hornyasfuck
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 37.727
- Πόντοι
- 20.946
δεν ξερω αν ειναι εντυπωση μου,αλλα εδω κ αρκετο καιρο δεν βλεπω ιδιαιτερη ανανεωση στο ροστερ...
Δέν εἶναι ἐντύπωσή σου
δεν ξερω αν ειναι εντυπωση μου,αλλα εδω κ αρκετο καιρο δεν βλεπω ιδιαιτερη ανανεωση στο ροστερ...
ε ναι... το πιθανότερο είναι πως ούτε εσύ έχεις πάει ποτέ... ρε Παπαρούφα μούφα!
![]()
φίλε την καλύτερη μοσχαρίσια σταυλίσια έχουν τα ΚαλύβιαΠου να τρέχεις εσύ από τα Καλύβια Θορικού μέχρι τη Βουλιαγμένη.
Μια χαρά είσαι εκεί.
Μείνε εκεί ...
φίλε την καλύτερη μοσχαρίσια σταυλίσια έχουν τα Καλύβια
και σφαλιαρεςΦάτην και καλή χώνεψη.
Εγώ μόνο ψαράκι τρώω και φιλέ μινιόν.
δεν είσαι μερακλήςΦάτην και καλή χώνεψη.
Εγώ μόνο ψαράκι τρώω και φιλέ μινιόν.
Που να τρέχεις εσύ από τα Καλύβια Θορικού μέχρι τη Βουλιαγμένη.
Μια χαρά είσαι εκεί.
Μείνε εκεί ...
σφαλιάρες μινιόν παρακαλώ...και σφαλιαρες![]()
δεν είσαι μερακλής
δεν ξέρεις να φας
-- Καλησπερα σας τι θα παρετε?σφαλιάρες μινιόν παρακαλώ...
θα αλλαξει αυτο φανταζομαι,φερτε μας ρωσιδακιααααΔέν εἶναι ἐντύπωσή σου
το καλό μουνί δεν έχει εθνικότηταθα αλλαξει αυτο φανταζομαι,φερτε μας ρωσιδακιαααα![]()
Γέρασες!!
TO καλο ειναι το σοβιετικοτο καλό μουνί δεν έχει εθνικότητα
Σοβαρά τώρα ,υπάρχει περίπτωση να υπάρχει τέτοιο κορμί στην Αθήνα ;
ξεκίνα τώρα γιατί θα σε προλάβει ο Παπαρούφας που τρέχει ήδη, και μετά προβλέπω να ανεβαίνει η τιμή στα 300 και βάλε, τότε που θάχει μασήσει το Βικάκι φρέσκο Παρπαρλιάρο Σκορδαλιά στη Βουλιαγμένη τρομάρα της! με τέτοια γερο-θύματα στο δίχτυ εεε συγνώμη, ''εκλεπτυσμένους πελάτες'' εννοούσα, το κασέ του ταλέντου ανεβαίνει κατακόρυφα! Τρέξτε να προλάβετε... μετά ξέρετε εσείς, περιμένουμε διθυραμβική κριτική με γλυκανάλατα καλολογικά στοιχεία...Σοβαρά τώρα ,υπάρχει περίπτωση να υπάρχει τέτοιο κορμί στην Αθήνα ;
Όποιος έχει κάποια πληροφορία να την μοιραστεί , μην κάνω άδικα 500 χμ
τα φιλιά μου από τα Καλύβια... έχεις δίκιο λίγο μακρυά μου πέφτει η Βουλιαγμένη...
μπορείς να κλάψεις ελεύθερα...
![]()
Αυτα τα παιδιάστικα video να μην έβαζες δε θα σου τη πέφτανε . Αλλα που εσυ . Εσυ από το bou που ζεις εδώ μέσα ποσο κανεις για βουλιαγμένη ? 25 post καθημερινά βάζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ τρομάρα σου . Να ζητήσεις μισθό από το bou