milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 339
- Πόντοι
- 21
ξερουμε αν ειναι τρανς η κροσακι?Της έστειλα μήνυμα ινστα να ρωτήσω για προγράμματα κλπ και μ είπε να πάρω υηλ στο μαγαζί
ξερουμε αν ειναι τρανς η κροσακι?Της έστειλα μήνυμα ινστα να ρωτήσω για προγράμματα κλπ και μ είπε να πάρω υηλ στο μαγαζί
Κρασάκι λογικάξερουμε αν ειναι τρανς η κροσακι?
Αγοράκι καθαρό....κακής ποιότητας κροςς...φίλη της Ναταλίας με το τεράστιο κεφάλιμυστες το καινουριο 20χρονο μωρακι Αλεξια στο Φυλης 104 το επισκεφτηκε κανεις?
εχουμε το ινστα της?Αγοράκι καθαρό....κακής ποιότητας κροςς...φίλη της Ναταλίας με το τεράστιο κεφάλι
επυδη μ ενδιαφερει και την εχω μες τ προγραμμα αν πας πρωτος ενημέρωσε εχω μηλισει κ μαζί της ενα 50 ζήτα και λογικη την ακουσα σ αυτα π μ πε αλλα εχουν ακουστει διαφορα κ γ αυτην !!!!!την εχει παρει τ ματιμ κ λεωφορο αθηνων παλιοτεραAlisia 25 ετον ελα σκισεμε οπως γουστάρεις εσι 6976584862 6992612188 επισης εχει κανεις γνωμη γι αυτη?
θέλω να της σκίσω τον κώλο με την χοντροπουτσάρα μουμυστες το καινουριο 20χρονο μωρακι Αλεξια στο Φυλης 104 το επισκεφτηκε κανεις?
ειναι αυτη με τα κοκορετσια?επυδη μ ενδιαφερει και την εχω μες τ προγραμμα αν πας πρωτος ενημέρωσε εχω μηλισει κ μαζί της ενα 50 ζήτα και λογικη την ακουσα σ αυτα π μ πε αλλα εχουν ακουστει διαφορα κ γ αυτην !!!!!την εχει παρει τ ματιμ κ λεωφορο αθηνων παλιοτερα
επυδη μ ενδιαφερει και την εχω μες τ προγραμμα αν πας πρωτος ενημέρωσε εχω μηλισει κ μαζί της ενα 50 ζήτα και λογικη την ακουσα σ αυτα π μ πε αλλα εχουν ακουστει διαφορα κ γ αυτην !!!!!την εχει παρει τ ματιμ κ λεωφορο αθηνων παλιοτερα
ναι ρε μουτρο γνωριζω γ αυτο κ στελνω τ αλλο αν θελει να παει πρωτος!!!!Έχει αναφερθεί πολλές φορές ως ξεπέτα και οπαδός του κοκορετσιού.
τραβα ριξε μια ματια δεν τρωων φανταζομαι απο προγραμματα 50 ολα μ καποτα και ανευενουμαι αν θες τηποτα αλλα κολπατελικα αυτη την Αλεξια απο το φυλης 104 την εχει δει κανεις απο κοντα να μας πει εντυπωση?
Οπότε πας με έναν άσσο κ της γαμας στο τζάμπαΈχει αναφερθεί πολλές φορές ως ξεπέτα και οπαδός του κοκορετσιού.
Αφού τρελαίνεσαι να τις πηδάς γιατί σε ενδιαφέρει να ε΄χουνε μεγάλα προσόντα?1?1?!Φίλε αυτά είναι τα γούστα του καθενός εγώ τρελένομαι να τις πηδάω, αλλά άλλοι μπορεί να γουστάρουνε να τον τρώνε.
Απλά τονίζω το μεγάλα προσόντα για να αναφερόμαστε πάντα σε τραβέλια μη εγχερισμένα.
Αν έχεις κάποια εμπειρία είμαι όλος αφτιά!!
Οπότε πας με έναν άσσο κ της γαμας στο τζάμπα
Αλεξάνδρα
πού είναι; λινκ;Αλεξάνδρα
Σοβαρά;; Τόσο χάλια; Έχω να πάω κάνα χρόνο αλλά πιο πριν την είχα επισκεφθεί αρκετές φορές και ήταν σούπερ σε όλα.Την έχει δει ντίβα τώρα και αυτή.