Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Nαι ρε φιλε καλο το site και οι pics αλλα τηλεφωνο για αμεση επικοινωνια δεν εβρισκα πουθενα.αυτό είναι η απόλυτη ειρωνεία πάντως όταν ακριβώς πάνω από το μύνημα σου υπάρχει το σάιτ...
καλα ρε φιλαρακι δεν ειναι και χομπιτ,ειπαμε ειναι κοντη ενταξειΤι είναι ρε παιδιά αυτή η Αριάννα?
Τόση παραπληροφόρηση πέφτει εδώ μέσα?
Η κοπέλα είναι 1.30 με 20ποντο τακούνι.Νόμιζα ότι ήρθε η ανιψιά μου που πάει Δημοτικό.
Είπαμε,κάποιοι γουστάρουν μικροκαμωμένες,αλλά όχι κι έτσι.
Τί να γαμήσεις από αυτήν την κοπέλα,η τσάντα που κρατάει είναι πιο μεγάλη από την ίδια.
Τόσα ρεβιού κανένας δεν το ανέφερε αυτό,εκτός από το ότι είναι κοντοπούτανο,αλλά άλλο κοντοπούτανο και άλλο αυτό που είδα

ψαξε το θεμα ποιο πισω, υπαρχουνε αρκετες κριτικεςΘα ήθελα κάποια γνώμη για τη Natali από φίλο που έχει δοκιμάσει. Δεν έχει γραφτεί τίποτα για τη συγκεκριμένη
Φίλε μακριά από Νάταλι, είναι πολύ όμορφη, αλλά ανώριμη και κυκλοθυμική, δεν μπορείς να περιμένεις στάνταρ διάθεση και απόδοση από αυτήν.Καλησπερα μαγκες....Υπαρχει καποιος που να΄χει δοκιμασει καποια απο τα 3 κοριτσια του μισελ.....Εχω μπερδευτει λιγο,και δν ξερω τι να διαλεξω
Madalina εχει δοκιμασει καποιος?Φαινεται δυνατο μωρο
΄Δωστε καμια βοηθεια ρε παιδια.
Madalina ή Simona???
Θέλω και εγώ το mail ρε παιδιά
δεν μπορει, πινει τσικουδιες τωρα κι εχει νταγκλάρει..Νέος, πέρνα πρώτα από δω να κάνεις τις εργασίες σου...

Izabel ειναι κορυφη!!!Εχω δοκιμασει.΄
Έστω ότι παίρνεις την Madalina Ok? Μετά θα θέλεις και την Simona...
Δυστυχώς για τις τσέπες μας, πάντα ποθούμε την πουτάνα που δεν έχουμε πάρει...
Πάντως από τις υπάρχουσες του Misel και επειδή τις έχω πάρει όλες, εγώ θα σου πρότεινα την Izabel.