Καμία γνώμη έχουμε παιδιάΤην Αλεξία
![]()
Αλεξία/Trans
Aλεξία/Trans / Eλλάδα /20 ετών H Aλεξία ειναι ενα καυτό trans κοριτσι μόλις 20 ετών με έντονο σεξουαλικό ταπεραμπεντο και αξιοσημείωτα προσόντα...www.filis104.com
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kwstas_sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 191
- Πόντοι
- 280
Νναταλία τρανς τη συνάντησα πριν δυο μήνες είπα να επισκεφτώ το συγκεκριμένο οίκο με σκοπό την ναταλία εκφυλλο μωρό τρανς έχει βάλει βυζιά και είναι σκέτη καύλα, επέλεξα πρόγραμμα τον 60 με ποδολαγνεία πολύ δυνατή πίπα και στο γαμήσι φωτιά σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτώ
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.358
- Πόντοι
- 4.510
ΠαθητικήΚαμία γνώμη έχουμε παιδιά
Όταν λες καλές υπηρεσίες για πες κάτι παραπανω.Η αλήθεια είναι πως κακώς δεν υπάρχουν κριτικές και γενικά συζήτηση για την συγκεκριμένη. Είναι μούναρος, καυλιάρα, καλές υπηρεσίες, ευγενική. Γενικά καλή περίπτωση. Νομίζω προφσφαρα έβαλε βυζιά, οπότε φαντάζομαι πως θέλει λίγο χρόνο μέχρι να πάρει απόφαση να τον κόψει.
Την δοκίμασες; Αν ναι πες μας περισσότεραΠαθητική
Την είδα σήμερα έπαθα σοκ όταν μου είπε είναι τρανς.. θα προετοιμαστώ ψυχολογικά κ θα πάω σύντομαΚαμία γνώμη έχουμε παιδιά
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.374
- Πόντοι
- 456
τα παντα!Παιδιά για πείτε τίποτα για την Άντζελα αξίζει; τι υπηρεσίες προσφέρει;
Φίλε για πες λίγες λεπτομέριεςτα παντα!
Αδερφέ μου έκανε σαλόνι αν είναι δυνατόν αυτό το κορίτσι να είναι τρανς έχω πάθει πλάκαΤην είδα σήμερα έπαθα σοκ όταν μου είπε είναι τρανς.. θα προετοιμαστώ ψυχολογικά κ θα πάω σύντομα
Και εγώ δεν υπάρχει τέτοιο κορμί σε γυναίκαΑδερφέ μου έκανε σαλόνι αν είναι δυνατόν αυτό το κορίτσι να είναι τρανς έχω πάθει πλάκα
Αδερφέ και η φωνή δεν υπάρχειΚαι εγώ δεν υπάρχει τέτοιο κορμί σε γυναίκα
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.097
- Πόντοι
- 2.696
Μαλάκες μας έχετε καυλώσει με την Αλεξία, φροντίστε να πάμε εκεί να δούμε καμία αντρούκλα! χαχαχα
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.097
- Πόντοι
- 2.696
Την Simona την έχουμε δει από κοντά;
Ένα λεπτό πιπίνι με τέλεια λεπτα άκρα που αν δεν μου έλεγε είναι τρανς κ να κομπλάρω θα έμπαιναΜαλάκες μας έχετε καυλώσει με την Αλεξία, φροντίστε να πάμε εκεί να δούμε καμία αντρούκλα! χαχαχα
Πρέπει να είναι η ίδια που είναι και φυλής 65.Την Simona την έχουμε δει από κοντά;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 19
- Like
- 21.114
- Πόντοι
- 3.246
λίγαΤην Simona την έχουμε δει από κοντά;
μέτρα παραπάνω την παίρνεις στο 20ρικο μετά τις 23:00
Sexologos12
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 63
- Πόντοι
- 0
Τρελό δίδυμο ελινα και Ναταλια τρανς της είχα πάρει παρτουζα πολυ καλές έχουν βάλει και στήθος αξίζουν να της επισκεφτείτε αλλα είναι σπάνια στης βάρδιες μαζί
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.097
- Πόντοι
- 2.696
Έχω πάει εδώ και καμία εβδομάδα 10 μέρες να δω την Αλεξία που γράφετε πόσο μουναρα είναι κλπ. Και ρε παιδιά... Το ήξερα μέσα μου ότι τρολλαρετε αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
Αντίκρισα λοιπόν έναν κανονικότατο άντρα που απλώς είχε βαφτεί κ φορούσε γυναικεία ρούχα! Ρε πάτε καλά???
Ναταλία και Ελίνα βέβαια, καμία σχέση! Είναι κ οι δύο φωτιά!!
Αντίκρισα λοιπόν έναν κανονικότατο άντρα που απλώς είχε βαφτεί κ φορούσε γυναικεία ρούχα! Ρε πάτε καλά???
Janjan13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
Ήταν ενεργητική ;; Από προσόντα ;Έχω πάει εδώ και καμία εβδομάδα 10 μέρες να δω την Αλεξία που γράφετε πόσο μουναρα είναι κλπ. Και ρε παιδιά... Το ήξερα μέσα μου ότι τρολλαρετε αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!