Οντως μας διαβάζουν. Ειναι γεγονός. Σε πολλές υποθέσεις. Και τώρα την στιγμή που μιλάμε. Είμαστε η μόνη αξiόπιστη πηγή ενημέρωσης στην χώρα . Απο εδώ βγαίνουν όλες οι ειδήσεις. Εμείς νομοθετούμε, εμείς ρίχνουμε και ανεβάζουμε κυβερνήσεις. Πάντα παρουσιάζονται αντικειμενικές και κυρίως αληθινές ειδήσεις.- εξομολογήσεις απο τα έμπειρα μέλη του bou .
Εγώ παντως απορώ γιατί δεν μας έχουν καλέσει μια φορά να βγούμε στον αέρα να τοποθετηθούμε , παρά μόνο μένουν στα γραπτά μας. Μάλλον δε γνωρίζουν οτι τα μέλη του bou έχουμε σφαιρικές γνώσεις για ολα τα θέματα της επικαιρότητας. Βλέπε Ρούλα Πισπιρίγκου, Τούνη, τιμολόγια ρεύματος, εγκυμοσύνη Βίκυς Κάβουρας, ακρίβεια, Survivor, αθλητικά , γάμος ομοφυλόφιλων κλπ.
Κύριε Ευαγγελάτο μου , σας παρακαλώ βγάλτε με στον αέρα να τοποθετηθώ, για ενα απο αυτά τα ζητήματα . Διαλέξτε εσείς ποιο θέμα θέτε. Τα κατέχω ολα.

Ειμαι ευγενής, δεν κάνω σαρδάμ και θα δώσω πιστευτές απαντήσεις σε ολα σας τα ερωτήματα. Περιμένω pm απο εσάς για να ορίσουμε ποτε θα εμφανιστώ..Οχι αύριο γιατι θα ειμαι στο μπιλ κατα πασα πιθανοτητα. Απο εβδομάδα ομως είμαι στην διάθεση σας. Τα σέβη μου στην Κα Στεφανίδου..