Νέα

Ανδρικές ασκήσεις Kegel

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KritiKos43
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
305
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους. Όλοι έχουμε ακούσει τις πυελικες ασκήσεις γνωστές ως κενγκελ. Πρην 2 χρόνια έπεσε στην αντίληψη μου ένα βίντεο και ξεκίνησα να κάνω τις εν λόγο ασκήσεις σε καθημερινή βάση. Μετά από ένα χρόνο σχεδόν εντατικών ασκήσεων έχω δει μεγάλα ωφελεί. Στο ψητό... Έχω την ικανοτητα πλέων να ελενχω την εκσπερμάτωση κανονικά πλην μερικών περιπτώσεων Καβλάς στο ταβάνι ας πούμε.τωρα το κάνω όποτε το θυμάμαι για συντηρηση.Νομίζω ότι θα πρέπει να του δούμε λίγο σοβαρά. Μύες είναι και αυτοί.... Καλό είναι να έχουμε μπράτσα αλλά και το πουλί θέλει την γυμναστική του. Καλός σας βρηκα

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.557
Πόντοι
456
Πριν γίνει μπάχαλο το νήμα να γράψω για την προστασία των συναγωνιστών ότι αυτές οι ασκήσεις ενώ δουλεύουν, μπορεί να προκαλέσουν προστατιτιδες και μαλακιες, οποτε ΜΑΚΡΙΑ

Αυτά, τώρα ξεμπουρδελεψτε το :alivedick::alivedick::alivedick:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.531
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα σε όλους. Όλοι έχουμε ακούσει τις πυελικες ασκήσεις γνωστές ως κενγκελ. Πρην 2 χρόνια έπεσε στην αντίληψη μου ένα βίντεο και ξεκίνησα να κάνω τις εν λόγο ασκήσεις σε καθημερινή βάση. Μετά από ένα χρόνο σχεδόν εντατικών ασκήσεων έχω δει μεγάλα ωφελεί. Στο ψητό... Έχω την ικανοτητα πλέων να ελενχω την εκσπερμάτωση κανονικά πλην μερικών περιπτώσεων Καβλάς στο ταβάνι ας πούμε.τωρα το κάνω όποτε το θυμάμαι για συντηρηση.Νομίζω ότι θα πρέπει να του δούμε λίγο σοβαρά. Μύες είναι και αυτοί.... Καλό είναι να έχουμε μπράτσα αλλά και το πουλί θέλει την γυμναστική του. Καλός σας βρηκα
:wanker::wanker::wanker:

snake GIF

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
23.983
Πόντοι
7.046
Από μια αναζήτηση στον Γούγλη, λέει πως "προλαμβάνουν την ακράτεια και βελτιώνουν το σεξ".

Κυρίως γιαγιές(με συγχωρείτε τύποι, δεν έχω τηλέφωνα) δείχνουν οι εικόνες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.305
Πόντοι
12.756
Ολοι βλεπω ενημερωμενοι ειστε :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.305
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.940
Πόντοι
2.596
Μακάρι τύπε, είσαι σε καλό δρόμο αλλά εμείς όχι γιατί δεν έχουμε την ικανότητα να διαβάζουμε κείμενα geiasou και παίζει να επισκεφθούμε οφθαλμίατρο, επειδή το μέσο μέλος του bou έχει πτυχίο ΑΕΙ με διδακτορικό γενικώς :confused:

Υ. Γ. Επίσης αποφάσισε αν θα χρησιμοποιείς τόνους ή όχι :confused:

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
2.548
Πόντοι
441
Ποιες είναι αυτές οι ασκήσεις;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.392
Πόντοι
2.306
Τα μπρατσα στο πεος τα θες για να ελεγχεις την εκσπερματωση ή για να κανεις το φλοκι διακρατικο πυραυλο και να τυφλωσεις καμμια κορασιδα;
Μιλα!

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.293
Πόντοι
206
Ώστε τενίστας ήταν. Κάποιοι λέγανε ότι έκανε άλμα επί κοντώ

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.557
Πόντοι
456
Από μια αναζήτηση στον Γούγλη, λέει πως "προλαμβάνουν την ακράτεια και βελτιώνουν το σεξ".

Κυρίως γιαγιές(με συγχωρείτε τύποι, δεν έχω τηλέφωνα) δείχνουν οι εικόνες.

Παίζει καμία καλή γριά;; Στείλε να δω φωτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom