Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
σε τι κολλησες τοτε και βγηκε η γκομενιτσα απο μεσα σας?
Στην παραπλάνηση που κάνεις για να κάνεις διαφήμιση.
Χαλάρωσε λίγο ,μια φορά "υποτίθεται ότι γάμησες " και την έχεις δει και Σπαλιαρας .
Για να αδειάσουμε πάμε,δεν πάμε να αποδείξουμε τίποτα.
Έχετε μπερδέψει τον λόγο ύπαρξης των μπουρδελων με τις γκόμενες που θα γνωρίσεις σε ένα δημόσιο χώρο.
Δεν ξέρω τι φταίει, τεμπελιά,αμάθεια , φλωριά..
Πάντως εσύ είσαι σίγουρα της επιχείρησης.

Parrot1

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Στην παραπλάνηση που κάνεις για να κάνεις διαφήμιση.
Χαλάρωσε λίγο ,μια φορά "υποτίθεται ότι γάμησες " και την έχεις δει και Σπαλιαρας .
Για να αδειάσουμε πάμε,δεν πάμε να αποδείξουμε τίποτα.
Έχετε μπερδέψει τον λόγο ύπαρξης των μπουρδελων με τις γκόμενες που θα γνωρίσεις σε ένα δημόσιο χώρο.
Δεν ξέρω τι φταίει, τεμπελιά,αμάθεια , φλωριά..
Πάντως εσύ είσαι σίγουρα της επιχείρησης.
οχι και αμα θες πεταγομαστε μαζι εκει οταν ξαναερθω.
δεν ηθελα να αποδειξω τιποτα, δεν με ενδιαφερει να "κοντραρισω" αγνωστους στο γαμησι.

απλα ανεφερα επισης κατι που δεν περιμενα και εγω, να μην νιωθω τιποτα δηλαδη.
μηπως επειδη ηταν "πηγαδι" ? μηπως επειδη δεν εχω ξαναφορεσει καποτα και μηδενιζει στην ουσια οποιαδηποτε "τριβη"? λιγο το αγχος, λιγο το ενα, λιγο το αλλο?
δεν ξερω, απλα το ειπα ομως. απο ολες τις παραξενες ιστοριες που μου εχουν πει ολοι και δεν πιστεψα, εγω απεκτησα την πιο παραξενη και δυσπιστη. τωρα η σειρα μου να με πουν ψευτη :cheesy:

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
αντιφασκει ολο το κατεβατο σου καραβανα.
αν κολλουσαν ενσημα στην περιοχη που επισκεφθηκα, εσυ θα ησουν τωρα στην συνταξη και γω ακομα ο "ολοφρεσκος".
Μάλλον δεν ξέρεις τι λες. Και καταλαβαίνεις ότι θες. Αντίθετος άλλος φασκεί και αντιφάσκει. Τελικά καλύτερα να μη γαμουσες πρώτη φορά σε μπουρδέλο και να είσαι τελικά ένας από τους μαλακες όπως είπες που γαμαν κανονικές κοπέλες για πρώτη φορα, η να είσαι σαν εμάς τους μαλακες όπως λες που γαμαμε σε μπουρδέλο και μόνο αυτό ξέρουμε, που τα γνωρίζεις όλα και την πρωσοπκη μας ζωή και ξέρεις ακριβώς τι έχουμε κάνει. . Τι είναι τελικά. Ποιο το νόημα σου εδώ αφού ούτε εσύ ξέρεις που ανήκεις. Και αφου δεν είσαι για εδω όπως λες.

Και για τα ένσημα ασε να ξερω καλά που τα κολλαω και που τα κολλουσε, γτ κάτι σαν και σένα με έδωσαν καλό μεροκάματο εμένα και τους εργοδότες μου. Τέτοια πελατακια θέλαμε.

Μας συγκίνησες με τα λόγια σου και να σε σίγουρος θίχτηκε ο αντρισμος μας. Και μην το γυρνας τώρα σε τι έφταιξε στην εμπειρία σου και θες να σε απαντήσουν κάποιοι, για να το παιξεις καλόυλης.
Όταν φτάσεις στην ηλικία του παππού όπως λες μακάρι να έχεις τις εμπειρίες και τις στιγμές μου. Χλωμο ως απίθανο.
Πάνε δώσε τα 150 χωρίς 69 και ακάποτο και να γελάει τσατσα και κοπέλα μαζί σου και άσε τους λεονταρισμους και τα σχολια.

