Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.331
- Πόντοι
- 3.246
Μιλάμε για αυτό που είχε/έχει 2-3 κοπέλες ? Σόνια καινούργια ? έχει ξαναδουλέψει πουθενά ? συγνώμη για τη ν ανάκριση.Ιάσωνος 46β κλασσικά εδώ και 1.5 μήνα πρωινή η Σόνια, απλά σήμερα μόνη της, μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, επίσης η Μαρία θα λείψει μερικές μέρες γιατί είναι άρρωστη.
Λοιπόν χθεσινή βραδινή στον στον εν λόγω οικο, λοιπόν πείρα την Ζινα επειδή είμαι κωλακιας, η κοπέλα είναι καλος χαρακτήρας , κωλο δεν κανει το ξεχνάμε αυτό είναι ξεκάθαρο το λένε στο πρόγραμμα για κράχτη , έκανε το γνωστο κόλπο που σφίγγει την κωλοτρυπιδα λες και εγώ είμαι πρώτη μερα στην δουλεία που δεν εχω αφήσει κωλο αγαμητο, τώρα πως κάποιος άλλος συναγωνιστής τις εχει παρει απο κωλο αυτές τις τρεις δεν ξερω....., πιπα γρηγορη λες και θα εφεβγε το πλοιο , με πουτσα κατάρτι στον κωλο δεν μπήκε ουτε καν το κεφαλακι με τα γνωστά κόλπα που κάνουν οπότε γαμισα μουνι για να μην πάει χαμένο το 20αρικο , μουνι στεγνο δεν το ευχαριστήθηκα γενικά 3 στάσης στα τέσσερα απο μπροστά και απο πάνω.
Το μόνο καλο ήταν οτι δεν ενόχλησε η τσατσα ε και πως να ενοχλήσει αφού ξέρει και η ιδια οτι κωλο δεν κάνουν οι πονηρες οπότε σε αφήνει λίγο να χαρεις την ξενέρα.
Ζήνα και Τίνα δεν γνωρίζω, η Λίλη 2 φορές τον έδωσε κανονικά και τις 2 είχε υπομονή, την 2η έφαγε και δάχτυλο κανονικά, έχω ιστορία με την συγκεκριμένη βέβαια από προηγούμενο tour οπότε πες αυτό ήταν εξτραδάκι.Αυτή που λες είναι είναι η Τίνα ,Ζίνα είναι μια πιο λευκή και η Λίλυ η πιο χοντρή από τις 3 τους , αυτή ίσως το δίνει το κωλί της δεν την δοκίμασα , οι άλλες δύο κλέβουν σίγουρα.
Χρειάστηκε gel βέβαια αρχικά, είναι σφιχτή αρκετά, χωρίς gel παιδεύεσαι τσάμπα αν δεν είναι η άλλη τύπου Σόνια/Ηλέκτρα.