pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 10.615
- Πόντοι
- 9.095
Ναι πες της φουλ προγραμμα όταν λέμε εννοούμε και πρωκτικόΜιλήσαμε ναι
Την ρώτησα τι μπορώ να κάνω με 80/h , φουλ πρόγραμμα λέει τελείωμα στο στήθος...
Ναι πες της φουλ προγραμμα όταν λέμε εννοούμε και πρωκτικόΜιλήσαμε ναι
Την ρώτησα τι μπορώ να κάνω με 80/h , φουλ πρόγραμμα λέει τελείωμα στο στήθος...
Ναι λογικά δεν είναι η Αλεξάνδρα Κουτσαντωνη... Γνωστη influencer....Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Εσκορτ λέει με 80 ευρώ την ώρα...
Ύποπτο??
Μη βαράς ρε μεγάλε!!Ναι λογικά δεν είναι η Αλεξάνδρα Κουτσαντωνη... Γνωστη influencer....
Ρε τι παπά τρώτε;
Πόσο μλκς μπορεί να είστε ;
ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΟΥΦΑ...κλεμμένες φωτογραφίες κλεμμένα όλα ...
Μακριά !
Όλα καλά ...Μακριά από αυτά !Μη βαράς ρε μεγάλε!!
Το ξέρω, κάτι καταλαβαίνω και εγώΌλα καλά ...Μακριά από αυτά !
Εδώ είμαι!!!!Παίδες , κάποια ανεξαρτητη που να κάνει ραντεβού σκαραμαγκα υπάρχει;;;; , γιατί οι περισσότερες ρίχνουν άκυρο μόλις λες σκαραμαγκα
Απεριοριστες εκτονωσεις, μεσα στην 1 ωρα?Όποιος είναι λάτρης gfe....
Είμαι εδώ....!!!
Και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων οποίος δεν περάσει καλά,με το εξής στοίχημα...
Δεν περνάς καλά ..δεν δίνεις τίποτα....
Περνάς καλά....Δίνεις τα διπλά!!!
Ραντεβού σε Όλη την Αθήνα χωρίς καμία χρέωση για μακρινές διαδρομές απεριόριστες εκτόνωσης εντός του ραντεβού και τίποτα έξτρα ότι γίνει είναι μέσα στην τιμή ....
Για να σας δω!!!
6946606966
D Y A N A
![]()
Σε όλο το ραντεβού!Απεριοριστες εκτονωσεις, μεσα στην 1 ωρα?Καλοοοοοο!!
![]()
Θα στραγγισουμε τελειως!Σε όλο το ραντεβού!
Η χύσεις 1 φορά η 17 φορές,θα πληρώσεις τα ίδια
Και σε όποιον έχει αμφιβολίες έχουμε και το στοίχημα!
Στο χέρι σας είναι μωρό μου!!Θα στραγγισουμε τελειως!Παντως ,αυτο με τις απεριοριστες εκτονωσεις, πολυ λιγες κοπελες το εχουν, ειναι και αλλη μια ακομη κοπελα!
Σε όλο το ραντεβού!
Η χύσεις 1 φορά η 17 φορές,θα πληρώσεις τα ίδια
Και σε όποιον έχει αμφιβολίες έχουμε και το στοίχημα!
Μην το αφήνεις στο χέρι μας, εκεί είναι συνεχώς.Στο χέρι σας είναι μωρό μου!!
Τι άλλο να κάνω!![]()
Ναι μα αν δεν μου τον φέρετε....τι να κάνω??Μην το αφήνεις στο χέρι μας, εκεί είναι συνεχώς.
Καλησπέρα ! Όταν λες εδώ είμαι τι εννοείς ;;Εδώ είμαι!!!!![]()
Πάω και Σκαραμαγκά και όπου θες!Καλησπέρα ! Όταν λες εδώ είμαι τι εννοείς ;;
Καθόλου μακριά! Καυλαντα φουλ και στο τελος ντικπικΝαι λογικά δεν είναι η Αλεξάνδρα Κουτσαντωνη... Γνωστη influencer....
Ρε τι παπά τρώτε;
Πόσο μλκς μπορεί να είστε ;
ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΟΥΦΑ...κλεμμένες φωτογραφίες κλεμμένα όλα ...
Μακριά !
εγω βαρεθηκα να στελνω κυριε τυπε μου και αφου βρηκα αλλο προθυμο σουφριδι,Όταν δείς το ανοιχτό σουφρίδι να σου κλείνει το μάτιτύπε , θα ξεκουραστείς
![]()
Έσταζε από κάπου το ταβάνι ???εγω βαρεθηκα να στελνω κυριε τυπε μου και αφου βρηκα αλλο προθυμο σουφριδι,
μπηκα και βρηκα την υγεια μου.
που να κατσω να περιμενω γερος ανθρωπος
για το αν και ποτε θα απαντησει η καθεμια....
φωτο χθεσινη.