maver fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 942
- Πόντοι
- 81
Είναι για καλό σκοπό φίλε μου ,κάνουν οικογένεια.καποιος πρέπει να φέρει και λεφτά σπίτι .Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο χρειάζονται τέτοιους τύπους? Δηλαδή για πιο λόγο πάνε οι π@υτανες και δίνουν όλο τους το μεροκάματο σε αυτούς? Τι τους προσφέρουν?
Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο χρειάζονται τέτοιους τύπους? Δηλαδή για πιο λόγο πάνε οι π@υτανες και δίνουν όλο τους το μεροκάματο σε αυτούς? Τι τους προσφέρουν?
Προστασια και καλα φιλε..μπορει να τις τραμπουκισουν και εκει ο χωρος δεν ειναι ευκολος...οι ωραιες ειναι αυτες που τις εκδιδει ο γκομενος τους..ο κερατας..που ερχεται να δει και απο το αμαξι διπλα τι κανεις στη γυναικα του..Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο χρειάζονται τέτοιους τύπους? Δηλαδή για πιο λόγο πάνε οι π@υτανες και δίνουν όλο τους το μεροκάματο σε αυτούς? Τι τους προσφέρουν?
Στην πιατσα κατα 99% στα ορθια πισωκολλητα γινεται φιλος. Καλως ηρθες.Γεια σας παιδιά καινούργιος εδώ και είπα να γράψω για τη βόλτα μου χθες.σταματαω λίγο μετά το city gate κατεύθυνση δυτικά και μιλάω με μια μαυρουλα κατά τις δύο το βράδυ και με ψήνει για τσιμπούκι και σεξ με 30,τις λέω 20 και δέχεται.με πάει σε ενα στενό 200 μέτρα πέρα από το one salonika κατεύθυνση δυτικά.τρομερο τσιμπούκι και μετά πισοκολλητο μια χαρά.το μόνο κακό ότι όλη η φάση έγινε στα όρθια με προφυλακτικό πάντα.καλως σας βρήκα.
Μην πει ο φιλος καμια Σονια. Εχει ενα χρονο που ολοι την βλεπουν εκτος απο μενα! Εεε θα σκασω.Καλώς ήρθες! Μήπως πήρες την Μπέρι? Φορούσε καμμία περούκα?
Μακριά από την Σόνια, είναι φόλα.Μην πει ο φιλος καμια Σονια. Εχει ενα χρονο που ολοι την βλεπουν εκτος απο μενα! Εεε θα σκασω.
Καλώς ήρθες φίλε ,πολύ καλή κίνηση αφού δεν σε ψαρωσε με τα 30.Γεια σας παιδιά καινούργιος εδώ και είπα να γράψω για τη βόλτα μου χθες.σταματαω λίγο μετά το city gate κατεύθυνση δυτικά και μιλάω με μια μαυρουλα κατά τις δύο το βράδυ και με ψήνει για τσιμπούκι και σεξ με 30,τις λέω 20 και δέχεται.με πάει σε ενα στενό 200 μέτρα πέρα από το one salonika κατεύθυνση δυτικά.τρομερο τσιμπούκι και μετά πισοκολλητο μια χαρά.το μόνο κακό ότι όλη η φάση έγινε στα όρθια με προφυλακτικό πάντα.καλως σας βρήκα.
Συμφωνω ακαποτο απο μαυρη αποκλειεται ειναι απο την χωρα τους ενημερωμενες ξερουν τι παιζει..Απο σχολικη ηλικια μαθαινουν περι σεξ τους μοιραζουν προφυλακτικα μαζευονται γιατροι εξω στους δρομους και ενημερωνουν γιατι μην ξεχναμε ειναι μια χωρα με υψηλο δεικτη aids...Καλώς ήρθες φίλε ,πολύ καλή κίνηση αφού δεν σε ψαρωσε με τα 30.
Η πιάτσα έτσι είναι και καλύτερα στα όρθια .
Οι μαύρες γενικά είναι προσεκτικές ακαποτο δεν έπαιζε να σου πάρει τσιμπούκι καμία .
Ειναι η συμπαθεια μου. Τα βρισκαμε!!!Μακριά από την Σόνια, είναι φόλα.
Να μη το μάθει η σια κ έχουμε ξεμαλιασματαΕιναι η συμπαθεια μου. Τα βρισκαμε!!!
Μη μη λες τετοια. Καλα την ηρεμησα τοσο καιρο.Να μη το μάθει η σια κ έχουμε ξεμαλιασματα![]()
Στάζει πιπέρι...Καλώς ήρθες! Μήπως πήρες την Μπέρι? Φορούσε καμμία περούκα?
Οι μαύρες είναι παρεξηγημένες γιατί οι περισσότεροι νομίζουν ότι βρωμάνε και τέτοια ενώ πάντα 6 χρόνια που παίρνω μαύρες είναι πολύ καθαρές ενώ πχ με Βουλγάρες μου έχει τύχει καμιά φορά να μου έρθει κάποια μυρωδιά... επίσης όπως σωστά παρατηρησατε δεν κάνουν ούτε ακαποτη πίπα προσέχουν πολύ... απλά το μυστικό για να γίνεις μόνιμος πελάτης τους πρέπει να είσαι κάπως προικισμένος γιατί έχουν κυριολεκτικά μουν€ σαν σπηλιά και σηκώνει πολύ ζόρι η δουλειά.....θα συμφωνήσω με τον Tiger η Σόνια ξεχωρίζει από εμφάνιση από τις υπόλοιπες
Να προσέχεις τους αγαπουληδες της, κυκλοφορούν ανάμεσα μας!Λέω να κάνω κάνα κασκαντεριλικι σήμερα και να πάρω τη θεία στο στενό της Πειραιώς έτσι για την εμπειρία.