GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.779
- Πόντοι
- 32.165
Και αυτής το facebook έχεις βρε σατανά;

Και αυτής το facebook έχεις βρε σατανά;
Νομιζω η απαντηση μου ηταν ξεκαθαρη.Κάτι σε ρωτάει ο Χρήστος![]()
Ο νέος λέω πιο πάνω ...δεν απάντησεςΝομιζω η απαντηση μου ηταν ξεκαθαρη.
Ναι ρε μαν, αυτη ειναι, τωρα ειναι inside, ....καινουρια κοπελα κολομπιανα, πολυ καλη μεσα θα σου μηνει αξεχαστη...η εμπειρια.Για να μην μπερδεψουμε ολοι τα μπουτια μας για ποια Συλβια λετε τοση ωρα? Γιαυτην?
![]()
Ναι ρε μαν, αυτη ειναι, τωρα ειναι inside, ....καινουρια κοπελα κολομπιανα, πολυ καλη μεσα θα σου μηνει αξεχαστη...η εμπειρια.![]()
Με paysafe 2,5€ το δίνεις το facebook της;
Και με πενήντα λεπτά το δίνει πεινάλας είναι ο φουκαράςΜε paysafe 2,5€ το δίνεις το facebook της;![]()
αρχισες τα αστειακια παλι ε?Ο νέος λέω πιο πάνω ...δεν απάντησες
ειπαμε, κραζεις? θαυμαζεις.Και με πενήντα λεπτά το δίνει πεινάλας είναι ο φουκαράς
Έγινε ρε κακομοιρογλουαρχισες τα αστειακια παλι ε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειπαμε, κραζεις? θαυμαζεις.
μιλανε ολοι μιλανε και οι κωλοι.
Βαρδάρη έχω πετύχει αρκετές, με τα παιδιά τους και μόνες τους. Η μία πήγαινε με τα πόδια στο μαγαζι. Και στο εμπορικό κέντρο στη γιανιτσων αφού σχολασαν από την πρωινή βαρδια.γύρω στις 19.00Παιδιά γενικά έχετε πετύχει έξω κοπέλες από τα studio στην πόλη? Και αν ναι που? Και με τι παρέα?
Τι σημασία έχει αυτό φίλε ,θα πας για πέσιμο;Παιδιά γενικά έχετε πετύχει έξω κοπέλες από τα studio στην πόλη? Και αν ναι που? Και με τι παρέα?
ρε βλακα δεν πας με την γυναικα σου στον "μουνοτοπο".Τι σημασία έχει αυτό φίλε ,θα πας για πέσιμο;
Καλό είναι να μην κοιτάτε περίεργα και σαν λιγουρια έξω τις κοπέλες ,εκτός δουλειάς έχουν και αυτές την ζωή τους και τις φέρνετε σε δύσκολη θέση και αμηχανία .
Υπάρχει ένας μουνοτοπος που δεν θα τον αναφέρω ,που μπορείς να πετύχεις εκεί όλη μέρα ότι πουτανα και εσκορτ θες αλλά το καλύτερο είναι να κάνετε ότι δεν τις γνωρίζετε όπως κάνουν και αυτές .
Σκέψου έναν από εμάς να είναι με την γυναίκα του και να σκάσει ξαφνικά μπροστά σου μια Ρωσίδα και να σου πει γεια σου Γιώργο.
Τόσα ξέρεις ,τόσα λες .ρε βλακα δεν πας με την γυναικα σου στον "μουνοτοπο".
Αλλη ειναι..τοτε πριν περιπου δυο χρονια αν θυμαμαι ειχε δυο συλβιες στο αλλο σαιτ, η καλη στο ποιζον και μια αλλη που δουλευε φριξου.Η ιδια ειναι ρε.!!! Μετα το poison πηγε στο sex & the city, μετα παλι poison, και τωρα την πετυχα inside.
Για πες μας ρε μεγαλε ποιο μερος ειναι αυτο που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ μπορει να βρεθεις με την γυναικα σου? Θα πεις κανα εμπορικο τωρα και θα γελαω.Εγω δεν εκραξα καμια MaryG.Τόσα ξέρεις ,τόσα λες .
Εσύ νομίζεις είναι κανένα μέρος σαν το εργοστάσιο σοκολάτας και θα σε καλωσορίζει ο νταβας Τσάρλι.
Είναι μέρος που αναγκαστικά μπορεί να βρεθείς με την γυναίκα σου ,αλλά δεν νομίζω να θες να εκτεθείς.
Όπως προχθές κραζατε την φίλη σας την ΜαίρηG μην κάνετε τα ίδια .
Τυπε για να σου λυθουν οι αποριες.. παρακολουθα διακριτικα ομως, καμια κοπελα μετα το σχολασμα.Παιδιά γενικά έχετε πετύχει έξω κοπέλες από τα studio στην πόλη? Και αν ναι που? Και με τι παρέα?
Αυτά τα πονηρά σου κάνε τα σε κανένα άλλο νήμα .Για πες μας ρε μεγαλε ποιο μερος ειναι αυτο που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ μπορει να βρεθεις με την γυναικα σου? Θα πεις κανα εμπορικο τωρα και θα γελαω.Εγω δεν εκραξα καμια MaryG.
Ανεβασα φωτο συγκεκριμενης εκδιδομενης γιατι εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας με τις Συλβιες.Αυτά τα πονηρά σου κάνε τα σε κανένα άλλο νήμα .
Άμα ήταν να το πω θα το έλεγα και στο αρχικό μύνημα .
Να σου πω γιατί ,για να πας να πάρεις μάτι ή να τραβάς φωτογραφίες;
Εδώ χθες ανέβασες φωτογραφία κοπέλας από το φβ