Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Πιστεύεις τυπε ότι θα ανακοίνωνα κάτι τέτοιο ώστε να μαζευτείτε οι Θεσσαλονικείς και θα έλεγε ο διοργανωτής ότι όποιος κερδίσει να γράψει μόνο θετικές κριτικές;και θα δείχνουν εγώ να στείλω μέλη;
Μάλιστα έδωσε ο διοργανωτής σε όλους δώρο κ άκουσε τις ανησυχίες των μπουρδελιαρηδων δίχως να πει κουβέντα να γραφτούν καλές κριτικές ....

Μετά ιμωςμη γκρινιάζετε που οι Αθηναίοι έχουν καλύτερες υπηρεσίες από σπίτια τσατσαδες και ιερόδουλες όταν ειρωνευεστε τέτοιες μαζώξεις.......

Αυτά από εμένα ...
Ρε φίλε ότι νάνε γράφεις ,δεν βλέπεις ότι κάνουμε χαβαλε ;
Δεν σε είπε κανείς κάτι για κριτικές

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Πιστεύεις τυπε ότι θα ανακοίνωνα κάτι τέτοιο ώστε να μαζευτείτε οι Θεσσαλονικείς και θα έλεγε ο διοργανωτής ότι όποιος κερδίσει να γράψει μόνο θετικές κριτικές;και θα δείχνουν εγώ να στείλω μέλη;
Μάλιστα έδωσε ο διοργανωτής σε όλους δώρο κ άκουσε τις ανησυχίες των μπουρδελιαρηδων δίχως να πει κουβέντα να γραφτούν καλές κριτικές ....

Μετά ιμωςμη γκρινιάζετε που οι Αθηναίοι έχουν καλύτερες υπηρεσίες από σπίτια τσατσαδες και ιερόδουλες όταν ειρωνευεστε τέτοιες μαζώξεις.......

Αυτά από εμένα ...
Και που τις ακουσε, που τις εγραψε.??? Στο δεξι του ή στο αριστερο του.??

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.660
Πόντοι
41.293
Και που τις ακουσε, που τις εγραψε.??? Στο δεξι του ή στο αριστερο του.??
Ta άκουσε κ τα μετέφερε
Τώρα αν οι ιδιοκτήτες τα ακούσουν ,αυτό είναι άλλο θέμα κ έχει να κάνει με προσφορά κ ζήτηση.....ελεύθερη αγορά έχουμε κ αν θέλεις δεν τους προτιμάς που μας έχουν γεμίσει φολες κ γριές .......
Τσπ σαα αφήνω από το όμορφο monastir

• Like
Αντιδράσεις: Cecell

ivanovi

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
278
Πόντοι
20
Μικρή βόλτα σήμερα μετά από αρκετό καιρό… Λίγο πολύ το ίδιο χάλια η κατάσταση. Έψαχνα την Ρόζα αλλά στο μαγαζί που δούλευε σήμερα ήταν μια Μαρία ψηλή αδύνατη που την είχα δοκιμάσει στο παρελθόν. Εάν ξέρει κανείς που και εάν δουλεύει πλέον ας μου πει. Δεν είδα τπτ ενδιαφέρον και πολλές ήταν στο δωμάτιο οπότε δεν τις είδα. Τελικά περασα με την Άννα που δουλεύει σε αυτό δίπλα στην Μιρελλα, αλλά έχει γυρίσει πολλά μαγαζιά το τελευταίο διάστημα. Είχα διαβάσει και καλές κριτικές οπότε είπα να κάνω μια δοκιμή. Περασα με 30 απλό. Δεν τρελάθηκα αλλά τίμια επιλογή σε γενικές γραμμές . Γενικά δεν είναι και του γούστου μου αλλά δεν ψήθηκα με τπτ άλλο και είπα να μην φυγω άπραγος.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646
κι αλλα 3 ελεγαν θα κληρωθουν. ποιοι τα κερδισαν;
Κερδίσαμε όλοι που ήμασταν παρών στην κοπή της πίτας που έγινε στο σαλόνι του Red light studio.Χασατε όλοι που δεν παρευρέθηκατε.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.161
Πόντοι
37.562
Κερδίσαμε όλοι που ήμασταν παρών στην κοπή της πίτας που έγινε στο σαλόνι του Red light studio.Χασατε όλοι που δεν παρευρέθηκατε.
Τεσσερις ατομα πηγατε μονο?
Θα φαγατε και μεγαλο κομματι βασιλοπιτας!!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Τι μαλάκας είσαι! 3 βασιλοπιτες είχε κ σαμπάνιες Asti Martini.Αψογη περιποίηση!
Σε άλλες εποχές 09-10 προσωπικά θα ερχόμουν .
Και λόγο ηλικίας και λόγο πολύ καλής παρέας εδώ μέσα .
Πλέον δεν νομίζω ότι με αντιπροσωπεύει όλο αυτό .
Χωρίς παρεξήγηση,αλλά μαζί με τις εποχές έχει αλλάξει και ο πελάτης .

Alex_1986

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
134
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστές πέρασα την Παρασκευή από την Αλίσα από Ρωσία στο Bad girls .
Πρόσωπο ωραίο, έχει φουσκώσει χείλη.. έχει λίγο μεγάλη περιφέρεια... Δεν την λες γυμνασμενη.. φορούσε ένα baby doll να το κρύβει..
Στο κρασί (da pipa) που είχε πει κάποτε ο Κόκκαλης, ήταν καλή, όχι όμως Λαρα-Αλινα..
Κάναμε 2 στάσεις, ιεραποστολικό και στα 4.. Στα 4 ερχόταν προς τα πίσω και χουφτωνα την κωλαρα της.. Καλή, δεν κλαίς τα λεφτά σου.. αλλά δεν ξέρω εάν θα πήγαινα 2η φορά..

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311
Εχει δοκιμάσει κανένας τα καινούργια στο βεγκας αλιονα και Ολίβια; Τα είδα σήμερα. Ωραία κορμιά

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
489
Πόντοι
21
οι αλβανίδες είναι οι πιο άσχημες γυναίκες,προτιμώ ρουμάνες,μολδαβές και βουλγάρες...για τις ελλεϊνίδες τις δικές μας ούτε λόγος...

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
21.740
Πόντοι
8.296
οι αλβανίδες είναι οι πιο άσχημες γυναίκες,προτιμώ ρουμάνες,μολδαβές και βουλγάρες...για τις ελλεϊνίδες τις δικές μας ούτε λόγος...
Τι είπες για τις Αλβανίδες ρε; Τώρα φωνάξει ξαντέρφια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom