xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.905
- Πόντοι
- 3.846
Χαχαχα, προφήτης είμαι ρε πούστη.2ος υποψήφιος
Γιώργος Παπαχαραλάμπους
Πριν λίγες ώρες έγραφα ότι αξίζει για υποψήφιος με τις μαλακίες που κάνει.
Χαχαχα, προφήτης είμαι ρε πούστη.2ος υποψήφιος
Γιώργος Παπαχαραλάμπους
Αναμενόμενο.. τώρα θα χάσουν κ οι μαχητές, θα βγάλουν κάνα Σταμάτη κ η κανονικότητα θα επιστρέψειΧαχαχα, προφήτης είμαι ρε πούστη.
Πριν λίγες ώρες έγραφα ότι αξίζει για υποψήφιος με τις μαλακίες που κάνει.
Ρε το κωλοπαιδο
Θα βγει ο Σταμ θα πλανταξει στο κλάμα, θα βγάλει νεύρα αλλά δεύτερος Λαμαϊ δεν υπάρχει να τον σώσει...Αναμενόμενο.. τώρα θα χάσουν κ οι μαχητές, θα βγάλουν κάνα Σταμάτη κ η κανονικότητα θα επιστρέψει
Αγωνιστικά πάντως δν ειναι τόσο κακός για να βγαίνει συνέχεια. Πχ. ο χωριάτης είναι στο ίδιο επίπεδο κ δν έχει βγει ποτέΘα βγει ο Σταμ θα πλανταξει στο κλάμα, θα βγάλει νεύρα αλλά δεύτερος Λαμαϊ δεν υπάρχει να τον σώσει...
@stamatis Taladianos:
Go back madame Merckel...
Άλλος αντιπαθητικός από κει....Αγωνιστικά πάντως δν ειναι τόσο κακός για να βγαίνει συνέχεια. Πχ. ο χωριάτης είναι στο ίδιο επίπεδο κ δν έχει βγει ποτέ
Να έρθει ο καθυστερημένος που δεν ήξερε να μιλήσει ή να τρέξει;Άλλος αντιπαθητικός από κει....
Να φύγουν όλοι να ξανά έρθει ο Σκωτσέζος να το σηκώσει με το πάσο του, σαν Λόρδος...
Δεν ήταν τοξικός και προσωπικά με έκανε να γελάω...Να έρθει ο καθυστερημένος που δεν ήξερε να μιλήσει ή να τρέξει;
Για ποιον λόγο;
Άχρηστος ήταν και καλώς έφυγε.
ειναι λιγο a-sexual πραγματιΠοια Ιωάννα??? 1.50-40κιλά?? ΤΟ "GREMLIN"?
καλα στα quiz πεθαινω με χωριατηΙστορικα ζωαδια τα φετινα
Μεχρι και στο κουιζ φαινεται τι μπετοβλακες μαζεψε φετος ο μλκας
και κωλο καποιεςΠωπω μαλακα. Ευτυχώς έχουν μουνι, διαφορετικά θα πεινουσαν
Ξεκάθαρα. Ο Σκωτσέζος ήταν ότι καλύτερο πέρασε απο σερβαιβορ μαζί με βασιλιά ΝτάφυΆλλος αντιπαθητικός από κει....
Να φύγουν όλοι να ξανά έρθει ο Σκωτσέζος να το σηκώσει με το πάσο του, σαν Λόρδος...
Ξεκάθαρα. Ο Σκωτσέζος ήταν ότι καλύτερο πέρασε απο σερβαιβορ μαζί με βασιλιά Ντάφυ
Εδώ που δε δείχνει μούρη φαίνεται σεξι πάντως!![]()
Έλα οι πατουσάκιδες
Δεν ήταν και δύσκολο αν πήγε έτσι στην audition![]()
Πέτρα η τύπα παντού.
Μπράβο στον μύστη που την ξεχώρισε.