Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Ενα οδοντιατρείο με πουτσαρά οδοντίατρο σαν το Λάκη δεν κλείνει έτσι εύκολα.Εδώ έγραφε του δίνανε τα λεφτά πίσω οι έσκορτς για να μην τις ξεκωλιάσει τελείως.
Εμένα τα καλύτερο ποστ αυτού του Λάκη που λέτε ήταν ένα που έλεγε για τον Έλληνα ρεζιλη που βγάζει έξω την Σούλα την κομμώτρια Σάββατο και δίνει όλο του τον μισθό ενώ στα ξενα κρατη οι γκόμενες πληρώνουν ακόμα και τα ξύδια στον γαμιά τους. :2funny:Το άλλο ήταν που τσακώνονταν προφανώς με κομμουνιστές και έλεγε ότι καλά τους έκαναν που τους έβαζαν ψάρια στον κώλο
και τα τραβούσαν έξω
με δύναμη. :2funny:
Δεν ξέρω τι τον έπιασε χθες και σήμερα και τρελλαθηκε αλλά σε γενικές γραμμές όλοι χρήσιμοι είμαστε εδω μέσα.
Ακόμα κι ο κλόουν της Γαλλιας που ψαρωνει στο μέγιστο και έχει πάρει σοβαρά όσα ψευδώς αναφέρει.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Βρήκα γκόμενα για τον Kalogero.

women-Funny-hairstyle.jpg

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.552
Πόντοι
3.556
Τσογλάνι είσαι και φαίνεσαι, αληταρά.
Και όχι μόνο τσογλάνι, αλλά και άχρηστος και για αυτό δεν σου κάθεται καμμία.
Έσπασες και πλάνταξες στο κλάμα κι έριχνες κατάρες, θλιβερέ κλόουν.

ποσα παίρνεις την ώρα ρε σκουπίδι για να φτιάχνεις ζωάκια με μπαλόνια ; Σε πληρώνουν καλά ;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Ποιος έφαγε μπαν; δεν ειμαστε για ελλείψεις.
Το νήμα διαβάζεται από πολλές γκόμενες που σχολιάζουν ακόμα και στα σόσιαλ και παρακαλούν
να κλείσει. :2funny:

Το νήμα αυτό είναι ο πυρήνας του φόρουμ. Όλα τα υπόλοιπα νήματα ενημέρωσης εναρμονίζονται με το πουτανιλίκι αλλά μόνο αυτό σακατεύει τον γυναικοκεντρισμό.

:rockon:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.552
Πόντοι
3.556
Εμένα τα καλύτερο ποστ αυτού του Λάκη που λέτε ήταν ένα που έλεγε για τον Έλληνα ρεζιλη που βγάζει έξω την Σούλα την κομμώτρια Σάββατο και δίνει όλο του τον μισθό ενώ στα ξενα κρατη οι γκόμενες πληρώνουν ακόμα και τα ξύδια στον γαμιά τους. :2funny:Το άλλο ήταν που τσακώνονταν προφανώς με κομμουνιστές και έλεγε ότι καλά τους έκαναν που τους έβαζαν ψάρια στον κώλο
και τα τραβούσαν έξω
με δύναμη. :2funny:
Δεν ξέρω τι τον έπιασε χθες και σήμερα και τρελλαθηκε αλλά σε γενικές γραμμές όλοι χρήσιμοι είμαστε εδω μέσα.
Ακόμα κι ο κλόουν της Γαλλιας που ψαρωνει στο μέγιστο και έχει πάρει σοβαρά όσα ψευδώς αναφέρει.

Εδώ έχει πάρει στα σοβαρά το ότι είναι σύμβουλος επιχειρήσεων , ενώ μας έλεγε ότι συμβούλευε μικρές επιχειρήσεις μέχρι δέκα άτομα και τον πλήρωνε το Γαλλικό κράτος

Σαν επίδομα για να μη μείνει στο δρόμο ένα πράγμα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.552
Πόντοι
3.556
Ποιος έφαγε μπαν; δεν ειμαστε για ελλείψεις.
Το νήμα διαβάζεται από πολλές γκόμενες που σχολιάζουν ακόμα και στα σόσιαλ και παρακαλούν
να κλείσει. :2funny:

Το νήμα αυτό είναι ο πυρήνας του φόρουμ. Όλα τα υπόλοιπα νήματα ενημέρωσης εναρμονίζονται με το πουτανιλίκι αλλά μόνο αυτό σακατεύει τον γυναικοκεντρισμό.

Θα προσθέσω ότι προωθεί επίσης και τις τέχνες.

