Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.783
- Πόντοι
- 456
Αυτήν έχει πάρει κανείς?? καύλα είναι με βυζάρες
![]()
Εύα 6931509169
Νότια προάστια και κέντρο. 9:00 έως 18:00. Το πρόγραμμα μου είναι ελεύθερο στοματικό με ελεύθερα φιλιά διαφορετικές στάσεις μέχρι και δύο εκτόνωσεις στην ώρα στα 100€. Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης μία ώρα πριν. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Ραντεβού μόνο ξενοδοχεία όχι κάτι κον.kanesex.com
μήπως κάποιος μύρισε εδώ;; να μας πει 2 λόγια
Φέρνει λίγο σε ευα30..που είχε νήμα εδώ.. μακάρι να ήταν αυτη
Μια χαρά έγινε μετά κομμάντο,και έκανε και καλό κρεβάτι.Αν ειναι αυτη που νομιζω, ηταν στο μπου πριν 9 χρονια.
Εχει πολλα κονε με νοσοκομους και ψυχιατρεια...λιγο προσοχη!
Κομάντο εσύ δεν μασάς από μεγάλοκοπέλες ούτε από τρελές..Μια χαρά έγινε μετά κομμάντο,και έκανε και καλό κρεβάτι.
Είναι του χώρου παιδιά αυτό είναι σίγουρο....Θα βαζε προσωπικη.Αυτη ειναι φωτο τοιχου.Για ματακια-stalker τον κοβω τον "ενημερωτη". Μου ρχεται στο μυαλο ενας λιγδιαρης τσιμπουρης που ολο ρωταει για να παιρνει ματι και ποτε δε γαμαει και ελεγε θα προτεινει ανεξαρτητη που "ανακαλυψε" με PM(μην τον κακολογησουμε ντε αν το γραφε δημοσια!)και 6-7 ευπιστοι η απελπισμενοι μαλακες ακομα περιμενουν το κρυφο θησαυρο
Αυτό το γαμημενο σινεμά, κατέστρεψε κάποιες,τις πιτσιλισε το κάθε ζόμπι και ο κάθε τρύπιος και την είδανε βιζιτες μετά.Κομάντο εσύ δεν μασάς από μεγάλοκοπέλες ούτε από τρελές..
φιλε η δινεις ινφο αν μπορεις να ταυτοποιησεις οντως με επαγγελματικο προφιλ η παντελως περιττο σχολιοΕίναι του χώρου παιδιά αυτό είναι σίγουρο....
επειδη πριν 9 χρονια δεν ημουν ενεργος, αν εχεις επαγγελματικο ονομα να ψαχτω σε καρτελες κλπ γραφτο για να μη τρως και σπαμ απο pmsΑν ειναι αυτη που νομιζω, ηταν στο μπου πριν 9 χρονια.
Εχει πολλα κονε με νοσοκομους και ψυχιατρεια...λιγο προσοχη!
Το εγραψαν πιο πάνω..επειδη πριν 9 χρονια δεν ημουν ενεργος, αν εχεις επαγγελματικο ονομα να ψαχτω σε καρτελες κλπ γραφτο για να μη τρως και σπαμ απο pms
Και πολύ καλά θυμάσαι, όμορφε. Μαρίνα, η νευριάζουσα.Το εγραψαν πιο πάνω..
Εγώ την ήξερα μαρίνα..
μαρινα60?Η συνωνυμια?Το εγραψαν πιο πάνω..
Εγώ την ήξερα μαρίνα..
Ρωτά στο νήμα της Πάτρας μήπως ξέρουν εκεί μια κ για Πάτρα αφορά η αγγελιαXara proti fora stin Patra 6944939590
![]()
Emanouela tora stin kalamata pare me til mono liges meres 6949093765
Se perimeno na me kalesis mexri 22:00 to vradikanesex.com
Αυτή έχει φώτος της Γιολάντας από Magic Girls τι φάση ? λογικά θα πρέπει να ειναι fake . Οι πιθανότητες να είναι αυτη είναι λιγο χαμηλές
αφησα και εκει ενα μνμΡωτά στο νήμα της Πάτρας μήπως ξέρουν εκεί μια κ για Πάτρα αφορά η αγγελια
7 ημερων προφιλ.μουφα μου μυριζειΓνωρίζει κάποιος συναγωνιστής τι παίζει εδώ;;;![]()
Χαχαχαχααχαχα λέξη δεν σου παίρνουνποσο βλακας πρεπει να εισαι για να πεις της μουρουπουπου οτι μιλαμε για αυτην εδω
![]()
καλά είσαι... τελικά έχει δοκιμάσει κανείς ή εδώ δεν τα λέμε αυτά?Χαχαχαχααχαχα λέξη δεν σου παίρνουν