Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Aν και δύσκολο το χιούμορΞημερώματα 1η μαρτίου του 2023 η στιγμή που όλη η χώρα πάγωσε η στιγμή που η ανάσα όλων κόπηκε ξαφνικά η στιγμή που ένας βουβός πόνος απλώθηκε σαν μαύρο πέπλο πάνω από τη χώρα!
Ήταν η στιγμή της σύγκρουσης του επιβατικού τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο αθήνα θεσσαλονίκη με μία εμπορική αμαξοστοιχία!
Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης 57 νεκροί επιβάτες και άλλοι τόσοι τραυματίες!
Είδηση που πιστεύεις ότι είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή ότι βλέπεις ταινία τρόμου μόνο που η ζωή επιφυλάσσει τη χειρότερη πραγματικότητα!
Παγώνει κανείς μόνος στην σκέψη ότι αυτοι οι νεκροί θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς!
57 ψυχές έδωσαν ραντεβού με τον θάνατο!
Και όμως ένα χρόνο μετά οφείλουμε να τιμήσουμε τους νεκρούς μας οφείλουμε να δικαιώσουμε τη μνήμη τους!
Ηταν αδερφια μας !
2 εβδομαδες πριν το ατυχημα ειχα ταξιδεψει κι εγω με αυτο το τρενο !
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ !
Εντάξει δεν έχω λόγια είσαι υπέροχη σε ευχαριστώ καλά να περάσεις σήμερα τα ποδαράκια σου κάθε μέρα και ποιο ομορφα
Η σιωπη μου προς απαντηση σουAν και δύσκολο το χιούμορ
Πέθανε εσύ και μην σε νοιάζει ..
Τα φιλιά μου
Σε ευχαριστω πολυ !Εντάξει δεν έχω λόγια είσαι υπέροχη σε ευχαριστώ καλά να περάσεις σήμερα τα ποδαράκια σου κάθε μέρα και ποιο ομορφα

Μεγάλο πρόβλημα ή δυσλεξία!!!Η σιωπη μου προς απαντηση σου
Τα φιλια μου![]()
Γενικα πολλα προβλημματα :.Μεγάλο πρόβλημα ή δυσλεξία!!!

Καλημέρα Έλενα μου!Γενικα πολλα προβλημματα :.
η δυσλεξια !
η κακία
Και η ψυχολογικη υγεια !
Καλημερα![]()

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ !Καλημέρα Έλενα μου!
![]()

καλημερα κι απο μενα μαζι με την αγαπη μου πανταΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ !
να περασεις ομορφα σημερα !
ΥΓ..αν και ξερω οτι δεν σου αρεσει το κρεας και προτιμας το ψαρι![]()
Καλημερα γλυκε μου !καλημερα κι απο μενα μαζι με την αγαπη μου παντα![]()
Καλημερα αγαπημενη μου μαθητρια.

Πηγα μια βολτιτσα να δω τα δωματια του ΜΠΙΛ Και του ΠΡιΒΕΚαλημερα αγαπημενη μου μαθητρια.
Για που το εβαλες πρωι πρωι...
Με ωραια μουσικη βλεπω σε εχουν
![]()
Εσυ γυναικα να περασει καποιος ολη του την ζωη μαζι σου.Πηγα μια βολτιτσα να δω τα δωματια του ΜΠΙΛ Και του ΠΡιΒΕ
ΜΕ εχουν σαν βασίλισσα και ο συγκεκριμένος κύριος που είχα αυτή τη συνάντηση που έβγαλα και το βίντεο είναι ένας Κύριος με το Κεφάλαιο !
Και υπομονετικος με ξερει 4 χρονια και ακομα με αντεχει![]()

η μαλακια να δεις φιλε μαφιοζεΜεγάλο πρόβλημα ή δυσλεξία!!!
ασε τα κουλα ρε γυφτο και στειλε ενα κατσικακι με πατατες στο φουρνοκαλημερα κι απο μενα μαζι με την αγαπη μου παντα![]()
αν καταφερει να επιβιωσει απο την μαμα ελενα και το υπολοιπο σοιΕσυ γυναικα να περασει καποιος ολη του την ζωη μαζι σου.
Για παντα.....
![]()
Μα δεν ντρέπεσαι? το ξαδερφάκι σου θα φας?ασε τα κουλα ρε γυφτο και στειλε ενα κατσικακι με πατατες στο φουρνο
τυχερουλη σημερα θα ξεπουλησεις ολα τα γιδια εκτος απο εσεναΜα δεν ντρέπεσαι? το ξαδερφάκι σου θα φας?
Αμα ζησω και δεν πεθανω μπορει να γινω βαμπιρ και να μην πεθανω ποτεΕσυ γυναικα να περασει καποιος ολη του την ζωη μαζι σου.
Για παντα.....
![]()