Πήγα με Katy παιδιά. Ξεπέτα, ΜακριάΚαμία σχέση.
Έχει αλλάξει πολύ η Katy.
Παίζει στα όρια της ξεπετάς.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 25K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τι είναι το νιπλη;Με τον νιπλή είναι.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.841
- Πόντοι
- 4.510
Τόσο χάλια;Πήγα με Katy παιδιά. Ξεπέτα, Μακριά
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 234
- Πόντοι
- 1
πρεζονιΓνώμες;![]()
⭐️⭐️TRANS ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ⭐️⭐️
Ερωτικά παιχνίδια και όχι μόνο…. Με ενεργοπαθητική τρανς καυλιάρα έχω δικό μου χώρο καλλιθεα με πραγαματικές φωτο ότι βλέπεις εδώ αυτό θα δεις από κοντά και ακόμα καλυτετρο !!! εσύ κανείς την επιλογήσου !!! ☎️ 6983 - 785745 ☎️ … όχι απορίτα τηλ.. και μηνύματα ΥΣ - ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΊΝΟΥΝ...kanesex.com
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 234
- Πόντοι
- 1
Αυτη για να μαθαινουν καποιοι πιο καινουργοι ειναι η Μινα Ορφανου, ταινια Στρελλα,κτλ. ειναι πολυ κακη εμφανιση πλεον. Πολυ κακη συμπεριφορα επισης , του στυλ " Ακουμπησε τα λεφτα εκει πανω , γδυσου και περιμενε", χωρις να πει καν γεια.Κάποιος με εμπειρία;![]()
τρανς σεξυ καυλιαρα Ενεργοπαθητικα ανωμαλα παιχνιδια
6970850052 Σεξυ καυλιαρα ανωμαλιαρα τρανς για αντρες με ενεργοπαθητικα γουστα καλα προσοντα καλεσε με Ραντεβού μόνο στο χώρο μουkanesex.com
ο ορισμος της ξεπετας . Δε κανει τιποτα γενικα. Αλλα και μονο το υφακι της ειναι ξεκαυλωτικο....
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 234
- Πόντοι
- 1
δε ξερω αν το bareback σημαινει αυτο που λες , αλλα και να σημαινει εγω βαζω παντα κ@ποτα. Αντιστροφα τωρα αυτες που δε το γραφουν δε μπορεις να ξερεις τι κανουν ή τι εχουν κανει.Το ότι κάνει ακαποτο γαμησι και το βάζει στον κατάλογο και για μόλις 180 την ώρα δε σε πείραξε καθόλου ε;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.841
- Πόντοι
- 4.510
Πατάει μπαφια δηλ;Η τπτ μπεκους;πρεζονι
Διαγραμμένο μέλος 235648
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 192
- Πόντοι
- 0
Όλα τα τραβελια στην αρχή είναι μέλι γάλα μετά την ψωνίζουν και ανεβαίνει και η ποιότητα της πελατείας τους και είναι τόσο χαζές που νομίζουν ότι θα βρουν γκόμενο όμορφο και πλούσιο όταν αυτοί μπορούν να έχουν όποια γυναίκα θέλουν μετά που παίρνουν τα παπάρια τους μένει το ψώνιο με αποτέλεσμα να μειώνεται η πελατεία τους και η κατρακύλα τελειωμό δεν έχει αυτή είναι η μοίρα των τραβελιωνΑυτη για να μαθαινουν καποιοι πιο καινουργοι ειναι η Μινα Ορφανου, ταινια Στρελλα,κτλ. ειναι πολυ κακη εμφανιση πλεον. Πολυ κακη συμπεριφορα επισης , του στυλ " Ακουμπησε τα λεφτα εκει πανω , γδυσου και περιμενε", χωρις να πει καν γεια.
ο ορισμος της ξεπετας . Δε κανει τιποτα γενικα. Αλλα και μονο το υφακι της ειναι ξεκαυλωτικο....
Ναι το μπειρμπακ αυτό σημαίνει και ξέρω πολύ καλά τι παίζει και με αυτές που δεν το γράφουν αλλά άλλο να το γράφεις στον κατάλογο και άλλο να κάνεις και κανένα γυμνό που και πουδε ξερω αν το bareback σημαινει αυτο που λες , αλλα και να σημαινει εγω βαζω παντα κ@ποτα. Αντιστροφα τωρα αυτες που δε το γραφουν δε μπορεις να ξερεις τι κανουν ή τι εχουν κανει.
