BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 3.556
Ουπς. Μεγαλούτσικο τούτο το νήμα. Θέλει λίγο διάβασμα, για να ενημερωθεί κανείς, τι καλό παίζει στην αγορά τούτη την εποχή.
Καλημέρα καμία ανεξάρτητη να να δουλεύει τώρα το πρωί και να έρχεται σπίτι με 80 ξέρετε;
Ποια είναι η Κωνσταντίνα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κύριοι καμία κοπέλα να έρχεται σε χώρο σου ξέρουμε?
κατω των 18 αλλα οι βυζιτες βυζιτες και μαζι με φιλη της μαλιστα σε φωτο στο προφιλ της...!!!Τάσος π έχει συζητηθεί παλιότερα κοπέλα που μπορεί να είναι κάτω από 18 χρόνων από ότι θυμάμαι και έχω δει στο ινστα με χρήση ουσιών (εγώ δεν θα πήγαινα μαζί της ).Κάποιος είχε πει ότι του είχε απαντήσει στο ινστα .Φίλε νικ δε γκρικ έχει σταματήσει η κωνσταντινα από το γραφείο που έχει βάλεις (δεν την έχει διαθέσιμη ).Να είστε καλά .
κριμα ειναι ωραια κοπελα....φυσικα δεν θα δοκιμασω....δεν ρισκαρω να βρεθω αυτοφορο!αφου σου λεει ρε μαν οτι ειναι πρεζακι η κοπελα, λες να την πειραξει που δεν ειναι ακομα 18, (αν δεν ειναι οντως). Πεδιο δοξης λαμπρο, οποιος θελει ας δοκιμασει .
Λοιπόν συνάντηση δύο τρεις φορές πριν από ένα χρόνο. 130 ,δύο φορές και anal.Γνώμες για Anna Anula από Ινσταγκραμ φίλοι μου????
Αν έψαχνα γκόμενα θα ανεχομουν (ή όχι) και τα χούγια της.Γκομενα ψαχνεις η πουτανα![]()
link? γιατι βγαζει διαφορεςΛοιπόν συνάντηση δύο τρεις φορές πριν από ένα χρόνο. 130 ,δύο φορές και anal.
Επικοινωνία από insta θέλει προσπάθεια.
Είναι παρόμοια με τις φωτογραφίες αλλά όχι αυτή.δηλωνει πως κάνει Photoshop αλλά νομίζω είναι άλλες οι περισσότερες.
Κοντουλα, ξανθιά με ωραίο κορμί.
link? γιατι βγαζει διαφορες
Πραγματικά Φαραώ, ο κόσμος έχει χάσει κάθε μέτρο. Βλέπεις το προφίλ αυτής της κοπέλας και είναι προφανές ότι πρόκειται για ανήλικη, αλλά και ότι έχει ταγκαρει τη χρήση ναρκωτικών και αντί να μην ξαναασχοληθεις αναζητάς πληροφορίες!! Δηλαδή έλεος!! Και πάει στο διάολο τα ναρκωτικά, που δεν πάει, αλλά το ανήλικη? Ειδικά μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει με το άλλο μαλακισμενο, την Δήμητρα, που πήρε στο λαιμό της πολλοί κόσμο?Τάσος π έχει συζητηθεί παλιότερα κοπέλα που μπορεί να είναι κάτω από 18 χρόνων από ότι θυμάμαι και έχω δει στο ινστα με χρήση ουσιών (εγώ δεν θα πήγαινα μαζί της ).Κάποιος είχε πει ότι του είχε απαντήσει στο ινστα .Φίλε νικ δε γκρικ έχει σταματήσει η κωνσταντινα από το γραφείο που έχει βάλεις (δεν την έχει διαθέσιμη ).Να είστε καλά .
Δεν την ξέρω αλλά από το ίνστα της όντως φαίνεται μικρή, σαν μαθήτρια. Ούτε εγώ θα έμπαινα καν στη διαδικασία.Τάσος π έχει συζητηθεί παλιότερα κοπέλα που μπορεί να είναι κάτω από 18 χρόνων από ότι θυμάμαι και έχω δει στο ινστα με χρήση ουσιών (εγώ δεν θα πήγαινα μαζί της ).Κάποιος είχε πει ότι του είχε απαντήσει στο ινστα .Φίλε νικ δε γκρικ έχει σταματήσει η κωνσταντινα από το γραφείο που έχει βάλεις (δεν την έχει διαθέσιμη ).Να είστε καλά .
Εγώ δεν το ήξερα σήμερα έμαθα!Πραγματικά Φαραώ, ο κόσμος έχει χάσει κάθε μέτρο. Βλέπεις το προφίλ αυτής της κοπέλας και είναι προφανές ότι πρόκειται για ανήλικη, αλλά και ότι έχει ταγκαρει τη χρήση ναρκωτικών και αντί να μην ξαναασχοληθεις αναζητάς πληροφορίες!! Δηλαδή έλεος!! Και πάει στο διάολο τα ναρκωτικά, που δεν πάει, αλλά το ανήλικη? Ειδικά μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει με το άλλο μαλακισμενο, την Δήμητρα, που πήρε στο λαιμό της πολλοί κόσμο?
το προβλημα δεν το εχουν αυτες αλλα ο πελατης....προσοχη μεγαλη......κατω των 18 αλλα οι βυζιτες βυζιτες και μαζι με φιλη της μαλιστα σε φωτο στο προφιλ της...!!!
Είσαι σίγουρος για αυτό που λες? όταν μιλάς με κάποια στο Viber ξέρεις αν μιλάς με αυτή η τον γκόμενο-νταβα της?το προβλημα δεν το εχουν αυτες αλλα ο πελατης....προσοχη μεγαλη......