Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 201
Συναγερμός!! Επιστροφή ειρηνας Φώκαιας 27β. Με το μαλακό το κορίτσι μας
+1.000 για έμπειρους παίκτες...εμένα από αυτόν τον οίκο με καλύπει μόνο η Τάνια! τρομερή θείτσα με απίστευτες βυζάρες και λεία επιδερμίδα πιπάρα και γλύψιμο αρχιδιών από άλλο πλανήτη!
Ναι σοφία, την είδα κι εγώ, φαινόταν ωραίο σχετικό κοντοπουτανο ώσπου έκανε στροφή και είδα τον τεράστιο κακοσχηματισμένο πλαστικό κώλο τηςφωκαιας 13 αν ειναι αυτη π νομιζω,το ονομα της ειναι Σοφια,απλο προγραμα,χαλια μεσα κ ειχα γραψει οτι οταν την πηρα στα 4 μ ηρθε μια κακη μυροδια,(αν ειναι αυτη)
Καλά που μου το θύμησες να γράψω κι εγώ την περσινή και φετινή κριτική μου για αυτήν την ονειροπαρμενη φόλαΕίναι μια πραγματική εμπειρία που είχες και την καταθέτεις.
Καί είναι έτσι όπως τα λες.
Άλλοι έχουν περάσει πολύ χειρότερα καί άλλοι πολλοί καλύτερα.
Ο ντόρος γίνεται που την θάβουν λογαριασμοί ψεύτικη με δύο κριτικές.και καταθέτουν ψεύτικες κριτικές .. έτσι η ενημέρωση γίνεται φιάσκο..
Ίσως είναι κοντινά μαγαζιά που δεν έχουν δουλειά όταν δουλεύει η Σαμπίνα
απλόΠροβλέπω να βγαίνει οφ η Ιρινα με την κοσμοσυρροή που έχει σήμερα! Σαλόνι 8 άτομα!
Προβλέπω να βγαίνει οφ η Ιρινα με την κοσμοσυρροή που έχει σήμερα! Σαλόνι 8 άτομα!
μην έρθετε έχει πολλά άτομα σαλόνι που έχουν πληρώσει ήδη θα ναι μεγάλη η βάρδια!Συναγερμός!! Επιστροφή ειρηνας Φώκαιας 27β. Με το μαλακό το κορίτσι μας
απ τα πιο καλοσχηματισμένα και περιποιημένα μουνιά που έχω γλύψει!!!Απλό πρόγραμμα αλλά αφηνει δαχτυλα ! Τα λόγια είναι περίττα μάγκες! Απίστευτο μουνι για μενα ! Η μούρη ίσως όχι τόσο γιατί με τις βλεφαρίδες είναι λίγο κάπως αλλά σώμα και υπηρεσίες απίστευτες! Πάντα προσωπική άποψη! Αναμονή κάνα 30λεπτο
Και να σταματήσει θα ξαναγυρίσει όπως έχουν κανει πολλες που "σταματησαν".Αυτή που δεν γουστάρουν Σαμπίνα παρακαλώ να παρακάμψουν αυτό το μύνημα .
Οι υπόλοιποι που που αρκούνται σε συνεδρίες με ένα κορίτσι μοντέλο με στενό μουνακι, τους έχω άσχημα νέα. .
Πέρασα κατά τής 12:30 από βέργας 7..κόσμο κλασικά.... δωμάτια γεμάτα και αναμονή ένα δύο άτομα.
Μπήκα με την πρώτη ευκαιρία και όντως μετά από αρκετή αναμονή το κορίτσι ήρθε..
Πάντα λέμε δύο κουβέντες άλλοτε για τής βόλτες και τα ταξίδια που πάει άλλοτε για αυτά που γράφουν εδώ για αυτήν.
Σήμερα μου είπε ότι σύντομα θα σταματήσει από τον χώρο .
Οπότε ότι προλάβουμε από το κορμί πατριώτη.
Βασικά τό εύχομαι για κάθε κοπέλα τού χώρου να είναι ένα σημαντικό πρό στάδιο για την επαγγελματική τους ζωή ...
Εγώ νομίζω δύσκολα θα ξανά βρούμε Σαμπίνα
Έχει αρκετούς φίλους αλλά και εχθρούς εδώ μέσα, και είναι και θα παραμείνει ένα κεφάλαιο μόνη της. .
Μπορεί να δυσάρεστο κάποιους, αλλά εγώ μαζί της έχω περάσει καλά .
Πόσο πάει το μαλλί;Για όποιον ενδιαφέρεται η Πάολα στο Κολωνού 48 θα είναι απόγευμα στις 5.
Μην το ξεπατώσεται το κορίτσι, με το μαλακό.
...σε κανα μηνα αν ζει απο τις πουτσιες θα περασουμε να δουμε.Συναγερμός!! Επιστροφή ειρηνας Φώκαιας 27β. Με το μαλακό το κορίτσι μας