πήρες δουλειά σήμερα γιά τό σπίτι ?
Αυτό είναι τό όνειρο σου...αλλά είπαμε μέ ασχημονιές δέν πάω!!εσενα πηρα εργολαβία....
ποιο ονειρο για την κωλαρα σου μιλαω ζουζουναΑυτό είναι τό όνειρο σου...αλλά είπαμε μέ ασχημονιές δέν πάω!!
Πολύ θά τό ήθελες...αλλά μέ τήν επιθυμία θά μείνεις ξέκωλο!!