Parrot1

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Μάλλον δεν ξέρεις τι λες. Και καταλαβαίνεις ότι θες. Αντίθετος άλλος φασκεί και αντιφάσκει. Τελικά καλύτερα να μη γαμουσες πρώτη φορά σε μπουρδέλο και να είσαι τελικά ένας από τους μαλακες όπως είπες που γαμαν κανονικές κοπέλες για πρώτη φορα, η να είσαι σαν εμάς τους μαλακες όπως λες που γαμαμε σε μπουρδέλο και μόνο αυτό ξέρουμε, που τα γνωρίζεις όλα και την πρωσοπκη μας ζωή και ξέρεις ακριβώς τι έχουμε κάνει. . Τι είναι τελικά. Ποιο το νόημα σου εδώ αφού ούτε εσύ ξέρεις που ανήκεις. Και αφου δεν είσαι για εδω όπως λες.

Και για τα ένσημα ασε να ξερω καλά που τα κολλαω και που τα κολλουσε, γτ κάτι σαν και σένα με έδωσαν καλό μεροκάματο εμένα και τους εργοδότες μου. Τέτοια πελατακια θέλαμε.

Μας συγκίνησες με τα λόγια σου και να σε σίγουρος θίχτηκε ο αντρισμος μας. Και μην το γυρνας τώρα σε τι έφταιξε στην εμπειρία σου και θες να σε απαντήσουν κάποιοι, για να το παιξεις καλόυλης.
Όταν φτάσεις στην ηλικία του παππού όπως λες μακάρι να έχεις τις εμπειρίες και τις στιγμές μου. Χλωμο ως απίθανο.
Πάνε δώσε τα 150 χωρίς 69 και ακάποτο και να γελάει τσατσα και κοπέλα μαζί σου και άσε τους λεονταρισμους και τα σχολια.
και ορκο να ελεγα οτι βαζω στα ιερα μου παλι θα βγαζατε χολη. αλλα θα εδειχνε και μαλακια.
οποτε στα παπαριαμ, κλαψουριστε

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
και ορκο να ελεγα οτι βαζω στα ιερα μου παλι θα βγαζατε χολη. αλλα θα εδειχνε και μαλακια.
οποτε στα παπαριαμ, κλαψουριστε
Χολη δεν βγάζουνε τυπε απλά κάποιοι σχολιάζουμε, (γτ άλλοι του φόρουμ δεν θέλουν για τους χ ψ λόγους,) όταν διαβάζουμε παπαριες και όταν θυγεις άτομα που μέχρι να γραφτείς τα διάβαζες και έκανες όνειρα και πλάνα ποτέ θα πας να γαμησεις και ποια,και τι θα γράψεις.

Εμείς να δεις πόσο στα παπαρια μας αλλά είσαι από αυτούς που από αύριο θα χαθουν από εδώ και θα περιμένουμε τον επόμενο ξερόλα και επιστήμονα να μας γράφει παπαριες.

Parrot1

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Χολη δεν βγάζουνε τυπε απλά κάποιοι σχολιάζουμε, (γτ άλλοι του φόρουμ δεν θέλουν για τους χ ψ λόγους,) όταν διαβάζουμε παπαριες και όταν θυγεις άτομα που μέχρι να γραφτείς τα διάβαζες και έκανες όνειρα και πλάνα ποτέ θα πας να γαμησεις και ποια,και τι θα γράψεις.

Εμείς να δεις πόσο στα παπαρια μας αλλά είσαι από αυτούς που από αύριο θα χαθουν από εδώ και θα περιμένουμε τον επόμενο ξερόλα και επιστήμονα να μας γράφει παπαριες.
υστερια σας επιασε για την ακριβεια. θιχτηκε ο ανδρισμος σας.
δεν σου φανηκε λογικο να πληρωσα 150, για 1 ωρα και 2 φορες (ενω περιλαμβανει 69 και πιπα) και ειπα την τσατσα δεν θελω πιπα.

λογικο δεν ειναι να μη θελησω εχοντας στο νου μου να αντεξω οσο πιο πολυ μπορεσω?
για το 69 επισης λογικο δεν ειναι? ποιος παει κ βαζει τον πατο της αλλης στη μουρη του? θα το εκανα εγω?

