Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
το 90% βαζει ΤΖΕΛ γιαυτο και προτιμαμε τα μ@ν@κι@ της διπλανης πορτας Οι οποιες το ζουνε το Γ@μ@σ@ !!! Εκει αξιζει να δωσεις και 200 και 300 .
Ναι μην επιμένεις σε κάτι που αποκλείεται να έχει συμβεί δεν σε αμφισβητώ γενικά απλά διορθώνω κάτι που είτε μπερδεύεις με κάποια άλλη ή απλά έχεις λάθος εντύπωσηΑν με απατάει η μνήμη μου σε αυτό,ζητώ συγνώμη.Τα υπόλοιπα όμως τα θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια.
Μου είχε κάνει εντύπωση που ήσουν υγρή χωρίς να σε γλείψω,για αυτό νόμισα ότι έβαλες τζελ.Ναι μην επιμένεις σε κάτι που αποκλείεται να έχει συμβεί δεν σε αμφισβητώ γενικά απλά διορθώνω κάτι που είτε μπερδεύεις με κάποια άλλη ή απλά έχεις λάθος εντύπωση
ρε φιλε πως θα σε μπερδεψει τι εισαι παντοφλες ; Δηλαδη πας να τον βγαλεις και τρελο απιστευτο!!!Ναι μην επιμένεις σε κάτι που αποκλείεται να έχει συμβεί δεν σε αμφισβητώ γενικά απλά διορθώνω κάτι που είτε μπερδεύεις με κάποια άλλη ή απλά έχεις λάθος εντύπωση
Φίλε μου πρώτη φορά είδα κοπέλα τόσο υγρή χωρίς γλειφομούνι και δαχτυλάκι,χωρίς ούτε καν προκαταρκτικά με φιλιά,για αυτό νόμισα ότι έβαλε τζελ μέχρι να μεταφερθούμε απόντος μασαζοκρέβατο στο κρεβάτι.ρε φιλε πως θα σε μπερδεψει τι εισαι παντοφλες ; Δηλαδη πας να τον βγαλεις και τρελο απιστευτο!!!
Α συγνώμη δηλαδή που βάζω τη διάθεσή μου θα έπρεπε να είμαι πιο ψυχρή κ ρομπότ..έχεις δίκιοΜου είχε κάνει εντύπωση που ήσουν υγρή χωρίς να σε γλείψω,για αυτό νόμισα ότι έβαλες τζελ.
Έτσι είμαι εγώ έχω τους δικούς μου τρόπους να λειτουργώ να ενεργοποιούμαι κ ν συμμετέχω σε ότι προσφέρω.. δεν χρειάζομαι αυτά που αναφέρεις.Μου είχε κάνει εντύπωση που ήσουν υγρή χωρίς να σε γλείψω,για αυτό νόμισα ότι έβαλες τζελ.
Μου είχε κάνει εντύπωση που ήσουν υγρή χωρίς να σε γλείψω,για αυτό νόμισα ότι έβαλες τζελ.
΅ΕΒΑΛΕ και τον ΚΟΒΩ αδερφε μου !!!!Φίλε μου πρώτη φορά είδα κοπέλα τόσο υγρή χωρίς γλειφομούνι και δαχτυλάκι,χωρίς ούτε καν προκαταρκτικά με φιλιά,για αυτό νόμισα ότι έβαλε τζελ μέχρι να μεταφερθούμε απόντος μασαζοκρέβατο στο κρεβάτι.
Το παρατραβάς.Τώρα που το ξανά σκέφτομαι, δεν γίνεται να υγρανθεις χωρίς ούτε γλειφομούνι,ούτε δαχτυλάκι ούτε γλωσσόφιλα,αλλιώς τότε θα ήσουν ρομπότ.Προφανώς θα έβαλες μέχρι να μεταφερθούμε από το μασαζοκρέβατο μέχρι το κρεβάτι.Βλέπεις όμως το δέντρο και χάνεις το δάσος.Τα άλλα που έγραψα είναι πιο σημαντικά και είναι καλό πρώτα από όλα για το όφελος σου,να τα διορθώσεις.Μάθε να δέχεσαι κριτικές χωρίς να τσατίζεσαι.Ολοι οι εργαζόμενοι πρέπει να αξιολογούνται,δεν παρέχεις εθελοντική εργασία.Και δες και τα θετικά που έγραψα.Έτσι είμαι εγώ έχω τους δικούς μου τρόπους να λειτουργώ να ενεργοποιούμαι κ ν συμμετέχω σε ότι προσφέρω.. δεν χρειάζομαι αυτά που αναφέρεις.
Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό όμως και το κάνεις τόσο μεγάλο θέμα δηλαδή θα έπρεπε να είμαι στεγνή έτσι να μη νιώθω τίποτα okay !
