Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 2.566
- Πόντοι
- 446
Θα μιλουσα και εγω αλλα θα φαω δουλεμα απο το παρεακι χαχαχα
Εδω ο φιλος πιο πανω ρωτησε κ τον Γιαννη888 να πει...κ μασας εσυ;;;Θα μιλουσα και εγω αλλα θα φαω δουλεμα απο το παρεακι χαχαχα
Δώσε πληροφορίες στον λαόΘα μιλουσα και εγω αλλα θα φαω δουλεμα απο το παρεακι χαχαχα
Αυτο σκεφτόμουν το πρωί που έγραφα !Εδω ο φιλος πιο πανω ρωτησε κ τον Γιαννη888 να πει...κ μασας εσυ;;;
Μη συμβατικα σκηνικα;;;Κλαιω στο Γιαννης ο ταπεράκιας εχω κλαψει μαγκες αχχαχαχαχα..εγω ξερετε ειμαι ταμενος στην Τσιμπουκοχειλου την οποια και γαμαω οταν λιωνουν τα χιονια απο το Μπανσκο..για ολες τις αλλες εχω να πω τσιμπουκολογα σαν λατρης..οποτε δεν θα δωσω πληρως εμπεριστατωμενη αποψη..αν και προσφατα πηρα την Σβεζα οχι Σβεντα προς αποφυγη παρεξηγησεων η οποια μου φανηκε αρκετα καυλιαρα...τωρα για δυναμικους παικτες που εχουν φετιχ σε παραπανω κιλα μπορω να δωσω σωστες κατευθυνσεις η σε ατομα που θελουν μη συμβατικα σκηνικα
Ρωτα τον Ντιου που με λεει Ηρωα επειδη εχω παρει ολες τις χοντρες στη σειρα....χαχαχαΜη συμβατικα σκηνικα;;;
Και εγώ έχω πάρει την χοντρή την μαύρη με τα τεράστια βυζιά και την Μαρία fiat, μπορώ να πω πως πέρασα καλά και με τις δυο. Οπότε δεν είσαι ο μόνος που φοράει μπέρτα εδώ πέρα!Ρωτα τον Ντιου που με λεει Ηρωα επειδη εχω παρει ολες τις χοντρες στη σειρα....χαχαχα
Ευγε τεκνο μου..μαυρη δε πηρα εγω δινω τσιμπουκια στις δυο χοντρες πριν το εγκατελειμμενο βενζιναδικο το πρωην απεναντι απο κει που εκανε πιατσα η Σβεντα..ολα τα λεφταΚαι εγώ έχω πάρει την χοντρή την μαύρη με τα τεράστια βυζιά και την Μαρία fiat, μπορώ να πω πως πέρασα καλά και με τις δυο. Οπότε δεν είσαι ο μόνος που φοράει μπέρτα εδώ πέρα!![]()
Κ γω ειχα δωσει παλιοτερα τον λογο μου οτι θα παω με Στιλο. Κ τον τηρησα.Ρωτα τον Ντιου που με λεει Ηρωα επειδη εχω παρει ολες τις χοντρες στη σειρα....χαχαχα
Εγω παω με την αδερφη του στιλο αλλα τωρα εχω θεσει στοχο για μανα με κορη μαζι...Κ γω ειχα δωσει παλιοτερα τον λογο μου οτι θα παω με Στιλο. Κ τον τηρησα.
Πάρε ΜαρίαΕγω παω με την αδερφη του στιλο αλλα τωρα εχω θεσει στοχο για μανα με κορη μαζι...
Εδω ο φιλος πιο πανω ρωτησε κ τον Γιαννη888 να πει...κ μασας εσυ;;;
Δώσε πληροφορίες στον λαό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτο σκεφτόμουν το πρωί που έγραφα !
Ποιον τον Γιάννη τον ταπερα!![]()
Λοιπόν κάποια μουνάκια ψάχνονταιΚλαιω στο Γιαννης ο ταπεράκιας εχω κλαψει μαγκες αχχαχαχαχα..
Ασε ρε θα μας πεις και Κτηνοβατες..ελα ΣΚ ανοιξε στη διχαλα μαγειρειο φτιαχνει φοβερα παπουτσακιαΛοιπόν κάποια μουνάκια ψάχνονται, και η πλάκα είναι ότι δεν είναι τα μουνάκια των 20€ και 30€ της Γιαννιτσών!!!
Ναι ρε ταπερακιας είμαι αλλά τρώω καλά!
Τουλάχιστον δεν με είπαν κτηνοβατη, άλλοι έχουν αυτή την τιμή, ξέρετε ποιους εννοώ!
Πλάκα πλάκα έχω να περάσω πολλές μέρες από εκεί μπορεί να πάω ΣΚ, να δω πως θα πάει η φάση και μπορεί να το προχωρήσω.
Άκου εκεί ταπερακιας!!! Καλό αλλά σας την φυλάω να ξέρετε![]()
Ναι ελάτε να σας κεράσω χωρίς το πρώτο παΑσε ρε θα μας πεις και Κτηνοβατες..ελα ΣΚ ανοιξε στη διχαλα μαγειρειο φτιαχνει φοβερα παπουτσακια
Θα πηδήξουμε ή θα παραβγούμε στο τρέξιμο; Τι χρονόμετρο ρε φίλε;βάζει το χρονόμετρο στο Κινητό αυτό τα λέει όλα
Κι εγώ έχω πάρει Μαρία fiat για πίπες. Επίσης την γριά σεβρολετ 2-3 φορές . Και άλλες ανάλογου βεληνεκούς παλιότερα .Σιγά το κατόρθωμα.Και εγώ έχω πάρει την χοντρή την μαύρη με τα τεράστια βυζιά και την Μαρία fiat, μπορώ να πω πως πέρασα καλά και με τις δυο. Οπότε δεν είσαι ο μόνος που φοράει μπέρτα εδώ πέρα!![]()
Πριν κάνα δυο εβδομάδες ήταν στην καβαντζα που έχει το γερμανοβουλγαρακιΝταίζη συμπεθέρα προτιμώ εγώ γενικά απ' όλες , νομίζω είναι η λιγότερο βρωμιάρα απλά είναι σε μόνιμη σιγαση η τυπισσα. Επίσης έχω να τη πετύχω καιρό κάτω , ξέρει κανένας τι φάση ;
Πολύ μαγκιά μωρέ η τύπισσα...τη μίλησα μια νύχτα αργά που είχε αδειάσει η πιάτσα... σχεδόν αποφασισμένος να την πάρω έτσι για την κτηνοβασια...Και εγώ έχω πάρει την χοντρή την μαύρη με τα τεράστια βυζιά και την Μαρία fiat, μπορώ να πω πως πέρασα καλά και με τις δυο. Οπότε δεν είσαι ο μόνος που φοράει μπέρτα εδώ πέρα!![]()