κατι αλλο που θες να αναλυσουμε περεταιρω ωστε να σου λυθουν οι αποριες?

Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
192
Πόντοι
0
Σου ρίχνω 15+ χρόνια, με εμπειρίες πολλές επί πληρωμή και χωρίς πληρωμή.
Τέτοια μαλακία που έγραψες, δεν έχω ξαναδιαβάσει.
Από όλα αυτά που έγραψε αυτο σου φάνηκε μαλακία;

Parrot1

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Από όλα αυτά που έγραψε αυτο σου φάνηκε μαλακία;
κανε μια προσπαθεια και συ. θα σου λυσω καθε απορια και μετα πες μου αν δεχεσαι την απαντηση.
ή θα μεινεις ασφαλης πισω απο την ειρωνια και την αερολογια οπως οι αλλοι?

Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
192
Πόντοι
0
Πάντως ανάλογες κριτικές σαν του παροτ γραφανε πριν δέκα δεκαπέντε χρόνια πολλά από τα σημερινά παλιά μέλη που την είχαν δει τότε Ρόκο σιφρεντι

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
υστερια σας επιασε για την ακριβεια. θιχτηκε ο ανδρισμος σας.
δεν σου φανηκε λογικο να πληρωσα 150, για 1 ωρα και 2 φορες (ενω περιλαμβανει 69 και πιπα) και ειπα την τσατσα δεν θελω πιπα.

λογικο δεν ειναι να μη θελησω εχοντας στο νου μου να αντεξω οσο πιο πολυ μπορεσω?
για το 69 επισης λογικο δεν ειναι? ποιος παει κ βαζει τον πατο της αλλης στη μουρη του? θα το εκανα εγω?

κατι αλλο που θες να αναλυσουμε περεταιρω ωστε να σου λυθουν οι αποριες?
Ρε φίλε μια φορα γαμησες κ δεν εχυσες. Ποια δεύτερη φορά;;
Κουπί να βαρουσες στην Οξφόρδη στην ομάδα κοπηλασιας θα σε είχαν αναμνηστική φωτο στους διαδρόμους για τον τύπο που βαρουσε κουπί και δεν τερμάτισε ποτέ!
Δλδη με την επαφή σαν παρθένος και πρωτάρης θες να πεις ότι ήσουν τόσο σίγουρος ότι θα αγγιζες γυναίκια σάρκα και δεν θα τελειωνες. Ε το τερμάτισες μεγαλε
Καλό βραδυ

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
192
Πόντοι
0
κανε μια προσπαθεια και συ. θα σου λυσω καθε απορια και μετα πες μου αν δεχεσαι την απαντηση.
ή θα μεινεις ασφαλης πισω απο την ειρωνια και την αερολογια οπως οι αλλοι?
Τι λες ρε φίλε δε βγάζω άκρη

Parrot1

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Ρε φίλε μια φορα γαμησες κ δεν εχυσες. Ποια δεύτερη φορά;;
Κουπί να βαρουσες στην Οξφόρδη στην ομάδα κοπηλασιας θα σε είχαν αναμνηστική φωτο στους διαδρόμους για τον τύπο που βαρουσε κουπί και δεν τερμάτισε ποτέ!
Δλδη με την επαφή σαν παρθένος και πρωτάρης θες να πεις ότι ήσουν τόσο σίγουρος ότι θα αγγίζες γυναίκα σάρκα και δεν θα τελειωνες. Ε το τερμάτισες μεγαλε
Καλό βραδυ
ναι σαν πρωταρης ετσι σκεφτεσαι. οτι θα γινει γρηγορα οποτε παιρνεις ενα προγραμμα για 2.
το χωνω μεσα χωρις να εχω τον ενθουσιασμο των "παλιων" (επισης ξερουμε και που να το βαλουμε) , οπως εγραψα τετοιες εικονες εχουμε δει χιλιαδες φορες λογο τεχνολογιας στην εποχη μας και εφτασα επιτελους να ειμαι ο πρωταγωνιστης. οι αντρες του σημερα εχουμε δει περισσοτερες γυναικες και μουνια απο τους μεγαλυτερους στρατηγους, πολεμιστες και κατακτητες της αρχαιας εποχης. οταν συνηθησεις σε αλλες αισθησεις, σκεψεις και τροπους εκτονωσης για χρονια...λογικο δεν ειναι η γυναικα να ειναι πολυ διαφορετικη?

καλη η φαση αλλα η πουτσα δεν ενιωθε τιποτα. σαν να το εβαλα σε νερο.
αμφιβαλεις η κορυφωση να χρειαζεται και "εγκεφαλικο" κομματι το οποιο να ειναι απασχολημενο (ή διαφορετικα εκπαιδευμενο) εκεινη την στιγμη οταν εισαι πρωταρης και εχεις πολλα στο μυαλο σου?

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Φτάνει ρε ! Μας ζαλισες με τις παπαρολογιες σου !
Ποιος βάζει τον πουτσο του σε νερό ;;;
Τι εγκεφαλικά και μαλακίες γράφεις ;σε μπουρδέλο πήγες,δεν ανέβηκες στο πλοίο της αγάπης .
Επίσης δεν θεωρείται εμπειρία εσείς οι νέοι ότι έχετε δει 1.000.000 μουνια στην οθόνη σας ,εμείς στην ηλικία σας τα βλέπαμε λάιβ κάθε μέρα .τεχνολογία και μαλακίες ..που να πάει μπροστά αυτή η γενιά αφού μέχρι τα 27 παίζουν το πουλί τους βλέποντας τσόντες και στα 30 το γυρνάνε και το βάζουν στον πάτο τους ..
Άντε φτάνει με τις μαλακίες μάζεψε τα σεντόνια σου και λήξ'το.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.721
Πόντοι
456
Φτάνει ρε ! Μας ζαλισες με τις παπαρολογιες σου !
Ποιος βάζει τον πουτσο του σε νερό ;;;
Τι εγκεφαλικά και μαλακίες γράφεις ;σε μπουρδέλο πήγες,δεν ανέβηκες στο πλοίο της αγάπης .
Επίσης δεν θεωρείται εμπειρία εσείς οι νέοι ότι έχετε δει 1.000.000 μουνια στην οθόνη σας ,εμείς στην ηλικία σας τα βλέπαμε λάιβ κάθε μέρα .τεχνολογία και μαλακίες ..που να πάει μπροστά αυτή η γενιά αφού μέχρι τα 27 παίζουν το πουλί τους βλέποντας τσόντες και στα 30 το γυρνάνε και το βάζουν στον πάτο τους ..
Άντε φτάνει με τις μαλακίες μάζεψε τα σεντόνια σου και λήξ'το.
φιλε μην τσουβαλιάζεις,και εγώ σε αυτή την ηλικία είμαι και ναυάγιο παίζοντας πουλί κ βλέποντας τσόντες αλλά δεν κανω εποθέσεις στα παιδιά εδώ μέσα.
δεν ειναι θέμα ηλικίας

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
φιλε μην τσουβαλιάζεις,και εγώ σε αυτή την ηλικία είμαι και ναυάγιο παίζοντας πουλί κ βλέποντας τσόντες αλλά δεν κανω εποθέσεις στα παιδιά εδώ μέσα.
δεν ειναι θέμα ηλικίας
Δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβαλι φίλε.
Έχει παιδιά στην ηλικία που δηλώνει αυτός ,που είναι μαγκάκια και γυρισμένα.
Τώρα αυτός εκτός από ότι όλη η ιστορία του είναι σενάριο από τσόντα που είδε προχθές ,πουλάει και πνεύμα εδώ μέσα.
Δυστυχώς μεγάλο ποσοστό της νέας γενιάς είναι για τον πουτσο ..δεν το λέω έτσι απλά ,μακάρι να ήμουν λάθος ,βγες τώρα μια βόλτα στον δρόμο απλά και δες τους πως συμπεριφέρονται.
Το μόνο αληθινό που είπε σε όλη την ιστορία είναι ότι οι νέοι δεν γαμανε και ας είναι πιο εύκολο το μουνι πλέον .
Άμα ήταν οι γκόμενες σαν τις σημερινές όταν ήμασταν εμείς σε αυτήν την ηλικία ,θα τον βάζαμε όντως σε πάγο κάθε βράδυ.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
474
Πόντοι
2.357
Καλα που εχει φωτογραφιες η Βαρβαρα στο αλλο σαιτ και δεν τραβηχτηκα μεχρι κατω. Πολλακις εχουν δοξαστει παρουσιες απο εδω μεσα οι οποιες ειναι κατω του μετριου... Τα στανταρ μερικων εδω μεσα ειναι απαραδεχτα.

