Λακο33ΦυλοβιοΖελικοΤελλυσταλλόνε6969... Το νού σου ρεμάλι... Το έχω πάρει προσωπικά το θέμα... Έτσι και χάσουμε την πρώτη θέση από τα ζευγάρια που προέρχονται από το Bourdela.com, δεν θα σε αποκαταστήσω. Ανύπανδρη θα μείνεις μωρή κάργια... Που θα βρείς άλλον να ανέχεται τα καπρίτσια σου;;;
Με αφήνεις έκπληκτο. Όσοι σε αποδεχόμαστε, αλλά και όσοι δεν σε αποδέχονται, δεν περιμένουμε κάποια φωτογραφία προκειμένου να αλλάξουμε ή να ισχυροποιήσουμε τη γνώμη μας. Εξ όνυχος τον Λέοντα
αφου τυπε ανοιγεις ολο ομοερωτικου ενδιαφεροντος θρεντακια
μπουστης εισαι;
συγχωνευσε το θρεντακι σου με την αλληλομαλακια να ξερουν οι χυστες τι παιζει
Καλώ τις αριστερές προοδευτικές δυνάμεις του μπου να μην αφήσουν το ακροδεξιό λουμπεναριό του σούγκαρ ντάντι από τα Lidl να περάσει το golden boy του Μανχάτταν.
Για να γίνει ποίο ενδιαφέρον η ψηφοφορία θα κλείσει 28/12 και το πρώτο ζευγάρι του bou θα πάει τελικό με το πρώτο ζευγάρι εκτός bou ,τα δύο αυτά ζευγάρια θα κονταροχτυπηθουν μέχρι τελευταία μέρα του έτους για να αναδειχθεί ο νικητής!!
Η ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ ΘΑ ΚΛΕΊΣΕΙ 28/12 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:20 Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΕΥΓΆΡΙΑ ΤΟΥ BOU ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΗ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΚΤΟΣ BOU ΜΈΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΈΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΉΣ
Ζαν δεν τραβάμε ως ομάδα (πάλι).
Ούτε μαλάκες, ούτε ζευγάρι της χρονιάς...
Θα κάνω μια τελευταία ΒΡΩΜΙΚΗ προσπάθεια, κι ας με συχωρήσουν τα άλλα ζευγάρια, αλλά δεν έχω άλλη λύση παρά να παραθέσω φωτόζαν σε προθέρμανση για κραβ μάνγκα μήπως και φιλοτιμηθεί κανείς. Είναι γλυκούλης κι ευλύγιστος παιδιά, βοηθήστε...
Θα κάνω μια τελευταία ΒΡΩΜΙΚΗ προσπάθεια, κι ας με συχωρήσουν τα άλλα ζευγάρια, αλλά δεν έχω άλλη λύση παρά να παραθέσω φωτόζαν σε προθέρμανση για κραβ μάνγκα μήπως και φιλοτιμηθεί κανείς. Είναι γλυκούλης κι ευλύγιστος παιδιά, βοηθήστε...