athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.076
- Πόντοι
- 12.756
Ε δεν περίμενα τέτοια πουστια από αυτή υποτίθεται γνωριζόμασταν αρκετό καιρό, της έκανα και κάποιες χαρές γιατί δεν είχε κάρτα και έβαζα την δική μου για κάτι αγορές τηςάλλη φορά να παίρνεις μαζί σου τον @Zebu ή τον ατενέζο @athinaios44
τύπε με το μπαρδόν, και χωρίς "ανταλλάγματα" εννοείται, δε βάζεις και για μένα καμιά κάρτα σου?Ε δεν περίμενα τέτοια πουστια από αυτή υποτίθεται γνωριζόμασταν αρκετό καιρό, της έκανα και κάποιες χαρές γιατί δεν είχε κάρτα και έβαζα την δική μου για κάτι αγορές της
ζεμπου ειναι ικανοτερος εγω γερασατύπε με το μπαρδόν, και χωρίς "ανταλλάγματα" εννοείται, δε βάζεις και για μένα καμιά κάρτα σου?
κι εγώ θα σου γνωρίσω @Zebu και ατενέζο @athinaios44 για μελλοντικές εξορμήσεις χωρίς άγχος...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κτήνη και οι δυο (με το συμπάθειο στο πρόσωπό τους)
κι ο equalizer συνταξιούχος ήτανζεμπου ειναι ικανοτερος εγω γερασα
εσύ είσαι μυώδης σουπιάΕγω ειμαι ανθρωπος της εκκλησιας δεν κανω τετοια παρε τον Ατενεζο.
Μου τα έδινε τα λεφτά, δεν τα έδινα δώροτύπε με το μπαρδόν, και χωρίς "ανταλλάγματα" εννοείται, δε βάζεις και για μένα καμιά κάρτα σου?
κι εγώ θα σου γνωρίσω @Zebu και ατενέζο @athinaios44 για μελλοντικές εξορμήσεις χωρίς άγχος...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κτήνη και οι δυο (με το συμπάθειο στο πρόσωπό τους)
Ωχχ, που πηγες και εμπλεξες συναγωνιστη?Ήταν δύο Ρουμάνοι, έφαγα μερικές έριξα και εγώ , δεν έκατσα να κάνω τον ηρωα
Άστα ήταν να γλιτώσω τα 20 του ξενοδοχείου, μου είπε έλα σπίτι μου νοίκιασα σπίτι θα είμαι μόνη να μην πληρώνεις ξενοδοχείο, ήρθα και σε 20 λεπτά ήρθαν οι Ρουμάνοι, ευτυχώς δεν πρόλαβα να γδειθωΩχχ, που πηγες και εμπλεξες συναγωνιστη?![]()
Εσυ τι πηγες να κάνεις ρε φίλε με αυτή την γριά;; Και στις φωτογραφίες με πιανει αηδία!!!Παιδιά προσοχή στη συγκεκριμένη Elina for you (699.2578444)
Κανονικό όνομα Μαρίνα μην πάτε ποτέ σπίτι της πήγα εγώ και μπλακωθηκα με τον γκόμενο -νταβα της. Μου την είχε στημένει μάλλον για να απαλλαγή από αυτόν η τον μπλακοσω η με μπλακοσει και κάνω καταγγελία και μπει μέσα η με καθαρίσει δεν ξέρω.
εγώ από τις φωτό που βλέπω απορώ γιατί έπαιξε επαναληπτικός γύρος με την κυρίαΕ δεν περίμενα τέτοια πουστια από αυτή υποτίθεται γνωριζόμασταν αρκετό καιρό, της έκανα και κάποιες χαρές γιατί δεν είχε κάρτα και έβαζα την δική μου για κάτι αγορές της
Δεν είναι γριά 43-45 είναι ,Εσυ τι πηγες να κάνεις ρε φίλε με αυτή την γριά;; Και στις φωτογραφίες με πιανει αηδία!!!
Γιατι ηρθαν τους φωναξε η τυπισσα ; και εσυ το εικοσαρικο σκεφτεσαι ;;;αυτο εξανεμιζεται στο λεπτο .Μηπως ειχες δημιουργησει ερωτικο νταραβερι με την τυπισσα και ηρθε ο κερατας της να ζητησει τα ρεστα ;;;Άστα ήταν να γλιτώσω τα 20 του ξενοδοχείου, μου είπε έλα σπίτι μου νοίκιασα σπίτι θα είμαι μόνη να μην πληρώνεις ξενοδοχείο, ήρθα και σε 20 λεπτά ήρθαν οι Ρουμάνοι, ευτυχώς δεν πρόλαβα να γδειθω
Γιατι ηρθαν τους φωναξε η τυπισσα ; και εσυ το εικοσαρικο σκεφτεσαι ;;;αυτο εξανεμιζεται στο λεπτο .Μηπως ειχες δημιουργησει ερωτικο νταραβερι με την τυπισσα και ηρθε ο κερατας της να ζητησει τα ρεστα ;;;είπα κάτι έστησε αυτή μάλλον για να γλιτώσει από αυτόν , ότι θα πλακοθουμε και θα του κάνω μήνυση και τον βάλουν μέσα δεν ξέρω
Ρε μας δουλεύετε; Πίπα με καπότα 100 Ευρώ; Και το σκέφτεστε;;;20ΧΡΟΝΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..
ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ??
Το καλοκαίρι είχε έρθει ΜύκονοΠαιδιά προσοχή στη συγκεκριμένη Elina for you (699.2578444)
Κανονικό όνομα Μαρίνα μην πάτε ποτέ σπίτι της πήγα εγώ και μπλακωθηκα με τον γκόμενο -νταβα της. Μου την είχε στημένει μάλλον για να απαλλαγή από αυτόν η τον μπλακοσω η με μπλακοσει και κάνω καταγγελία και μπει μέσα η με καθαρίσει δεν ξέρω.