Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
@BisexualWannabe σου χρωστάω 10
Προτείνω να πάρουμε και αυτόν τον τύπο μαζί για βοήθειαAγιo Δημήτριο θα πάμε παρέα με cost
Ναι θα βοηθήσειΠροτείνω να πάρουμε και αυτόν τον τύπο μαζί για βοήθεια
Προτείνω να πάρουμε και αυτόν τον τύπο μαζί για βοήθεια
Ναι θα βοηθήσει![]()
Καλά μάγος είμαι;;Αυτός ο Αλβανός σύντομα θα κάνει μεγάλη μαλακία μέσα στην ομάδα του
Τους έχει βάλει να τον φωνάζουν βασιλιά και όπου ναναι θα πάει να το παίξει ανώτερος και θα τσαντιστουν οι άλλοι.
Μπορεί Σοφιάννα να έχει χορηγούς εδώ, οπότε γιατί να τρέχει Santo Domingo? ΝΑ εκτίθεται και να αρρωστήσει εκεί για 6-7 χιλιάρικα το μήνα (Τόσα να πάρει καθαρά, οι άλλοι "Διάσημοι" πέρνουν κανα 15ρι γιατί έχουν μανατζαραίους/ασφάλειες/συμβόλαια να πληρώσουν). Σταυρούλα θα δείχνει κωλάρα συνέχεια, αφού θα τρέχει με το "στριγκο" το μαγιώ όλο μέσα!!!αντι ο μαλακας ο τουρκος να βαλειι την υπερτατη κωλαρα τις Αβρααμακη μου βαλε παλι τον καστορα την Χρυσοπουτσοειδη
ωπα! κωλο-ληψη υπαρχει αυτη νης?
Μη βριζεις μαν ηρεμαενα τετοιο πλανο επρεπε να βγαζουν απο ολες
ενα τετοιο πλανο επρεπε να βγαζουν απο ολες
αντι ο μαλακας ο τουρκος να βαλειι την υπερτατη κωλαρα τις Αβρααμακη μου βαλε παλι τον καστορα την Χρυσοπουτσοειδη
Μη βρίζετε ρε μουνια.
Ναι ο μπουστης γαμω το βαζελο του και το τεριμ μέσα μουνοπανοβαλε ρε μουνι Ατζουγια την πουταναρα την Καρολινα εστω Σοφιανα να παει η παρτουζα συννεφο
Ναι ο μπουστης γαμω το βαζελο του και το τεριμ μέσα μουνοπανο
Ναι ο μπουστης γαμω το βαζελο του και το τεριμ μέσα μουνοπανο