Έχουμε κοτζάμ ανιματέρ από Γαλλία με διεθνή καριέρα σε τσιρκα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.552
Πόντοι
3.556
Λες να πηγαίνει με το κομμάτι;

Δεν το σκέφτηκα καν

Μεγαλειώδης κίνηση από το γίγαντα του επιχειρείν

Πηγαίνει σε συνέδρια κλοουν και τους κάνει μαθήματα όχι μόνο για το πως να φτιάξουν τα μπαλόνια ,η πως να χωρέσουν το μυτερό καπέλο στον πάτο τους αλλά και πως να τιμολογήσουνε τα κομμάτια τους

Σατανικό μυαλό

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Όταν πάντως ο καλόγερος απάντησε στον Γλυφομουνιξ έτσι :

"Τσογλάνι είσαι και φαίνεσαι, αληταρά. Και όχι μόνο τσογλάνι, αλλά και άχρηστος και για αυτό δεν σου κάθεται καμμία"

νόμιζα ότι μιλούσε κάποια γκόμενα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Το μυθικό πουλί λείπει και θα είμασταν κομπλέ
Κορυφαίο μέλος όλων. Φοβερά ποστ. Όπου τον πετυχαίνω υποκλίνομαι.
Πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση στο βάθρο αξίας
και βαρύτητας, έπειτα κενό λόγω σεβασμού και μετά έρχονται όλοι οι υπόλοιποι.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.757
Πόντοι
1.706
Τώρα που θα κατέβω Αθήνα, θα έρθω να σε δω πώς κάνεις παιγνίδι. Θα σε καταλάβω αμέσως από το φτύσιμο που θα τρως από τις γκόμενες , ρε μουνοζητιάνε :2funny:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.519
Πόντοι
1.446
Εγώ βλέπω στη δουλειά ότι οι ελλεινιδες δε γουστάρουν πως το λένε..εγω είχα φλερτ με μια Ρουμάνα ωραιο μιλφ,3 αλβανίδες η μια ξανθιά μιλφ,η άλλη 30αρα και η άλλη 16αρα μαθήτρια και με μια μαύρη από Αφρική.εννοω κοιτάνε λένε καλησπέρα και τέτοια καταλαβαίνεις ότι παίζουν..ελλεινιδα ποτέ δεν με έχει κοιτάξει φλερτάρει..επίσης και δύο πουστηδες μου την έχουν πέσει τις τελευταίες μέρες..άρα πως γίνεται τόσος κόσμος να με βλέπει ερωτικά εκτός από τις βρωμοελλεινιδες..οι βρωμες θέλουν λεφτά και κύκλο ρε πάρτε το χαμπάρι και ανοίξτε τα μάτια επιτελους υπάρχει πρόβλημα με αυτές τις σκύλες στο ελλαντα

Αυτό το έχω παρατηρήσει...

Οπότε βγαίνω εξωτερικό πολες ωραίες γκομενες με κοιτάνε ... στο δρομο στα εστιατόρια ... παίζουν με το μάτι ... λιγο να τους μιλησεις σε προσκαλουν με τον τροπο τους για περισοτερα ... Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν λευτα και καλοπέραση ... απλά είναι φυσιολογικές

Οι βρωμιαρες οι Ελλεινιδες είναι τόσο σκατοψυχες που αποφεύγουν τους άνδρες ... ούτε που τους κοιτάνε...

Ειναι σαν να τις έχει καταραστει ο Θεός για να μην νιώσουν ποτέ ευτυχισμένες

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.011
Πόντοι
6.056

Οπότε βγαίνω εξωτερικό πολες ωραίες γκομενες με κοιτάνε ... στο δρομο στα εστιατόρια ... παίζουν με το μάτι ... λιγο να τους μιλησεις σε προσκαλουν με τον τροπο τους για περισοτερα ... Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν λευτα και καλοπέραση ... απλά είναι φυσιολογικές

Οι βρωμιαρες οι Ελλεινιδες είναι τόσο σκατοψυχες που αποφεύγουν τους άνδρες ... ούτε που τους κοιτάνε...

'Αλλους έχει καταραστεί...Όχι αυτές

Αυτές ζούνε στη γη της επαγγελίας

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.285
Πόντοι
16.235

Oλα τα € η τελευταία παράγραφος...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.552
Πόντοι
3.556

Και οι ξένες σκατα είναι , απλά ανοίγουν τα πόδια πιο εύκολα τύπε

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Τώρα που θα κατέβω Αθήνα, θα έρθω να σε δω πώς κάνεις παιγνίδι. Θα σε καταλάβω αμέσως από το φτύσιμο που θα τρως από τις γκόμενες , ρε μουνοζητιάνε :2funny:
Αν κατέβεις από την Γαλλία (όπως λες) φέρε μου και κάνα βουτυρό καλό. :2funny: Μην έρθεις με άδεια χέρια και μετά κάτσε κρίνε εκ του αποτελέσματος. Θα σε βάλω να διαλέγεις εσύ που να πηγαίνω και σε μια-δυο ώρες θα έχω πάρει 5 τηλέφωνα για να σε ξεφτιλίσω εντελώς. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom