Διαγραμμένο μέλος 38448
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 410
- Πόντοι
- 301
Σου εχω στειλει μηνυμα φιλεΈχω προσωπική εμπειρία με την Naory. Όποιος θέλει να μάθει ας στείλει προσωπικό μνμ
Σου εχω στειλει μηνυμα φιλεΈχω προσωπική εμπειρία με την Naory. Όποιος θέλει να μάθει ας στείλει προσωπικό μνμ
δεν βγάζει κάτι με αυτό το όνομα.. μπορείς να στείλεις το λινκ του προφίλΓια iwanna_vlaxerwnaki στο ινστα ξερει κανεις τιποτα;
Αντε επιτέλους και είχα αρχίσει να ανησυχω !Πάω μόνο Ericca γιατί εκτός από ποδολαγνεία και strap-on είναι καταπληκτική στα mind games, από εκεί ξεκινούν όλα μου ελέγχει το μυαλό μου και μετά το σώμα μου, όσο με δέχεται θα πηγαίνω
Eπειδή όντως σε βλέπω λίγο ανήσυχο, πάμε άλλη μιά φορά να το εμπεδώσουμεΑντε επιτέλους και είχα αρχίσει να ανησυχω !
E ναι ρε φιλε ειχαν γεμισει 4 σελίδες και δεν υήρχε μια ξεκάρφωτη αναφορα στην Ερικα. Προς στιγμήν νόμισα ότι ειχε χαλάσει ο αλγοριθμος του νήματος ! Παιδιά συντονιστείτεEπειδή όντως σε βλέπω λίγο ανήσυχο, πάμε άλλη μιά φορά να το εμπεδώσουμε
ΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!
Δεν τον έχει φάει από την έρικαEπειδή όντως σε βλέπω λίγο ανήσυχο, πάμε άλλη μιά φορά να το εμπεδώσουμε
ΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!
τι ζόρι τραβάς corleone?E ναι ρε φιλε ειχαν γεμισει 4 σελίδες και δεν υήρχε μια ξεκάρφωτη αναφορα στην Ερικα. Προς στιγμήν νόμισα ότι ειχε χαλάσει ο αλγοριθμος του νήματος ! Παιδιά συντονιστείτε
E ναι ρε φιλε ειχαν γεμισει 4 σελίδες και δεν υήρχε μια ξεκάρφωτη αναφορα στην Ερικα. Προς στιγμήν νόμισα ότι ειχε χαλάσει ο αλγοριθμος του νήματος ! Παιδιά συντονιστείτε
Γιατί να μην σε δεχτεί? την πληρώνεις δεν πας τζάμπαΠάω μόνο Ericca γιατί εκτός από ποδολαγνεία και strap-on είναι καταπληκτική στα mind games, από εκεί ξεκινούν όλα μου ελέγχει το μυαλό μου και μετά το σώμα μου, όσο με δέχεται θα πηγαίνω
Δεν σε έχει γαμήσει η έρικα και κλαψομουνιάζεις πήγαινε ντόρα τρανς γαμεί καλάE ναι ρε φιλε ειχαν γεμισει 4 σελίδες και δεν υήρχε μια ξεκάρφωτη αναφορα στην Ερικα. Προς στιγμήν νόμισα ότι ειχε χαλάσει ο αλγοριθμος του νήματος ! Παιδιά συντονιστείτε
Βρεθηκε και ο ηλίθιος της ημέρας , μην ανησυχεις οπως θα εχεις δει γνωριζω πολλά έχω κανει πολλά δεν περιμενα εσενα για οδηγιες αυτο μου έλειπεΔεν σε έχει γαμήσει η έρικα και κλαψομουνιάζεις πήγαινε ντόρα τρανς γαμεί καλά
Όταν δεν έχει την αναμενόμενη πελατεία ένα μαγαζί βάζει διαφήμιση, απλά τα πράγματα...E ναι ρε φιλε ειχαν γεμισει 4 σελίδες και δεν υήρχε μια ξεκάρφωτη αναφορα στην Ερικα. Προς στιγμήν νόμισα ότι ειχε χαλάσει ο αλγοριθμος του νήματος ! Παιδιά συντονιστείτε
Ναι αλλα δεν υπαρχει οργανωση και καρφωνονται οποτε καταθέτω πρόταση.Όταν δεν έχει την αναμενόμενη πελατεία ένα μαγαζί βάζει διαφήμιση, απλά τα πράγματα...
Νομίζω αυτό το νήμα ελάχιστη σχέση έχει με την αυταρχική σκηνή στην Ελλάδα σήμερα. Ακούμε συνέχεια για τις ίδιες και τις ίδιες ενώ υπάρχουν πολλές άλλες αφέντρες που μπορεί να βρει κανείς στο fetlife. Και απορώ γιατί δεν γράφει κανείς γι'αυτές. Ας αναφέρω για παράδειγμα την Ραμόνα. Τέλος πάντων βαριεστημένα παρακολουθούμε και αυτό το νήμα μήπως και έχουμε κάποια πληροφορία από τον 21ο αιώναΝαι αλλα δεν υπαρχει οργανωση και καρφωνονται οποτε καταθέτω πρόταση.
Συσταση της Αδελφότητας της Ερικας με απώτερο σκοπό όταν το νημα ασχολείται με άλλες γκομενες θα δημιουργουν ενα νεο προφιλ το οποιο θα ρωταει << Τι αποψη εχετε για την Ερικα ; >> και θα μπαινουν απο κατω και θα γραφουν τα καλυτερα γιατι τωρα όταν η συζητηση αφορα άλλες και πεταγεται ενας στο ξεκουδουνο και γραφει για την Ερικα αφενός κανει ολο το παρεάκι ρόμπα αφετέρου δε βοηθά και την Ερικα . Για αυτο ειπα συντονιστειτε μάγκες σας εχουν παρει χαμπάρι
Θα ηταν χρήσιμο να συμμετέχεις και να αναφέρεις και εσύ στο νήμα τις εμπειρίες σου απο τις αφέντρες που γνωρίζεις, ξεκινώντας πχ απο την Ραμόνα.Νομίζω αυτό το νήμα ελάχιστη σχέση έχει με την αυταρχική σκηνή στην Ελλάδα σήμερα. Ακούμε συνέχεια για τις ίδιες και τις ίδιες ενώ υπάρχουν πολλές άλλες αφέντρες που μπορεί να βρει κανείς στο fetlife. Και απορώ γιατί δεν γράφει κανείς γι'αυτές. Ας αναφέρω για παράδειγμα την Ραμόνα. Τέλος πάντων βαριεστημένα παρακολουθούμε και αυτό το νήμα μήπως και έχουμε κάποια πληροφορία από τον 21ο αιώνα![]()
τις ειρωνίες εκεί που σε παίρνειΒρεθηκε και ο ηλίθιος της ημέρας , μην ανησυχεις οπως θα εχεις δει γνωριζω πολλά έχω κανει πολλά δεν περιμενα εσενα για οδηγιες αυτο μου έλειπε
Εγώ πάω γιατί με γαμεί καλά πιά διαφήμιση και μαλακίες αν δεν ξέρεις μην γράφεις φουλ είναι κάθε μέραΌταν δεν έχει την αναμενόμενη πελατεία ένα μαγαζί βάζει διαφήμιση, απλά τα πράγματα...
Δικαιώμα μου να πηγαίνω μόνο στην ericcaΑντε επιτέλους και είχα αρχίσει να ανησυχω !
Η ericca είναι η δασκάλα μου στο bdsm και σε πληροφορώ ότι σταματάει ακόμα και γνωστούς τηςΌταν δεν έχει την αναμενόμενη πελατεία ένα μαγαζί βάζει διαφήμιση, απλά τα πράγματα...