Κι ομως την ειδα απο κοντα και την δοκιμασα την Barbara κι ειναι πολλη καλυτερη απ' οτι στις φωτο, οπου φαινεται καπως μεγαλυτερη στο προσωπο... Ισως η τελευταια φωτο, που εχει στο φαιντγκερλς ειναι πιο κοντα σ' αυτο που ειδα εγω...
Ισως φταιει κι ο φωτισμος στις φωτο, που τη αδικει.. Κατα τ' αλλα στο σωμα ειναι γυμνασμενη και σφιχτη, οπως φαινεται στις φωτο με ωραιες βυζαρες μιλαει και καλα αγγλικα..!
Γενικα, απ' την περασμενη βδομαδα πηρα 4 λατινες, απ' αυτες τις καινουριες, που εφεραν αυτα τα μαγαζια απο Κολομβια και Βενεζουελα... Ολες στην πρωινη βαρδια...
Οι αλλες τρεις ειναι ακριβως οπως στις φωτο, ισως με λιγη επεξεργασια...
Πηρα και τη Ciel με τις μεγαλες βυζαρες με κρικακια στις ρωγες.. Πολλη καλη συμμετοχη με εντονα γλωσσοφιλα, αλλα μιλα μονο ισπανικα κι εχει αρκετες καμπυλες και στην κοιλια, που την κρυβει στις φωτο και στην κωλαρα...
Παντως για την συμμετοχη και τις βυζαρες αξιζει!
Ακομα την Τζουλιετα, που φαινεται η πιο μικρη και με το πιο μοντελε αδυνατο σωμα, αλλα παλι με ωραια βυζια με μυτερες ρωγες... Μιλαει κι αυτη αγγλικα, αλλα εχει καποιο τουπε σχετικα με τις αλλες...
Δεν με παρεξενεψε γιατι ειναι οντως μουναρα, που ισως ειναι καλυτερη απο εμφανιση απ' τα περισσοτερα εσκορτ στην πολη!
Και τελος πηρα την Αλεχαντρα σημερα, που ειναι κι αυτη μουναρα οπως στις φωτο... Με μονη διαφορα οτι τωρα εχει ισιο μαλλι.. Σφιχτο σωμα με βυζαρες, ωραιο προσωπο, εκτιμω κοντα στα 30 και στο σαλονι βγαινει με δωδεκαποντα.. Οταν τα βγαζει ειναι γυρω στο 1.60+.. Αλλα ειναι φωτια, εμπειρη με πολλη καλη συμμετοχη και με τρελανε κι αυτη στα γλωσσοφιλα! Η καλυτερη απ' ολες για μενα κι ηταν η πρωτη μερα της σημερα!
Δυστυχως μιλα κι αυτη μονο ισπανικα, οποτε δεν καταλαβα καλα ποσο θα μεινει...
Αν μαθει καποιος ας ενημερωσει... Αν προλαβω θα γραψω και κριτικες, αλλα κι οι 4 αξιζουν μια επισκεψη!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.671
Πόντοι
17.065
Mε αφορμή τα τελευταία δρώμενα.
1. Όποιος θέλει να γράφει μεγάλες κριτικές, sex stories κλπ είναι καλύτερα να τις γράφει απευθείας στον κατάλογο. Έτσι το θρεντ δεν γεμίζει με σεντόνια και αποφεύγουμε ιστορίες καθε τρεις και λίγο.
2. Για τους 40 ετών παρθένους είναι απλό, μην πηγαίνετε σε γκόμενες που κάνουν pse αλλά επιλέξτε μια που κάνει πιο χαλαρό πρόγραμμα. Το πιο πιθανό με την πρώτη κατηγορία (που ανήκει και η Crystal) είναι να μπλοκάρετε. Όσοι ασχολούμαστε, έχουμε γράψει τα κέρατά μας εδώ μέσα, διαβάστε και επιλέξτε σωστά!

ivanovi

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
278
Πόντοι
20
Πέρασμα πριν από λίγο από την περιοχή. Γενικά τίποτα το ενδιαφέρον. Ευχάριστη έκπληξη μια Ουκρανή ονόματι «Αφροδίτη». Μου θύμισε την Μιρέλλα σε πιο chubby. Πέρασμα με το απλό (40€). Πολύ καλό pregame με φιλιά και γλυψίματα παντού. Γενικά πολύ δεκτική και πρόθυμη να σε ικανοποιήσει χωρίς να δείχνει βιασύνη.