Τ οτι όμως έκανες ολόκληρο σενάριο και επινόησες ότι μάλλον αυτό έγινε με ξεπερνάει πραγματικά.. ούτε ταχύδακτυλουργός να ήμουν δηλαδή.. δεν θα έβλεπες ολόκληρο μπουκάλι gel αν υπήρχε?! Πολύ ξεφεύγει η κατάσταση σε αυτό το νήμα κάθε φορά που έρχομαι η μολις ανεβάσω κατι.. εντάξει δεν υποχρεωμένος κάποιος ούτε να του αρέσω ούτε να έρθει .εγώ με όλη μου την καλή διάθεση και με όλη την ψυχραιμία προσπαθώ να προσφέρω σε όποιον ενδιαφέρεται ένα αξιόλογο μασάζ και νορμάλ ανθρώπινες αισθησιακές υπηρεσίες.
Είναι ευπρόσδεκτη,αλλά πρέπει να μάθει να δέχεται και μέτριες κριτικές,όχι μόνο αποθεωτικές.Δεν βλέπω να ξανάρχεται η Στεφανία προς τα μέρη μας
Δέχομαι στωικά οτιδήποτε σχετίζεται με ενημέρωση ή κριτική και όχι εμπάθεια. είδες ότι δεν σε διορθώνω ούτε επεμβαίνω πουθενά αλλού παρά μόνο δεν μπορώ να αποδεχτώ κάτι που δεν ισχύει ..αυτό λοιπόν με το τζέλ πρέπει να σταματήσει εδώ .δεν υπήρχε ποτέ τζελ και δεν παίζει τέτοια περίπτωση .υπάρχει και το ενδεχόμενο οτι κάνεις λάθος πώς να το κάνουμε δηλαδή.Είναι ευπρόσδεκτη,αλλά πρέπει να μάθει να δέχεται και μέτριες κριτικές,όχι μόνο αποθεωτικές.
Αν δεν τη συμφέρει ας μην έρθει.Δεν βλέπω να ξανάρχεται η Στεφανία προς τα μέρη μας
Δεκτόν.Mea culpa.Ας το σταματήσουμε εδώ.Δέχομαι στωικά οτιδήποτε σχετίζεται με ενημέρωση ή κριτική και όχι εμπάθεια. είδες ότι δεν σε διορθώνω ούτε επεμβαίνω πουθενά αλλού παρά μόνο δεν μπορώ να αποδεχτώ κάτι που δεν ισχύει ..αυτό λοιπόν με το τζέλ πρέπει να σταματήσει εδώ .δεν υπήρχε ποτέ τζελ και δεν παίζει τέτοια περίπτωση .υπάρχει και το ενδεχόμενο οτι κάνεις λάθος πώς να το κάνουμε δηλαδή.
Καλά λένε οι συναγωνιστές,είναι ακριβή και υγραινεται χωρίς δάχτυλο ή βάζει κρυφά τζελ από την κουζίνα .Επισης, σορρυ που διπλοποσταρω αλλα τωρα ειδα και πιο πισω. Οι φωτο φυσικα και ειναι δικες της και δε βρισκω λογο να το αμφισβητει καποιος... Δεν εχει βαλει και φωτο της Λανα Ροουντς. Και ποτε δε παρουσιασε κατι που δεν ειναι. Το λεω απο προσωπικη εμπειρια. Οτι δειχνει ειναι στο απολυτο. Υπαρχουν ανθρωποι που θα ηθελαν να πανε και με λαθος πληροφοριες στα ορια της εκδικητικοτητας δε θα το κανουν. Δεν υπαρχει λογος να τιμωρουμε καποιον επειδη δεν εκανε το καπριτσιο μας.
Παραθεση στο δικο μου το μηνυμα ακομα δε μπορω να καταλαβω γιατι εβαλες και διαβασα το μηνυμα σου τεσσερις φορες...Καλά λένε οι συναγωνιστές,είναι ακριβή και υγραινεται χωρίς δάχτυλο ή βάζει κρυφά τζελ από την κουζίνα .
Έλα στην πιάτσα στεφάνια ,με ένα 20ρικο θα υγραινεσαι μόνο που θα κατεβαίνει το παράθυρο του συνοδηγού!
Τι γίνεται εδώ μέσα ρε σεις ..
Από χαβαλε δεν καταλαβαίνεις εσύ;Παραθεση στο δικο μου το μηνυμα ακομα δε μπορω να καταλαβω γιατι εβαλες και διαβασα το μηνυμα σου τεσσερις φορες...
Μας έσωσες φίλε...οι τρεις κοπέλες που γραφεις που είναι;Αυτό σου είπε ο φίλος σου; Γιατί έτσι όπως το γράφεις θα κάνουν ουρά οι βυζολάγνοι…
Η κοπέλα είναι υπέρ το δέον στρουμπουλή. Και το λέω εγώ που γενικά μου αρέσουν οι γυναίκες με πιασίματα. Παρότι είναι αρνητικό για την κοπέλα αυτό που γράφω είναι τίμιο να το γράψω για να μην πάνε Κάποιοι μέχρι εκεί και απογοητευτούν. Steve αυτή τη στιγμή για τους ενδιαφερόμενους για μεγάλα στήθη υπάρχει η Ναταλία και υπάρχει και μία καινούργια η Ολίβια και η Βερόνικα. DD και οι 3