Σου έστειλα εγωΠως στέλνω πμ; (δεν το έχω ξανακάνει)
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σου έστειλα εγωΠως στέλνω πμ; (δεν το έχω ξανακάνει)
Αν μπορείς στείλε και σε μένα. Ευχαριστώ.Θα σου στείλω εγώ φίλε
Εμένα δεν μου έχεις απαντησειΑπό χθες έχω ενημερώσει πάρα πολλούς σε προσωπικά μηνύματα!
Μεγάλη προσοχη στην συγκεκριμένη Ελληνίδα δεν αξίζει να ρισκάρει κάνεις
Καλημέρα φίλε πες ποια είναι να γλυτώσω και εγώΌταν είδα σήμερα ότι ύστερα από πολύ καιρό έβαλε αγγελία τρελάθηκα
Λυπάμαι εύχομαι να μην βρεθείς ποτέ σε αυτή την θέσηΟ τύπος ζει τα 5 λεπτά δημοσιότητας του στο μπου.κομ
Αφήστε τον.
Όποιος θέλει να ενημερώσει, ενημερώνει.
Τώρα για την κωλομπα τον φιλο, ας πρόσεχε που ήθελε ακαποτα με τραβελια
Δε μπορώ για κάποιο λόγο να στείλω μήνυμα. Μπορείς να μου στείλειςΕγώ απλά ήθελα να ενημερώσω και δεν μου χρειάζονται τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που αναφέρεται από τον φίλο
Όσο για αυτά που λέει για τον φίλο μου λυπάμαι και εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν
Καλημέρα! Στείλε να έχουμε τό νου μας. Πολύ σοβαρό αυτό!!Όνομα δίνω μόνο σε προσωπικό μήνυμα
Λυπάμαι εύχομαι να μην βρεθείς ποτέ σε αυτή την θέση
άσε τι σου γράφουν κ ενημέρωσε ποια είναι, είναι σοβαρό θέμα αυτό.Λυπάμαι εύχομαι να μην βρεθείς ποτέ σε αυτή την θέση
Εννοείται είναι πολύ σοβαρό.άσε τι σου γράφουν κ ενημέρωσε ποια είναι, είναι σοβαρό θέμα αυτό.
άσε τι σου γράφουν κ ενημέρωσε ποια είναι, είναι σοβαρό θέμα αυτό.
Καλα μην το γαματε το θέμα ότι θα κολλήσεις κάτι τόσο σοβαρό με στοματικο... ένα κάρο άλλα νοσήματα ναι, αλλά αυτό όχι.
Και ο τύπος που φαίνεται να κόλλησε αυτό το κακό το έκανε μαζί της συστηματικά ακάποτα και ως παθητικός μόνο.
Αύξησε κατά πολύ τις πιθανότητες με αυτή την επιλογή.
Δν θα βρεθώ τύπε μου γτ το μυαλό μου το έχω πάνω απο την καβλα της στιγμής. Κ στο λέει κάποιος ο οποίος όσο πήγαινε με εσκορτ ήμουν ελεύθερος κ επομένως αν κολλούσα κάτι απο μαλάκια μου θα έμενε σ μενα. Τωρα κάτι παντρεμένοι μ οικογένεια κ παιδιά που πηγαίνουν κ γαμιουνται ακαποτα με τραβελια κ μη και βάζουν σε κίνδυνο τις οικογένειες τους, τι θες? Να τους λυπηθώ? Τις οικογένειες τους λυπάμαι με τι μαλακες έχουν μπλέξει κ δν το ξέρουνΛυπάμαι εύχομαι να μην βρεθείς ποτέ σε αυτή την θέση
Από 50 ως 100 σίγουρα