Νέα

Hot Greek Porn, ερασιτεχνικά ελληνικά videos, youporn

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 161 άτομα (5 μέλη και 156 επισκέπτες)

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Μηνύματα
984
Κριτικές
2
Like
481
Πόντοι
26
@lexritis τους εχω δει κι αυτους που εστειλες αγνωστε φιλε μου. Προστυχοι και ωραιοι!! Θενξ.. Απλα δε βγαζουν ιδιαιτερα μεγαλα βιντεο και δεν προλαβαινεις ουτε τσιγαρο να στριψεις :cheesy:
σωστα αγαπητε, πατας το πλεη μονο ατσαλωμενος
 

Eros82

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Μηνύματα
465
Κριτικές
33
Like
5.177
Πόντοι
2.831
Υπάρχει ακόμη κανένα βίντεο με τον Στάθη απαγορευμένο τον φίλο του Κανακη;
 

amafoule tsilempe

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Μηνύματα
9
Like
2
Πόντοι
0
Έχει κανένας συναγωνιστής το βίντεο από ασπα πρεδαρη??
 

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Μηνύματα
123
Like
134
Πόντοι
1
Παιδιά είδα στο koursaro τις προάλλες που ανέβηκε ένα ερασιτεχνικό βίντεο, με μια Ελληνίδα που τη κατουρούσε ένας και τη τραβούσε βίντεο. Και θυμάμαι ότι παλαιότερα υπήρχε και άλλο βίντεο με αυτή που τη κατουρούσε και τον έγλυφε ταυτόχρονα. Μήπως το έχει κάποιος?

Ο Τίτλος του βίντεο στο koursaro είναι:

Βυζαρού, μελαχρινή, Ελληνίδα, ξεφτιλίζεται με κατούρημα!!!! GOLDEN SHOWER

 

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Μηνύματα
123
Like
134
Πόντοι
1
Παιδιά και κάτι άλλο

Υπήρχαν παλιά 4 βίντεο μιας κατερίνας στο διαδίκτυο. Τα 2 είναι το ενα αναρτημένο στο xhamster με τίτλο: Όλα στο στομα της Κατερίνας ( σε γκριγκις θα το γράψετε εκεί) και στο koursaro, με τίτλο Ξανθιά, Ελληνίδα , πίπα επί πληρωμής. Είναι η ίδια απλά με άλλο μαλλί.

Παλιά υπήρχαν άλλα 2 βίντεο , το ένα που έπαιζε μαλακία και το άλλο που τον πίπωνε και μιλούσε ( πέρα από αυτό που θα δείτε το xhamster). Έχει κανείς τίποτα?
 
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Αν χρειάζεσαι να κατεβάσεις μόνο μερικά βίντεο, είναι ΟΚ. Λειτουργεί καλύτερα από τα περισσότερα προγράμματα λήψης βίντεο. Ωστόσο, έχει ημερήσιο όριο τα 20 βίντεο ανα ημέρα. Μετά, η εφαρμογή αρχίζει να σου ζητάει να δοκιμάσεις την έκδοση λήψης υψηλής ταχύτητας ή "pro" και σταματά τo video capturing. Καταλήγει στο να μπορείς να κατεβάσεις μόνο τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα οποιουδήποτε βίντεο προτού σταματήσει τη λήψη και σου ζητήσει αναβάθμιση στην επαγγελματική έκδοση. Εν ολίγοις, είναι καλό για μια-δύο μέρες, αλλά αν δεν θέλεις να πληρώσεις για την επέκταση, είναι χάσιμο χρόνου.
αν και περασε καιρος, γιατι οχι ο idm;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom