GLOCK19
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.488
- Πόντοι
- 2.471
μπορεί να ήρθαν οι ΡώσοιΝα την έκλεισε κάποιος τόσες μέρες δύσκολο Άρα μάλλον έφυγε πιο γρήγορα από το αναμενόμενο
μπορεί να ήρθαν οι ΡώσοιΝα την έκλεισε κάποιος τόσες μέρες δύσκολο Άρα μάλλον έφυγε πιο γρήγορα από το αναμενόμενο
Αυτό αφιέρωση;Σε ποια;
Τραγουδι με τιτλο Μαρινα και ρωταει ο αλλος για ποιαν ειναι, εμεις φταιμε που κραζουμε μετα??Αυτό αφιέρωση;Σε ποια;
γύρισε από την τουρκιά;Επέστρεψε στο roster η Μαρίνα για όσους την επιθυμούν
Κάτσε να βρω κάνα βιντεάκι να βάλω για την επιστροφή της Μαρίναςγύρισε από την τουρκιά;
βάλε αυτό του μακαρίτη του καρράΚάτσε να βρω κάνα βιντεάκι να βάλω για την επιστροφή της Μαρίνας
Τόσο σύντομο γάμο καμία δεν έχει κανει πάντωςΚαλημέρα και καλή χρονιά.
Η Μαρίνα ήταν στα προσεχώς και σήμερα εξαφανίστηκε. Παντρεύτηκε;
Δεν διάβασες την κριτική του RF, σκληρού γαμιά κατά κόσμο, άντε οκ!Kristina
Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα και το κορίτσι στην ώρα του στην πόρτα του ξενοδοχείου
με το που μπαίνει μέσα ήτανε μέσα στην ξινίλα
Χαιρετηθήκαμε και της ευχήθηκα για τα χρόνια πολλά δεν μου απάντησε καν και μπήκε για φρεσκάρισμα,
α λέω δεν θα τα πάμε καλά
πρόσωπο διαφορετικό από τις πολλές πλαστικές που έχει κάνει
το σώμα της καλό αλλά πρέπει να προσέξει γιατί σιγά σιγά παίρνει την κατηφόρα
από ουκρανία το κορίτσι η επικοινωνία μας έγινε στα ρωσικά επειδή εγώ τα μιλάω
επέστρεψε έκατσε κοντά μου και καθόταν σαν άγαλμα της πιάνω το χέρι και το βάζω στο καυλί μου, δεν θα το γλύψεις της λέω, βάζει Καπότα και ίσα ίσα το εγλειφε με τη γλώσσα της, αστο της λέω δεν το έχεις την στήνω στα τέσσερα και απλά την κάρφωνα μέχρι να τελειώσω
από την πόλη ξενέρα εκανα πολύ να τελειώσω
επιασα το χεράκι της τραβάω μαλακία και εκεί κατέθεσα
από μένα το κορίτσι δεν κάνει, δεν πειράζει προχωράμε πάμε για άλλα
Καλή χρονιά σε όλους
Να την έκλεισε κάποιος τόσες μέρες δύσκολο Άρα μάλλον έφυγε πιο γρήγορα από το αναμενόμενο
Εγώ πάλι το θεωρώ πιθανό!
Επέστρεψε στο roster η Μαρίνα για όσους την επιθυμούν
σε κόβω χειροφοβικό με αυτούς που έχουν φετίχ με τα χέριακαι επιμένεις για να τελειώσεις στα χεράκια της
Ατάκα για καμάκι… να σου χύσω τα χεράκια μουρό μου;σε κόβω χειροφοβικό με αυτούς που έχουν φετίχ με τα χέρια
είσαι μήπως και ποδοφοβικός;