Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 201
Έχει ακούσει κανείς τίποτα για επιστροφή της Νάταλι από Φώκαιας 27? Θέλω να το ξανά σκίσω το μιλφακι
Είδα στο σάιτ τους ότι ΣΚ επανέρχεταιΈχει ακούσει κανείς τίποτα για επιστροφή της Νάταλι από Φώκαιας 27? Θέλω να το ξανά σκίσω το μιλφακι
Φίλε ακριβώς τι ίδιο νιώθω οταν τρώω τα μπισκότα τους άστα πολύ καουρα!Σιγά τα βιομηχανοποιημένα προϊόντα της πλάκας... όποτε τρώω γλυκά έχω καούρες...![]()
Χαχαχ, βγάζεις το trailer για να δούμε την ταινίαΕπισκεψη πριν απο λιγο στο Φυλής 61 υπόγειο οπου ηταν η Κρύσταλ.
Μου εριξε μια μέτρια φολα. Εντάξει θα γλιτωσω τον ψοφο, αλλα δε θα ξαναπάω, λεπτομέρειες στην κριτική.
Εντάξει, μετά από κάποιο καιρό ξέρεις τι να περιμένεις από μια Λατίνα ιερόδουλη, οπότε έχεις χαμηλές προσδοκίες και δεν εκπλήσσεσαι. Βέβαια, για να θέλεις να ξαναπάς στην ίδια, θα πρέπει να είσαι μαζόχας.Αυτές νομίζω είναι και χειρότερες φολες από άλλες που είναι τελείως γτ εκείνες συνήθως είναι και τα καλύτερα μουνιαα της περιοχής οπότε τουλάχιστον γαμας κάτι καλό εμφανήσιακα
Πιθανότατα θα σε φωλιάσει κ η Τζούλια, κ θα αρχίσει να σου ζητάει 20ρικα για παραπάνω χρόνο. Αλλά αντικειμενικά είναι για τρομερό κάρφωμα το κοντοπούτανο.Πριν λιγο Φυλής 65Β , Κορίνα και Τζούλια, η 1η κλασική φολιάστρα, για την Τζούλια που ικανοποιεί την επιθυμία μου για πετιτ ξέρουμε τίποτα?
65Α , Ντιανα και Χριστίνα, ωραίες και οι 2, παρόμοιο στυλ , η 1η με πλαστικ βυζο η αλλη νατουραλ , κάνουν παρτούζα.
71Α 3 Λατίνες με φουλ, Τίνα, Ζήνα, Λίλυ , μαντέψτε πια πήρα πάλι , έχω να γράψω 2-3 κριτικές όταν βρω χρόνο , για τα νέα κορίτσια σε Φιλλιπίδου και Φυλής.
Πρέπει να έχω δώσει πάνω από 400€ τον Μάρτη στα κορίτσια...τον άλλον μήνα θα νηστεψω
Θα αντέξεις έναν μήνα αποχή από το (λευκό) κρέας;Πρέπει να έχω δώσει πάνω από 400€ τον Μάρτη στα κορίτσια...τον άλλον μήνα θα νηστεψω
Η αλήθεια είναι πως αφότου ξεκίνησα το άθλημα δεν κόβεται εύκολα, απλά θα τρώω μόνο σαλάτα (τα 2 στάνταρακια μου στο 10ρικο), με λίγο dressingΘα αντέξεις έναν μήνα αποχή από το (λευκό) κρέας;
Το dressing μάλλον θα είναι μαγιονέζα που σπάει τη νηστεία.Η αλήθεια είναι πως αφότου ξεκίνησα το άθλημα δεν κόβεται εύκολα, απλά θα τρώω μόνο σαλάτα (τα 2 στάνταρακια μου στο 10ρικο), με λίγο dressing
Δώσε λεπτομερειες, εμφάνιση πρόγραμμα . Περίπου τι ώρας την βρίσκουμε; Θέλω επειγόντως μαυρουλα να γαμησωΣτο Λιοσίων 73 ισόγειο, πριν από λίγο. Εστεφανυ, τούμπανο μαυρουλα με πολύ ωραίο πρόσωπο. Από τις πιο όμορφες λατίνες που έχω δει. Οι λάτρεις της μαύρης ηδονής ας ρίξουν ένα βλέφαρο
βυζί μάλλον σιλικονάτο, φορούσε σουτιέν, κωλλάρα τσουποτή αλλά ωραία, τούμπανο γυναίκα με ελεύθερο στοματικό είπε η υπηρεσία, και σχετικά με άλλες μαυρούλες είχε πολύ ωραίο πρόσωπο και ήταν απογευματινή βάρδια.Δώσε λεπτομερειες, εμφάνιση πρόγραμμα . Περίπου τι ώρας την βρίσκουμε; Θέλω επειγόντως μαυρουλα να γαμησω