Πρώτα από όλα τον χαρακτηρισμό "ανοητε", και την φράση 'βγάλε τον σκσσμο" μπορείς να την χρησιμοποιείς σε άτομα του στενού σου κύκλου ή στον εαυτό σου αλλά όχι σε εμένα. Δεν σε ξέρω και σαφώς είσαι από τους ανθρώπους που θα απέφευγα για γνωριμία.
"Μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια" γράφεις...από την μια λες μην κρίνω από προσωπική εμπειρία αλλά το κάνεις εσύ!! Παραθέτεις την άποψη σου -προμοταρισμα δίχως να ήσουν εκεί και αναφέρεις την δική σου οπτικη,εάν δεν καταθέσουμε εδώ την άποψη μας και τα περιστατικά που μας συνέβησαν που θα το κάνουμε? Αυτός είναι ο σκοπός του bou, ενημέρωση αλλήλων. Δηλαδή εσύ κριτικές αρνητικές δεν έχεις κάνει? Ή δεν έκανες like σε αρνητική κριτική? Δύο μέτρα και 2 σταθμά χρησιμοποιείς. Αδιαβαστος μου ήρθες..
Γράφεις 'Έστω μία λέξη για το συγκεκριμένο περιστατικό να πάρω θέση;
Χθες απάντηση
@Troublemaker_ 22:51
"Σχολιάζω όμως τώρα γιατί γράφτηκαν κάποιες ανακρίβειες."
Δηλαδή εδώ δεν παιρνεις θέση? Από την μια λες ότι δεν μίλησες με κανένα από τα δύο μέρη και από την άλλη προσπαθείς να με ακυρώσεις λέγοντας ότι έγραψα ανακρίβειες, και εσύ που το ξέρεις? Μήπως σε παρακάλεσε να μπεις μπροσταρης? Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα από μόνος σου.
Το ότι ορκίζεσαι στην υγεία σου πάλι θα σου πω ότι δεν σε ξέρω και εάν το σκεφτώ εκ του πονηρού θα σου πω πάλι ότι γράφεις ανακρίβειες, ή εάν πάω καλοπροαίρετα να προτείνω να προσέχεις την υγεία σου αυτές τις μέρες, επειδή γνωρίζω ακριβώς το σκηνικό και είσαι λάθος.
Επάνω στο σπορ έχω δουλέψει αρκετά, επισης και στην αγορά είμαι αρκετά χρόνια. Μπορώ να κρίνω κει καταστάσεις και ανθρώπους ως ένα σημείο. Λάθος όλη η τοποθέτηση σου που συνεχίζεις να την υποστηρίζεις, συνετό θα ήταν να ζητήσεις συγνώμη και να λήξει το θέμα.
Οχετο δεν έβγαλα ούτε θα βγάλω, επίσης τους χαρακτηρισμούς εγώ τους αφήνω από έξω, σε αντίθεση με εσένα. Σου απάντησα σημείο σημείο στα λάθη που έκανες προκειμένου να αντιληφθείς την λάθος κίνηση να προμοταρεις την Βάσια. Αλλά όποιος σκάβει τον λάκκο αλλου πέφτει ο ίδιος μέσα λένε.