Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 20
- Like
- 21.325
- Πόντοι
- 4.646
νομίζω αναφέρεσαι στη Τζούλια φυλής 65Θα πάω φυλής σε λίγο με κανένα πιπίνι under 50kg για να επέλθουν οι ισορροπίες
νομίζω αναφέρεσαι στη Τζούλια φυλής 65Θα πάω φυλής σε λίγο με κανένα πιπίνι under 50kg για να επέλθουν οι ισορροπίες
2η βάρδια τον τελευταίο καιρό αυτή είναι συνήθως,Ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαλλον
Τι σιλικόνη είναι αυτη; Αζώτου;Καλή επαγγελματίας η Σάρα πάντα με περιποιείται, γουστάρει δυνατό γαμησι και είναι αρκετά καθαρή.
Οπότε έχω περάσει πάντα μοσχοβολαει .
Ένα πράγμα δεν γουστάρει, είναι να μην της τσιμπας τα βυζιά γιατί τα φουσκώνει κάθε 3μηνο
Η Μαργαρίτα είναι και ψυχούλα. Έχει αναφερθεί από πολλούς και παλαιότερα. Δεν έχω τα σκώτια να πάω, αλλά όποιος έχει πάει περνάει καλά.Πριν λίγο επάρθει στο Ι.1Β η Μαργαρίτα,το γκραννυ για 10€
Εξαιρετική περιποίηση , εξαιρετική ! Πίπα άκα , χάδια, σε κάνει τούρμπο.
Προφυλακτικό μια στάση, τέλος.
Είπαμε, βιολογικές ανάγκες αλλά και πολύ καλά προκαταρκτικά τα οποία οι δύο τελευταίες (κανονικές !) που είχα πηδήξει δεν ήξεραν την τύφλα τους.
Έλεος με τις μαλακισμένες που περνάνε το καβλί για καλαμπόκι η χωνάκι παγωτό.
Η Μαργαρίτα κοντά στα 60 νομίζω.
Απ' έξω χτύπαγαν πρέζα, το δένδρο γεμάτο σύριγγες.
Το νου σας κύριοι, προσέχετε την υγεία σας no matter what που λένε και οι Αγγλοσάξονες.
Πιστεύω πως το Ι.2 κ 2Α (απέναντι) πρέπει να έχουν πουληθεί σαν ακίνητα.![]()
Μήπως εννοείς Ρωσίδα Ρουσλάνα αντί για Ρωσίδα Ρουμάνα;17 κάτω μια καινούρια σε 30λεπτο πρόγραμμα δεν την είδα Ρωσίδα λέει ο γέροντας Ρουμάνα
Ναι, βιαστικά τα έγραψα .Μήπως εννοείς Ρωσίδα Ρουσλάνα αντί για Ρουμάνα;
Οκ είναι η γνωστή Μίλα/Μιλάνα από το 59όροφος μεταγραφή.Ναι, βιαστικά τα έγραψα .
Δεν είχα χρόνο, δεν την είδα, ο Τσάτσος είπε 1η μέρα.Οκ είναι η γνωστή Μίλα/Μιλάνα από το 59όροφος μεταγραφή.
Μια φορά την έχω γαμήσει, ειλικρινά δεν ξέρω πως αλλά έχυσα στο λεπτό!!!!! Δεν ξέρω πώς κατακαυλωσα έτσι μαζί της!Πέρασμα σήμερα με το θωρηκτό από βέργας 7 Κωνσταντίνα, μόνο και μόνο για να έχω μια καλτ εμπειρία με bbw.
Επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι οι χοντρες κανουν την καλύτερη πίπα. Παρ ολ αυτά, αυτό δεν είναι αρκετό για να ξαναπεράσω. Η τυπισσα είναι για σκληρούς χυστες.
Ξανθιά είναι??Φυλής 69β..
Δεύτερη φορά που την πέτυχα την Έμιλυ (την προηγούμενη είχα ακούσει εμυ)
Κάνει επιθετικό σαλοναρισμα όταν της αρέσει κανένας πιτσιρικάς.. μίας και αυτή μικρούλα είναι.
Έχει σπιρτάδα... καύλα πόδια και φάτσα..
Αποστειρωμενο αλλά στήνετε καλά... Έμιλυ το γαλακτομπουρεκακι..
Όχι, είπα να περάσω με την Σάρα που είναι και αυτή αδύνατη και την έβλεπα καιρό αλλά ποτέ δεν μπήκα. Τι το ήθελα; Πεταμένο 20αρικο. Πίπα άθλια με δόντι και αμέτοχη εντελώς. Λες και γαμαω κομοδίνο. Έχω ανεβάσει κριτική αναλυτικά. Απορω ομωσ επειδή έχω δει να λέτε και καλά λόγια εδώ μέσα μήπως απλά την πέτυχα σε κακή μέρα.νομίζω αναφέρεσαι στη Τζούλια φυλής 65
Όχι... μελαχρινό ίσιο κοντό..Ξανθιά είναι??