Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 26.120
- Πόντοι
- 7.046
Ο Λότοφ τώρα, τι φάση, και στον ΣΚΑΪ; Καλά τα λέει, δεν λέω κάτι για αυτό, αλλά.... ΝΔ στην εξουσία, ΝΔ και αυτός...
Ναι τυπε σίγουρα μιλούσαν υπέρ του Λευτέρη επειδή τον "συμπαθούσαν" .....ο χαγιατε αν κάποιος έλεγε κάτι κακό για αυτόν το πολύ πολύ να τον έβριζε ο άλλος αν έλεγε κανείς κάτι για αυτόν έτρωγε φαπα και τραμπουκα ....φυλακές ο φυσικός του χώροςΠρεπει να ειναι απο τα ποιο μισητα ατομα
Για Τον αλλον τον λευτερη μιλουσαν οι περισσοτεροι "συνεργατες" του υπερ
Για τον χαγιατε δεν βρεθηκε ουτε μισο ατομο να πει κατι υπερ του
Μεχρι και ατομα που βγαιναν σε κλαμπ μαζι και το παιζαν φιλαρακια του τυπου νταντι τσουλφα οχι μονο δεν ειπαν κατι θετικο για αυτον
Αλλα πανυγηριζανε με την συλληψη του
![]()
Σιγουράκι βουλευτής με ΝΔ μελλοντικά ο Λότοφ. Κάνει γκελ στη νεολαία.Αυτός ο Σφακιανάκης, πάντα καλεσμένος πρέπει να είναι, όταν μιλάνε για Διαδίκτυο, άλλοι ειδικοί ΔΕΝ υπάρχουν στη χώρα; Λογιστές: 4 συγκεκριμένοι που καλούν όλη την ώρα, μας τα έκαναν τσουρέκια. Σχολιαστές αστυνομικών ειδήσεων, το ίδιο.
Ο Λότοφ τώρα, τι φάση, και στον ΣΚΑΪ; Καλά τα λέει, δεν λέω κάτι για αυτό, αλλά.... ΝΔ στην εξουσία, ΝΔ και αυτός...
Ρε μάγκες αλήθεια τώρα αυτός τι είναι;Αυτός ο Σφακιανάκης, πάντα καλεσμένος πρέπει να είναι, όταν μιλάνε για Διαδίκτυο, άλλοι ειδικοί ΔΕΝ υπάρχουν στη χώρα; Λογιστές: 4 συγκεκριμένοι που καλούν όλη την ώρα, μας τα έκαναν τσουρέκια. Σχολιαστές αστυνομικών ειδήσεων, το ίδιο.
Έχουμε πληροφορίες;απο τις τοπ στιγμες,χα,χα
Φαιδρα θελω να σε γαμησω μεχρι να σβησει ο ηλιος κ να μου ριχνεις μπινελικια σαν αυτα που εριχνες στον Τζανετο..![]()
Γιουτιούμπερ δηλώνει.Ρε μάγκες αλήθεια τώρα αυτός τι είναι;
Λοιπόν για να αλλάξουμε θέμα..έχω αρκετά βιντεάκια πληρωμένα από τιτι και άλλες καυλιαρες που έχουν of όπως tokio..Lisa..οποιος θέλει στέλνει μήνυμα για ανταλλαγή!
Απλά ρε φίλε είναι πολλοί που έχουν και δεν δίνουν με αναγκάζουν να το κάνω έτσι..Οποιος θελει ανεβαζει εδω, να δημοκρατικοποιησουμε το of
1) Θα δεχτείς μήνυση για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ότι τρως δηλαδή άμα ανεβάσεις πειρατική ταινία.Λοιπόν για να αλλάξουμε θέμα..έχω αρκετά βιντεάκια πληρωμένα από τιτι και άλλες καυλιαρες που έχουν of όπως tokio..Lisa..οποιος θέλει στέλνει μήνυμα για ανταλλαγή!
Ένας λόγος για τον οποίο χαίρομαι είναι που όλοι/όλες ανθυποσελεπριτι που πήγαιναν εκεί θα έχουν χεστει τωρα
Στο ytube έχει ένα σωρό αποσπάσματαΣτείλτε κανένα βίντεο από Hayate δεν έχω δει τίποτα