Ήμουν έτοιμος να περάσω στο τελευταίο αριστερά στην Π. Ερημίτη, όπου ήταν μια μελαχρινή αδύνατη. Άλλαξα κατευθείαν γνώμη όταν βγήκε το παλικάρι από μέσα και τον ρώτησε η τσα2 αν ήταν όλα καλά και αυτός αποκρίθηκε «όχι», έκανα μλκια κ δεν έκατσα να ακούσω τι και πως. Εάν έχει περάσει κανείς μαζί της ας πει τι φάση, γιατί παρολαυτα την έχω σταμπαρισμενη για την επόμενη φορά.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165
Κι ομως την ειδα απο κοντα και την δοκιμασα την Barbara κι ειναι πολλη καλυτερη απ' οτι στις φωτο, οπου φαινεται καπως μεγαλυτερη στο προσωπο... Ισως η τελευταια φωτο, που εχει στο φαιντγκερλς ειναι πιο κοντα σ' αυτο που ειδα εγω...
Ισως φταιει κι ο φωτισμος στις φωτο, που τη αδικει.. Κατα τ' αλλα στο σωμα ειναι γυμνασμενη και σφιχτη, οπως φαινεται στις φωτο με ωραιες βυζαρες μιλαει και καλα αγγλικα..!
Γενικα, απ' την περασμενη βδομαδα πηρα 4 λατινες, απ' αυτες τις καινουριες, που εφεραν αυτα τα μαγαζια απο Κολομβια και Βενεζουελα... Ολες στην πρωινη βαρδια...
Οι αλλες τρεις ειναι ακριβως οπως στις φωτο, ισως με λιγη επεξεργασια...
Πηρα και τη Ciel με τις μεγαλες βυζαρες με κρικακια στις ρωγες.. Πολλη καλη συμμετοχη με εντονα γλωσσοφιλα, αλλα μιλα μονο ισπανικα κι εχει αρκετες καμπυλες και στην κοιλια, που την κρυβει στις φωτο και στην κωλαρα...
Παντως για την συμμετοχη και τις βυζαρες αξιζει!
Ακομα την Τζουλιετα, που φαινεται η πιο μικρη και με το πιο μοντελε αδυνατο σωμα, αλλα παλι με ωραια βυζια με μυτερες ρωγες... Μιλαει κι αυτη αγγλικα, αλλα εχει καποιο τουπε σχετικα με τις αλλες...
Δεν με παρεξενεψε γιατι ειναι οντως μουναρα, που ισως ειναι καλυτερη απο εμφανιση απ' τα περισσοτερα εσκορτ στην πολη!
Και τελος πηρα την Αλεχαντρα σημερα, που ειναι κι αυτη μουναρα οπως στις φωτο... Με μονη διαφορα οτι τωρα εχει ισιο μαλλι.. Σφιχτο σωμα με βυζαρες, ωραιο προσωπο, εκτιμω κοντα στα 30 και στο σαλονι βγαινει με δωδεκαποντα.. Οταν τα βγαζει ειναι γυρω στο 1.60+.. Αλλα ειναι φωτια, εμπειρη με πολλη καλη συμμετοχη και με τρελανε κι αυτη στα γλωσσοφιλα! Η καλυτερη απ' ολες για μενα κι ηταν η πρωτη μερα της σημερα!
Δυστυχως μιλα κι αυτη μονο ισπανικα, οποτε δεν καταλαβα καλα ποσο θα μεινει...
Αν μαθει καποιος ας ενημερωσει... Αν προλαβω θα γραψω και κριτικες, αλλα κι οι 4 αξιζουν μια επισκεψη!
Γενικα εχει ακουστει οτι οι λατινες σε γενικες γραμμες δεν ειναι τοσο καλες στο θεμα υπηρεσιων. Απο προσωπικη εμπειρια να σ πω οτι οταν ειχα παει πρωτες φορες στην Συλβια ειχα περασει σουπερ μετα δεν ξερω τι εγινε αλλα αλλαξε παρα πολυ συμπεριφορα,ισως βρηκε κανα γκομενο ποιος ξερει. Επισης οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι, της εχεις βγαλει ολες μουναρες και οκ μακαρι να ειναι ετσι. Οπως κ να χει ωραιος για την ενημερωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom