Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.657
- Πόντοι
- 746
Χαχα το ξερω! Ειδες η πολυ δουλεια τι κανει? Ανεβαζει τις τιμεςΑλλαξε τιμες 130 + 50 αναλ.
Χαχα το ξερω! Ειδες η πολυ δουλεια τι κανει? Ανεβαζει τις τιμεςΑλλαξε τιμες 130 + 50 αναλ.
Αν είναι δυνατόν..την έπαιρνα συχνά..έχει παχύνει κ ανεβάζει τιμές δλδ οκ πλέον ξεφτίλα μόνο μαρίνα 60 από τις αγαπημένες μ που αξίζουν κ βάση τιμής..όλες τιμές στο θεόΧαχα το ξερω! Ειδες η πολυ δουλεια τι κανει? Ανεβαζει τις τιμες
μηπως χρεωνει με το κιλο τυπε μου?έχει παχύνει κ ανεβάζει τιμές
Ρε τυπε τωρα αλήθεια, αυτή τη φράση "λατρεύω" την έχεις ξανά ακουσει από άντρα, ποσο μάλλον Μεταλλά; Έκτος κι αν εισαι φλουφλης ρε φίλε. Ή είσαι 18 χρονών παιδακι;Εντάξει με πείσατε δεν είμαι μεταλλας που τόσα χρόνια πίστευα.Ειστε οι μοναδικοί στο είδος
Έλα ρε τύπε τώρα κ εσύ,μην είσαι τόσο σκληρός καργιολης,δώσε λίγο τόπο μη κρίνεις τόσο σκληρά..Ρε τυπε τωρα αλήθεια, αυτή τη φράση "λατρεύω" την έχεις ξανά ακουσει από άντρα, ποσο μάλλον Μεταλλά; Έκτος κι αν εισαι φλουφλης ρε φίλε. Ή είσαι 18 χρονών παιδακι;
Πες "με γκαβλωνει η γκαριολα που είναι μεταλλού" ή "γουστάρω ότι ακουει Metal και θέλω να της σκίσω τον πατο". Έτσι σηκώνουν τη σημαία ψηλά οι Μεταλλαδες, χωρίς οίκτο! Και μας γουστάρουνε κιόλας όλες οι γυναίκες! Τι είναι αυτά τα "λατρευω"; Μήπως είσαι τίποτα ελαφρυς;
Μπορεί να ακούει Hair MetalΡε τυπε τωρα αλήθεια, αυτή τη φράση "λατρεύω" την έχεις ξανά ακουσει από άντρα, ποσο μάλλον Μεταλλά; Έκτος κι αν εισαι φλουφλης ρε φίλε. Ή είσαι 18 χρονών παιδακι;
Πες "με γκαβλωνει η γκαριολα που είναι μεταλλού" ή "γουστάρω ότι ακουει Metal και θέλω να της σκίσω τον πατο". Έτσι σηκώνουν τη σημαία ψηλά οι Μεταλλαδες, χωρίς οίκτο! Και μας γουστάρουνε κιόλας όλες οι γυναίκες! Τι είναι αυτά τα "λατρευω"; Μήπως είσαι τίποτα ελαφρυς;
Ούτε το ένα ούτε το άλλο εδώ κοντεύω να πιάσω τα χρόνια του Dickinson λέμε τώρα αν κολλάς σε μια λέξη..Αλλά δικαιολογείται μάλλον από την ηλικία σου.Ετσι ήμουν και εγώ δεκαετίες πίσω.Αλλωστε κορίτσι είναι και η diorpoison χρειάζεται και η τρυφερότηταΡε τυπε τωρα αλήθεια, αυτή τη φράση "λατρεύω" την έχεις ξανά ακουσει από άντρα, ποσο μάλλον Μεταλλά; Έκτος κι αν εισαι φλουφλης ρε φίλε. Ή είσαι 18 χρονών παιδακι;
Κουλαρε, 15 χρόνια με παιρνας. Είμαι 45 και ακουω 33 χρόνια μόνο Metal.Ούτε το ένα ούτε το άλλο εδώ κοντεύω να πιάσω τα χρόνια του Dickinson λέμε τώρα αν κολλάς σε μια λέξη..Αλλά δικαιολογείται μάλλον από την ηλικία σου.Ετσι ήμουν και εγώ δεκαετίες πίσω.Αλλωστε κορίτσι είναι και η diorpoison χρειάζεται και η τρυφερότητα
7 σε περνάω αλλά οκ το κουρασαμε το θέμα καλή συνέχεια σε ολουςΚουλαρε, 15 χρόνια με παιρνας. Είμαι 45 και ακουω 33 χρόνια μόνο Metal.
Άλλωστε μάλλον δεν είναι θέμα metal έρωτας είναι η αιτία Έλα παραδεξου το αλλά ξέχασα είσαι μεταλλας δεν γίνεται7 σε περνάω αλλά οκ το κουρασαμε το θέμα καλή συνέχεια σε ολους
τι εγινε ρε παιδια? ποια Αννουλα ειναι αυτη?Kαλησπέρα σας! Τελικά τι κάνω λάθος και δεν δημοσιοποιούνται τα μνήματα μου; Ας με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ!
Ήταν δίκαιο .τι εγινε ρε παιδια? ποια Αννουλα ειναι αυτη?
ανοιξε προφιλ η Αννουλα απο το Φαληρο????
για στειλτε της να μαθουμε.
Μήν χάσεις εσύ αμέσωςΉταν δίκαιο .
Έγινε πράξη .
( Ας πατήσουμε και ένα "ακολούθησε" καλού κακού )![]()
Πάτησε το απάντηση σε αυτό το μήνυμα.Kαλησπέρα σας! Τελικά τι κάνω λάθος και δεν δημοσιοποιούνται τα μνήματα μου; Ας με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ!
ακολουθησε την κι εμεις οοοοολοι ακολουθουμε εσενα.Ήταν δίκαιο .
Έγινε πράξη .
( Ας πατήσουμε και ένα "ακολούθησε" καλού κακού )![]()
Επίσης θερμά σε παρακαλούμε να μη στέλνεις μνήματα.Kαλησπέρα σας! Τελικά τι κάνω λάθος και δεν δημοσιοποιούνται τα μνήματα μου; Ας με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ!