petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 193
- Like
- 60.187
- Πόντοι
- 41.813
μπορει να ειναι απο την Ηπειρο το κοριτσι και να ''τρωει'' γραμματαΕπίσης θερμά σε παρακαλούμε να μη στέλνεις μνήματα.
Προτιμούμε τα μηνύματα.
μπορει να ειναι απο την Ηπειρο το κοριτσι και να ''τρωει'' γραμματαΕπίσης θερμά σε παρακαλούμε να μη στέλνεις μνήματα.
Προτιμούμε τα μηνύματα.
Anna γράφει ή annalακολουθησε την κι εμεις οοοοολοι ακολουθουμε εσενα.
προσεχε μην ειναι κανας Μπαμπης μονο ρε![]()
μπααα.Anna γράφει ή annal
Γιατί δεν έχω τα γυαλάκια μου
![]()
Τελικά μάθαμε κάτι για την αγγελία? Στην αγγελία λέει ότι έχει και δικό της χώρο. Είναι σίγουρα γραφείο?Αν γκουγκλαρεις το τηλέφωνο θα βρεις πληθώρα αγγελιών από το ίδιο προφίλ και γενικά όταν βλέπεις αγγελίες γραμμένες με αυτό το "ύφος" τις περισσότερες φορές άλλη διαφημίζεται, άλλη έρχεται.
καλημερα Αννα ενα τηλ επικοινωνιας?Kαλησπέρα σας! Τελικά τι κάνω λάθος και δεν δημοσιοποιούνται τα μνήματα μου; Ας με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ!
Kαλησπέρα σας! Τελικά τι κάνω λάθος και δεν δημοσιοποιούνται τα μνήματα μου; Ας με βοηθήσει κάποιος πα
Δε δημοσιοποιούνται τα μηνύματα αλλιώς θα στο χε στείλει ήδη.καλημερα Αννα ενα τηλ επικοινωνιας?
εδω η πριβε
Ενδεχομένως Να έχει ήδη μηνύματα για τηλ χαχαΔε δημοσιοποιούνται τα μηνύματα αλλιώς θα στο χε στείλει ήδη.
Ενδεχομένως Να έχει ήδη μηνύματα για τηλ χαχα
Δεν καταλαβαινω τυπε γιατι προβληματιζεσαι σε "ξενο αχυρωνα" ?????Γτ ρε τύπε ακόμα κ αν τη πετύχεις θα την πάρεις δλδ;
annal γράφει ;τι εγινε ρε παιδια? ποια Αννουλα ειναι αυτη?
ανοιξε προφιλ η Αννουλα απο το Φαληρο????
για στειλτε της να μαθουμε.
Κούκλα είσαι!nayomi.helenitsa
ο δευτερος που ρωταει σημερα.annal γράφει ;
θαυμαστικό ; η L είναι;
Ή όλοι μας στον οφθαλμίατροο δευτερος που ρωταει σημερα.
τυποι μην ντρεπεστε.
καντε την ερωτηση κλειδι στην κοπελλα.![]()
σε λιγο θα αρχισουν παλι ολοι ταΉ όλοι μας στον οφθαλμίατρο![]()
Αληθινή είναι;Login • Instagram ξέρει κανείς τπτ για αυτήν τιμές και επιδόσεις;
Με το τότεε υλικό που είχε ανεβάσει μάλλον ναιΑληθινή είναι;
Τοττεεε ποοτττεεε??? ΧαχχαΜε το τότεε υλικό που είχε ανεβάσει μάλλον ναι