Johnywalkerwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2022
- Like
- 695
- Πόντοι
- 81
Εχει μπει κανεις μαρκελα να μας πει ;
Ntaksei poses fores tha to sizhthsete aytoooooΝαι αυτή που έστεισε σε ραντεβού τον μύστη επειδή βγήκε την προηγούμενη κ γύρισε πρωί σπίτι κ το θεώρησε κ λογική δικαιολογια να πει που δεν του έστειλε έστω ένα μνμ ότι δεν μπορεί κτλ ..
Όσες τύχει.. προσωπικά δε το έχω ξαναπεί με κάποιον από τότε που την έκανες τη μλκ για άλλους δε ξέρω κ ούτε με νοιάζει βασικά..περαιτέρω αν έχεις σοβαρεψει δεν έχεις να φοβηθεις τπτ,αν συνεχίζεις να παιδιαριζεις ας σε κρίνουν οι μύστες που ενδιαφέρονται εγω δεν...προτιμώ αδύνατεςNtaksei poses fores tha to sizhthsete aytooooo
Μπορείς να αλλάξεις το πληκτρολόγιο σου σε ελληνικά ή είναι πακιστανικό τηλέφωνοNtaksei poses fores tha to sizhthsete aytooooo
Μπορεί να μη ξέρει να διαβάζει ελληνικά το κορίτσι ρεΜπορείς να αλλάξεις το πληκτρολόγιο σου σε ελληνικά ή είναι πακιστανικό τηλέφωνο![]()
Αφού δεν είπες και σεEisai polu eksupnos esy
Grapse ellinikosEisai polu eksupnos esy
να ξερεις οτι τα καλα ξεχνιουνται καποια στιγμη .....τα κακα ποτε.....ειδικα στις περιπτωσεις που η καβλα εχει το πρωτο λογο.....Ntaksei poses fores tha to sizhthsete aytooooo
Εγώ πάντως 1 φορά την πήρα και ήταν ψοφια στο κρεβάτιΜια ξανθά μιλφαρα Blonde44 που πήγαινε μόνο pines Κηφισιά υπάρχει ακόμη ή παντρεύτηκε και χύθηκε ?
Λαρωσε κοπελιά, δεν σου είπαν και κάτι σοβαρό..Epishs thelw na prosthesw kati phra thn apofash na stelnw fwto kai vinteo me lefta kai xwris na sas pw tha mou dwseis tade poso eipa oti poso thelete eseis deyteron tha anoiksw kapoia stigmh onlyfans tha sas steilw link alla den tha stamathsw ta rantebou o kathenas exei tis anagkes toy kai thelei grhgora lefta sevaste tw
Θα το ήθελα και εγώ το τηλ εάν σας είναι εύκολο. Ευχαριστώ.δες πμ
Γιατί τον τρολλαρεις? Ομορφότερο είπε όχι below averageκατερινα μαμβα κουκλι
Τα ειπες όλα σε μια γραμμή και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.kathenas exei tis anagkes toy kai thelei grhgora lefta
Αν googlαρεις κατερινα mamba κατι θα βρειςδε βρίσκω καν φωτό σώμα της (πόσο δε πρόσωπο) ούτε καν τηλέφωνο φίλε, μηπως μπορείς να βοηθήσεις?
70 ευρώ μια εκτόνωση μισή ώρα όλα εκτός αναλ και χύσιμο σε στόμα μάπα μου είπε . πρέπει να έχει γράψει ένας φίλος λίγες σελίδες πίσω ότι την είδε![]()
Μικρή Ανεξάρτητη καυλωμένη
Δέχομαι μόνο μηνύματα WhatsApp ή viber στελνω φωνητικό για να ξέρετε ότι είμαι αληθινή 6906753028 ❤️ Δεν θα απαντάω στις κλήσεις Είμαι η Κλειώ μια απλή κοπέλα της διπλανής πόρτας Είμαι 23 ετών ξανθιά με όμορφο πρόσωπο Κοντουλα πληθωρική Ευχάριστη καυλιάρα κ πόλυ γλυκιά για gf experience Τα...kanesex.com
Έχει δοκιμάσει κανείς ;
70 ευρώ μια εκτόνωση μισή ώρα όλα εκτός αναλ και χύσιμο σε στόμα μάπα μου είπε . πρέπει να έχει γράψει ένας φίλος λίγες σελίδες πίσω ότι την είδε
Μου αρεσουν τα βυζακια τηςΚαλή τιμή αρκεί από εμφάνιση να αξίζει