professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 46
- Like
- 34.520
- Πόντοι
- 11.096
Σάντουιτς με προβατίναετοιμο για διπλο σε κοβω με τα κοριτσια.
σαντουιτς σε βλεπω να τρως.

Μας βγήκε μερακλής ό dimigoall
Σάντουιτς με προβατίναετοιμο για διπλο σε κοβω με τα κοριτσια.
ναι και δεν του το ειχα.Σάντουιτς με προβατίνα
Μας βγήκε μερακλής ό dimigoall![]()
ετοιμο για διπλο σε κοβω με τα κοριτσια.
Κωλάρες μενΣάντουιτς με προβατίνα
Μας βγήκε μερακλής ό dimigoall![]()
από πίπα πως τα πάει κάνει βαθιά?? βυζιά ωραία φαίνονται αν κ έχουν πάρει την κατιούσα έχει βυζάρες ε?Η κοπέλα αξίζει, πήρα το ρισκο και κανόνισα πρόσφατη συνάντηση. Εύκολη επικοινωνία με viber και 2 ώρες μετά βρεθήκαμε.
Άνοιξα την πόρτα και έπαθα πλάκα, -για εμένα- είναι πολύ όμορφη, ακριβώς στα γούστα μου, πρόσωπο μάτια, μεγάλο στήθος και πολύ ωραιο κωλο.
Είχα ενδοιασμούς για το αν ήταν η ίδια με τις φωτογραφίες, την ρώτησα, το επιβεβαίωσε και εν τέλει όλα καλά.
Είναι κοντουλα (1.60?) με ωραίες καμπύλες, άλλωστε i like my girls juicy with curves.Μοντέλο δεν είναι, οπότε τα γνωστά,μοντελακιδες αλλού. Πολύ ευγενικό κορίτσι και πολύ γλυκό.
Συμμετοχή πολύ καλή σε ρυθμούς GFE, φιλιά κανονικά με γλώσσα όπως πρέπει, στοματικό ωραίο , παίχτηκαν 2 γύροι, 3 στάσεις σε 1 ώρα. 100€. Το cim μου είπε είναι +20€ ενημερωτικά.
Σίγουρα θα την ξαναδώ κάποια στιγμή.
Αυτή είναι η φίλη τηςη sexy anna και μια φιλη της που συζητηθηκε εδω προσφατα. δε της εχω δει αλλη η sexy anna εχει πολλες κριτικες
Δεν είναι κυτταρίτιδα αδερφέ είναι το σύστημα απορρόφησης κραδασμών...Κωλάρες μεν
Πολύ κυτταρίτιδα δε ...
Μάλλον δεν θα πάρω![]()
Kαλη ηταν, δυστυχως δεν παιχτηκε deep...ασχοληθηκε και με την γυρω περιοχη κανονικα χωρις να πω κατι...από πίπα πως τα πάει κάνει βαθιά?? βυζιά ωραία φαίνονται αν κ έχουν πάρει την κατιούσα έχει βυζάρες ε?
![]()
Ομορφη ελληνιδα 100% αληθινες φωτογραφιες
Ελληνιδα 37 χρονη κορμαρα ψιλη με σωμα μοντελου δοτικη προθυμη για ολα τα γουστα και φαντασιωσεις. Τελειο πρωκτικο , αυταρχικο και οτι αλλο επιθυμεις.100% αληθινες φωτογραφιες .καλεσε με στο 699568735kanesex.com
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
??Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ξέρουμε κατι για αυτήν ;
ξανα διαθεσιμη6983700440 απανταω στο βαιμπερ και sms.![]()
Ξέρουμε αν υπάρχει καρτέλα με κριτικές ή αν έχει εμπειρία πρόσφατη κάποιος συνάδελφος; η κοπέλα από πρόσωπο τι λέει;Αυτή είναι η φίλη της
![]()
Aννα Ρωσιδα μια καυλα σε περιμενει !! 6999566954
Ειμαι η Αννα 38 χρονων μια γυναικα 1.72 υψος με ατελειωτα ποδια και φυσικες βυζαρες για να βαλεις τον πουτσο αναμεσα τους !!! Θα σου κανω μασαζ ερωτικο/χαλαρωτικο και μετα θα χαθεις στην καυλα απο την ελευθερη πιπα μου μεχρι να στον κανω σκληρο για το υγρο μου μουνακι!!! Το προγραμμα μου ειναι...kanesex.com
Αυτή είναι η φίλη της
![]()
Aννα Ρωσιδα μια καυλα σε περιμενει !! 6999566954
Ειμαι η Αννα 38 χρονων μια γυναικα 1.72 υψος με ατελειωτα ποδια και φυσικες βυζαρες για να βαλεις τον πουτσο αναμεσα τους !!! Θα σου κανω μασαζ ερωτικο/χαλαρωτικο και μετα θα χαθεις στην καυλα απο την ελευθερη πιπα μου μεχρι να στον κανω σκληρο για το υγρο μου μουνακι!!! Το προγραμμα μου ειναι...kanesex.com
Άσε τη Μαρίνα μη μπλέξεις μαζί της έχει ένα γκόμενο Ρουμάνο που τη ζηλεύει και την παρακολουθεί μπορεί να μπλέξεις και είναι πολύ μέτρια και ατσουμπαλο σώμα.εχει και μια αλλη φιλη Μαρινα που ειχα δει προσφατα σε αγγελια, εκεινη ελεγα εγω
Το τηλέφωνο είναι λάθος ...![]()
Ομορφη ελληνιδα 100% αληθινες φωτογραφιες
Ελληνιδα 37 χρονη κορμαρα ψιλη με σωμα μοντελου δοτικη προθυμη για ολα τα γουστα και φαντασιωσεις. Τελειο πρωκτικο , αυταρχικο και οτι αλλο επιθυμεις.100% αληθινες φωτογραφιες .καλεσε με στο 699568735kanesex.com
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
Το τηλέφωνο είναι λάθος ...
9 ψηφία όχι 10 ....
Το μέτρια εμφάνιση τρώγεται.Άσε τη Μαρίνα μη μπλέξεις μαζί της έχει ένα γκόμενο Ρουμάνο που τη ζηλεύει και την παρακολουθεί μπορεί να μπλέξεις και είναι πολύ μέτρια και ατσουμπαλο σώμα.
Είναι από αυτούς που δεν έχουν σβέρκο .Το μέτρια εμφάνιση τρώγεται.
Το έχει γκόμενο αλλοδαπό, που ζηλεύει και την παρακολουθεί, αλλάζει τελείως το πράγμα.
ΑΝ είναι και κανένας τύπος του Κοινού Ποινικού Δικαίου, άστα βραστα εκεί...
Κοινώς μακριά!