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 234
- Πόντοι
- 1
με συριγγες, δε ξερω τους τροπους και τις ονομασιες για ναρκωτικα. Πριν κανα δυο χρονια ηταν στην ομονοια λιωμα με τρυπημενα τα χερια και βρωμαγε και παρακαλαγε μ ενα δεκαρικο. Μετα το covid την πετυχα στη συγγρου αλλαγμενη προς το καλυτερο. Μου ειπε οτι ξαναγυρισε στη δουλεια. Πραγματι πριν καμμια δεκαετια ηταν πολυ ομορφη. Αυτες οι φωτο που εχει στην αγγελια ειναι απο τοτε, δηλ πριν 10 -15 χρονια. Καμμια σχεση τωρα.Πατάει μπαφια δηλ;Η τπτ μπεκους;
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 736
επειδη καποιες ξενες τρανς δεν γνωριζουν καλα αγγλικα χρησιμοποιουν το bareback σαν ελευθερο στοματικο......το λεω επειδη εχω δει αντιστοιχη αγγελια και εστειλα μηνυμα για να το διευκρινησωΌλα τα τραβελια στην αρχή είναι μέλι γάλα μετά την ψωνίζουν και ανεβαίνει και η ποιότητα της πελατείας τους και είναι τόσο χαζές που νομίζουν ότι θα βρουν γκόμενο όμορφο και πλούσιο όταν αυτοί μπορούν να έχουν όποια γυναίκα θέλουν μετά που παίρνουν τα παπάρια τους μένει το ψώνιο με αποτέλεσμα να μειώνεται η πελατεία τους και η κατρακύλα τελειωμό δεν έχει αυτή είναι η μοίρα των τραβελιων
Ναι το μπειρμπακ αυτό σημαίνει και ξέρω πολύ καλά τι παίζει και με αυτές που δεν το γράφουν αλλά άλλο να το γράφεις στον κατάλογο και άλλο να κάνεις και κανένα γυμνό που και που
Διαγραμμένο μέλος 235648
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 192
- Πόντοι
- 0
Άλλο bareback blowjob και άλλο bareback sexεπειδη καποιες ξενες τρανς δεν γνωριζουν καλα αγγλικα χρησιμοποιουν το bareback σαν ελευθερο στοματικο......το λεω επειδη εχω δει αντιστοιχη αγγελια και εστειλα μηνυμα για να το διευκρινησω
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 736
απλα ανεφερα το λογο της λαθος χρησιμοποιησης της λεξης bareback απο τις ξενες τρανς.Άλλο bareback blowjob και άλλο bareback sex
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
σε καποια αγγελεια της γραφει οτυ δεν δεχετε χριστες ...αλλο ομως τ παιζει γιατι ηταν κ καιρος χαμενη!!!Πατάει μπαφια δηλ;Η τπτ μπεκους;
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
αφου εισαι τοσο γνωστης κ μπραβοσου πες μας και για αλλα μωρα τ πιατσας ν θημουνται οι παλοιοι και ν μαθενουν οι νεοιμε συριγγες, δε ξερω τους τροπους και τις ονομασιες για ναρκωτικα. Πριν κανα δυο χρονια ηταν στην ομονοια λιωμα με τρυπημενα τα χερια και βρωμαγε και παρακαλαγε μ ενα δεκαρικο. Μετα το covid την πετυχα στη συγγρου αλλαγμενη προς το καλυτερο. Μου ειπε οτι ξαναγυρισε στη δουλεια. Πραγματι πριν καμμια δεκαετια ηταν πολυ ομορφη. Αυτες οι φωτο που εχει στην αγγελια ειναι απο τοτε, δηλ πριν 10 -15 χρονια. Καμμια σχεση τωρα.

KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 234
- Πόντοι
- 1
το ξερω σιγουρα και δε το λεω για να κατηγορησω.σε καποια αγγελεια της γραφει οτυ δεν δεχετε χριστες ...αλλο ομως τ παιζει γιατι ηταν κ καιρος χαμενη!!!
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 234
- Πόντοι
- 1
Αυτα θα μας τα πεις εσυ που εχεις πολλες εμπειριες. Εσυ που εγραψες οτι εχεις παει με τη Καρμεν γιατι δε μας ειπες οτι ειναι η Ορφανου, οχι τωρα! οταν πηγες. ή μηπως δε καταλαβες οτι ειναι η Ορφανου?αφου εισαι τοσο γνωστης κ μπραβοσου πες μας και για αλλα μωρα τ πιατσας ν θημουνται οι παλοιοι και ν μαθενουν οι νεοι![]()
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
σορυ ρε φιλε δεν βλεπω τηλωραση!!!!!νομιζω οτυ καποια πραγματα ειναι προσωπικα δεδομενα!!!!!η κανω λαθος??????
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.841
- Πόντοι
- 4.510
Κάποια που να γουστάρει να κάνει ουρολαγνεια;
Stupid Horse